Fans labelen de nieuwe selfie van Nina Dobrev en Chace Crawford als een 'Vampire Diaries And Gossip Girl Crossover

Inhoudsopgave:

Fans labelen de nieuwe selfie van Nina Dobrev en Chace Crawford als een 'Vampire Diaries And Gossip Girl Crossover
Fans labelen de nieuwe selfie van Nina Dobrev en Chace Crawford als een 'Vampire Diaries And Gossip Girl Crossover
Anonim

Nina Dobrev en Chace Crossover's meet-cute was het grootste CW-crossover-evenement ooit!

The Vampire Diaries-hoofdvrouw Nina Dobrev en Gossip Girl-hartenbreker Chace Crawford maakten fans van The CW enthousiast toen ze donderdag samen voor een foto poseerden. Het duo gaat Reunion filmen; een ensemble-komediefilm naast Jamie Chung en Michael Hitchcock.

De acteurs kwamen samen voor de perfecte foto, verrassende fans van hun respectievelijke televisiefranchises, die de selfie bestempelden als een "Vampire Diaries And Gossip Girl Crossover".

Nina en Chace poseren voor Instagram

De acteurs zullen samen schitteren in Reunion; een komische film die volgt op een moord die plaatsvindt tijdens een reünie op de middelbare school. De plot is voorzien van een whodunit draai aan het genre van ongemakkelijke, post-afstuderen bijeenkomsten met oude klasgenoten. Het verhaal ontvouwt zich tijdens een sneeuwstorm waardoor gasten opgesloten blijven in een geïsoleerd herenhuis.

Nina en Chace arriveerden in Los Angeles om de film te filmen en trakteerden hun fans op een selfie. Op de foto's geven Dobrev en Crawford om de beurt hun beste geschokte uitdrukkingen, wat ideaal is aangezien hun film over een moord gaat. Nina zag er stralend uit in een bedrukt overhemd en droeg een felrode lippenstift, terwijl Chase een overhemd met nachtkleding droeg.

“Begon op @thecw nu we hier zijn, begon op @thecw nu het hele team fuckin’ here” schreef Dobrev in het bijschrift, verwijzend naar hun oude rollen op het netwerk. Nina portretteerde de mens-en-later-vampier in The Vampire Diaries samen met Paul Wesley en Ian Somerhalder gedurende meer dan 5 jaar.

Crawford daarentegen is memorabel vanwege zijn rol als Nate Archibald in de iconische Gossip Girl-serie, naast Blake Lively, Leighton Meester en Penn Badgley.

Hun fans begonnen al snel naar de foto van het duo te verwijzen als een "TVD AND GOSSIP GIRL CROSSOVER".

“Vampire Diaries meets Gossip Girl”, voegde een fan toe, terwijl hij hart-emoticons deelde.

"Elena Gilbert ontmoet Nate Archibald, gewoon ongelooflijk", schreef een gebruiker.

"NINA, JE GAAT HET INTERNET OPNIEUW BREKEN!" gutste een fan

“Gossip girl hier, het lijkt erop dat nate archibald het nieuwe meisje elena gilbert leuk vindt…. Xoxo” grapte een gebruiker, in klassieke Gossip Girl-mode.

Sommige fans merkten dat Nina een ring om haar vinger droeg, maar de actrice voegde er snel aan toe dat haar personage in de film getrouwd is.

De film wordt geregisseerd door de beroemde regisseur Chris Nelson en is geïnspireerd op een scenario van het schrijversduo Jake Emanuel en Willie Block.

Aanbevolen: