Masked Singer': Rudy Giuliani onthult rechters om weg te lopen in protest

Inhoudsopgave:

Masked Singer': Rudy Giuliani onthult rechters om weg te lopen in protest
Masked Singer': Rudy Giuliani onthult rechters om weg te lopen in protest
Anonim

Fox's The Masked Singer staat bekend om het leveren van schokkende verrassingen, maar de ontmaskering van Rudy Giuliani als de eerste deelnemer die werd geëlimineerd, bleek de grootste schok van de show tot nu toe. De wedstrijd heeft in het verleden controversiële beroemdheden vertoond, maar dit is de eerste keer dat een lid van de jury van de show het podium heeft verlaten nadat een gemaskerde deelnemer hun ware identiteit had onthuld.

De ontmaskering van Rudy Giuliani liet Ken Jeong en Robin Thicke zo verbijsterd achter dat ze uit protest van de set liepen

Deadline meldt dat nadat Giuliani zichzelf onthulde tijdens een opname van The Masked Singer, Ken Jeong en Robin Thicke onmiddellijk uit protest van het podium stormden. Collega-juryleden Jenny McCarthy en Nicole Scherzinger staken het uit en voerden een kort heen-en-weer met de controversiële figuur. Naar verluidt voegden Robin en Ken zich weer bij hun medejuryleden om later in de aflevering door te gaan met opnemen.

Het evenement vond naar verluidt plaats tijdens de productie van het zevende seizoen van de show.

Deadline onthulde niet veel meer over het fiasco. De website weigerde te onthullen welk kostuum Giuliani droeg of welk nummer leidde tot zijn vroege eliminatie, zodat fans nog steeds konden genieten van zijn onthulling.

Rudy Giuliani is niet de eerste prominente politicus die het publiek van 'Masked Singer' verbijsterd achterlaat nadat hij is ontmaskerd

Dit is niet de eerste keer dat de show het publiek met open mond achterlaat na het ontmaskeren van een controversiële beroemdheid. Het meest opvallende was dat Sarah Palin het publiek verbaasde tijdens het derde seizoen van de show nadat ze zichzelf had onthuld als het beroemde gezicht onder het berenkostuum.

"Ik wist dat het zo verfrissend en zo bevrijdend zou zijn en nou ja, op een echt respectvolle manier, een soort wandelende middelvinger naar de haters in de wereld, waar ik kon doen wat ik wilde doen en het maakt niet uit wat iemand zei, want ze zouden het pas achteraf weten, "vertelde ze aan gastheer Nick Cannon."Dus het is allemaal gelukt."

Nick Cannon onthulde dat het moment misschien "het meest geschokt" was dat de zanger ooit in de show was geweest, hoewel het erop begint te lijken dat Palin de titel van grootste shocker aan Giuliani zal moeten toegeven.

The Masked Singer biedt een verscheidenheid aan populaire beroemdheden die optreden terwijl ze worden verborgen door uitgebreide kostuums. Een panel van beroemde juryleden stemt met het publiek en de minst populaire deelnemer wordt geëlimineerd, waardoor hun identiteit wordt onthuld. Vorig jaar won singer-songwriter Jewel de show vermomd als de Queen of Hearts.

Aanbevolen: