Kelly Clarkson gesleept voor de titel van haar nieuwe kerstsingle 'Christmas Is't Cancelled (Just You)

Kelly Clarkson gesleept voor de titel van haar nieuwe kerstsingle 'Christmas Is't Cancelled (Just You)
Kelly Clarkson gesleept voor de titel van haar nieuwe kerstsingle 'Christmas Is't Cancelled (Just You)
Anonim

Kelly Clarkson werd voor het eerst beroemd na het winnen van American Idol en werd al snel bekend als een buitengewone zangeres die uit elkaar ging, met hits als "Since You've Been Gone" en "Stronger (What Does not Kill You)" op haar naam.

De ster heeft sindsdien een carrière voor zichzelf opgebouwd als tv-presentator, gastheer van The Kelly Clarkson Show, en is momenteel ook jurylid bij de Amerikaanse versie van de talentenjacht The Voice.

Maar Clarkson keert nu terug naar muziek, met haar eerste nieuwe release sinds haar album uit 2017, Meaning of Life. De zangeres van "Because of You" ging gisteren naar sociale media om haar aankomende kerstsingle aan te kondigen, getiteld "Christmas Isn't Canceled (Just You)", die eind september uitkomt.

De ster heeft echter niet de warmste ontvangst gehad om haar te onthullen, waarbij sommige fans ineenkrimpen bij de zeer trendy titel van het nummer, en anderen die hun verwarring uitten over de keuze van Clarkson om zo vroeg in de jaar.

Een Twitter-gebruiker schreef: "Ik kan niet geloven dat dit een echte titel is", terwijl een ander klaagde, "niet de meisjesverheerlijking van kerstjingles". Een derde dacht zelfs dat het nummer de politieke voorkeur van de zanger zou kunnen suggereren, en schreef: "Idk… deze hoes en titel ziet er erg Republikeins uit, mevrouw Clarkson."

Ondertussen riep een andere fan uit: "GIRL 23 SEPT AINT CHRISTMAS", en een ander was in conflict, tweetend: "Ik vind het geweldig dat ze hallo is over haar ex, maar tegelijkertijd zijn we nog niet eens op Halloween !"

Clarkson's nieuwe nummer komt in de nasleep van de veelbesproken en langdurige scheiding van de ster van haar vervreemde ex-man Brandon Blackstock, met wie ze twee kinderen deelt. En hoewel veel gebruikers van sociale media niet zeker waren van de oprechte aard van de titel die de zangeres had gekozen voor haar nieuwe release, waren fans ook enthousiast om te horen wat ze verwachten als de eerste kennismaking met een "kerstthema break-up album".

The New York Times meldde aan het begin van de maand dat Clarkson zich klaarmaakte voor de release van een album met een feestelijk thema dit jaar, daarbij verwijzend naar de hoop van de ster om "positief, opbeurend entertainment te produceren", ondanks de ontberingen die ze heeft ervaren in haar echtscheidingsprocedure. Het is niet de eerste keer dat de ster haar teen in het rijk van kerstmuziek dompelt, met haar 2013-album, Wrapped In Red, met de zangeres' kijk op klassiekers zoals "Have Yourself A Merry Little Christmas" en "Silent Night".

Maar fans zijn er zeker van dat de aankomende plaat van de hitmaker zal bestaan uit originele feestelijke deuntjes, en sommigen worden al enthousiast over de combinatie van seizoensgebonden gejuich met berichten van empowerment. Entertainmentredacteur Jarett Wieselman twitterde: "Kelly Clarkson ziet er rijk, gelukkig en vorstelijk uit als f op de cover van haar nieuwe kerstsingle - ook, dit is volledig mijn esthetiek voor winter 2021".

Aanbevolen: