15 Dingen over Meredith en Dereks relatie die nooit logisch waren

Inhoudsopgave:

15 Dingen over Meredith en Dereks relatie die nooit logisch waren
15 Dingen over Meredith en Dereks relatie die nooit logisch waren
Anonim

Als het gaat om televisieprogramma's die een ongelooflijke erfenis hebben gesmeed en zijn ingebed in de popcultuur, is Grey's Anatomy zeker een van de meest geliefde en gerespecteerde van het stel. Het was in een mum van tijd een hitshow die eindigde in een klassieke serie die nog steeds nieuwe en meeslepende afleveringen uitzendt. Er is nooit een slecht moment om naar deze serie te kijken, en zelfs de grootste fans vinden het leuk om af en toe terug te gaan en alles vanaf het begin te beginnen.

Een van de meest populaire elementen uit de show is de relatie tussen Derek en Meredith. Veel mensen vinden hun liefde de doelen van het stel, maar we zijn hier om je te vertellen dat hun relatie geen zin heeft. Op het eerste gezicht zijn sommige mensen onder de indruk, maar een diepe duik zal enkele enorme gebreken aan het licht brengen.

Vandaag gaan we kijken waarom de relatie tussen Meredith en Derek nergens op slaat.

15 De hele Derek verbergt zijn vrouw ding

VerbergenVrouw
VerbergenVrouw

Derek en Meredith leken in het begin zeker te zijn, maar er was een klein detail dat Derek op dat moment een beetje over het hoofd zag. Hij had een vrouw! Natuurlijk waren ze gesplitst, maar het leek alsof Meredith was teruggenomen door dit nieuws. Hoe zijn deze twee ooit gelukt?

14 Derek haar verrassen met een huis was riskant

Huis
Huis

Stel je voor dat iemand zo egoïstisch is. Derek is niet bepaald de beste als het gaat om onbaatzuchtigheid, en hij ging door en verraste Meredith met een huis. Met andere woorden, hij kreeg zijn zin voordat zij haar input kon geven. Hij heeft geluk dat ze dit idee blindelings heeft geaccepteerd.

13 Derek is egoïstisch en ze verdraagt het

Egoïstisch
Egoïstisch

Er zijn veel te veel gevallen waarin Derek ongelooflijk egoïstisch is om te tellen en bij te houden. Zodra we hem ontmoeten, leren we dat hij een grote speler is in de medische gemeenschap, maar dit geeft hem niet het recht om altijd zijn carrière op de eerste plaats te zetten. Waarom verdroeg ze dit?

12 Meredith kent Dereks familie niet

Familie
Familie

We begrijpen dat er een relatie is tussen de twee betrokkenen, maar dit is gewoon vreemd. Meredith leert zijn familie nooit echt kennen. In plaats daarvan komt ze na verloop van tijd in de buurt van delen van zijn familie. Dit laat ons afvragen hoe zijn familie zich in de loop van de tijd over hun relatie voelde.

11 Derek koos letterlijk een andere vrouw

Addison
Addison

Weet je nog die keer dat Dereks vrouw de stad binnenkwam en hij haar verkoos boven Meredith? Ja, dat is echt gebeurd. Dat gebeurde niet alleen, maar het zou uiteindelijk alleen maar water onder de brug zijn als Derek en Meredith weer bij elkaar komen om een totaal ongezonde relatie met elkaar aan te gaan.

10 Verhuizen naar Washington en een andere vrouw kussen

Kus
Kus

Dereks dromen en ambities hebben altijd de hoogste prioriteit in deze show, zelfs als dat betekent dat ze Meredith moet achterlaten. Dus als hij net opstaat en naar Washington D. C. verhuist, zou het geen verrassing moeten zijn dat hij ook lippen sluit met een andere vrouw. Deze man kan gewoon niet uit de weg gaan.

9 Derek lijkt altijd zijn zin te krijgen

GetsWay
GetsWay

Om de een of andere onverklaarbare reden lijkt het alsof alles altijd goed komt voor Derek en hij krijgt altijd zijn zin. Talent betekent alleen zoveel, maar in dit universum betekent het dat mensen je letterlijk alles laten doen. Dit omvat het kiezen van Addison boven Meredith en het aannemen van een baan in het hele land.

8 Derek steunt niet en dat is niet oké

niet ondersteunend
niet ondersteunend

Derek mag doen wat hij wil, en Meredith moet daar gewoon mee omgaan en het accepteren. Wanneer Meredith echter haar carrière vooruit wil helpen, is Derek minder dan ondersteunend. Dit neemt in feite de schijnwerpers van hem weg, iets waar hij gewoon niet mee om kan gaan.

7 Meredith liet Derek achter in de gevangenis

Gevangenis
Gevangenis

Ik bedoel, dit is gewoon krankzinnig. Meredith en Derek hebben zoveel problemen tijdens hun tijd samen, en dit is gemakkelijk een van de vreemdere momenten tussen de twee. Normaal gesproken zou een gezond stel een partner niet in een cel laten zitten, maar hij moest een lesje leren. Natuurlijk was het water onder de brug en dat was dat.

6 Hun relatie is een emotionele achtbaan

Afbeelding
Afbeelding

Kan het ooit echt goed worden tussen deze twee? We begrijpen dat echte koppels problemen hebben en dat het niet altijd een makkie is, maar Derek en Meredith lijken altijd problemen te hebben. Stille behandelingen, enorme ruzies en gemene blikken worden vaak uitgewisseld tussen deze personages in de show.

5 Ze begonnen met verbroedering, wat niet goed is

frat
frat

De relatie tussen deze twee begon niet eens op een gezonde manier. Nadat ze zijn aangesloten, leren ze al snel dat ze uit elkaar moeten blijven, omdat dit een directe belemmering is voor hun werk. Doen ze? Natuurlijk niet! Ze is een grijze en kan letterlijk alles doen wat ze wil.

4 De post-it was niet genoeg

PostIt
PostIt

Stel je voor dat je je leven aan iemand vastbindt via een post-it en dat je het voor gezien houdt. Welnu, dit is precies wat deze twee briljante geesten deden toen ze besloten hun leven samen te delen. Kom er nu een. Dit was gewoon dwaas, en het pronkt echt met de arrogantie waarmee beide karakters werken.

3 Meredith heeft al vroeg een obsessie voor hem

Obsessie
Obsessie

Verliefd zijn is één ding, maar totaal geobsedeerd zijn door iemand is iets heel anders. Meredith is geobsedeerd door Derek is een ongezonde manier aan het begin van de serie. Sommige mensen vonden het vertederend, terwijl anderen het onzingedrag doorzagen en het buitengewoon raar en griezelig vonden.

2 Ze zijn niet in staat om tegelijkertijd te gedijen

niet in staat
niet in staat

Telkens wanneer een van deze personages het goed doet, heeft de ander een existentiële crisis en is hij boos over het feit dat zijn eigen leven en carrière wordt belemmerd. Hoe weten we dit? Maak je geen zorgen, want ze laten het publiek maar al te graag weten. Ze kunnen nooit gewoon gelukkig zijn en elkaar steunen.

1 Derek verwijt Meredith dat ze verder gaat

Dichtslaan
Dichtslaan

Dit alleen had het ding moeten zijn dat hen uit elkaar hield, maar nee, dat was het niet. Nadat ze hun kleine verbroederingsaffaire hebben beëindigd, wordt Derek boos dat Meredith het lef had om verder te gaan. Dit komt van de man die zijn vrouw verborg en haar verkoos boven Meredith. Ze zijn letterlijk een stelletje rotzooi dat nergens op slaat.

Aanbevolen: