Dit is wat 'iCarly'-fans zeggen over de serie-revival

Inhoudsopgave:

Dit is wat 'iCarly'-fans zeggen over de serie-revival
Dit is wat 'iCarly'-fans zeggen over de serie-revival
Anonim

Negen jaar lang eindigde iCarly met de aflevering 'iGoodbye'. Toen kwam de spin-off Sam & Cat langs en gaf nieuwe avonturen van Jennette McCurdy's personage Sam Puckett met Ariana Grande's personage Cat Valentine uit Victorious. We kregen hints over wat er aan de hand was nadat iCarly was afgelopen, zelfs als we er niet genoeg van kregen vanwege de annulering van de show. Toen gebeurde 2020 en voordat het jaar eindigde, werd aangekondigd dat de Nickelodeon-show terug zou komen als een opwekking.

De heropleving heeft fans op zowel goede als slechte manieren geschokt, maar zo te zien is het uitgangspunt veelbelovend en heeft het de charme van de 2007-serie. Hoewel er bepaalde aspecten ontbreken, is er altijd een mogelijkheid voor oude gezichten om terug te keren. Nu de revival eindelijk hier is, laten we eens kijken naar wat de fans te zeggen hebben over de terugkeer van iCarly.

10 Blij met deze nostalgische throwback

De "interessante" meme met het personage Drake & Josh van Miranda Cosgrove, Megan Parker, is door de jaren heen populair geworden. Dus toen Cosgrove diezelfde pose naspeelde met een ingeblikt drankje en een computermonitor met haar, maakte het internet wild. Fans hebben memes gemaakt over de vergelijkingen voor evenementen waarbij een tijdsprong plaatsvond.

Het is altijd een feest om shows en acteurs jaren later opnieuw te zien doen, vooral als het smaakvol is gedaan. Voor fans die zijn opgegroeid met het kijken naar Drake & Josh, kwam dit vooral hard aan omdat het meer dan 10 jaar geleden is dat die scène aan de wereld werd getoond.

9 Creddie Shippers hopen op een eindspel

Vanwege de omstandigheden met de casting hebben fans die zijn opgegroeid met iCarly en die naar Carly en Freddie neigen om samen te komen, hoge verwachtingen dat ze officieel bij elkaar zullen eindigen. Ze weten dat Freddie sinds de pilot-aflevering verliefd is op Carly, en ze hebben zelfs een keer samen een moment gedeeld in 'iSaved Your Life'.

Aangezien Freddie sindsdien twee scheidingen heeft ondergaan en Carly is gedumpt door haar vriend Beau, kan er iets zijn waardoor ze een serieus stel worden. Met slechts drie afleveringen op dit moment, zal het een angstige wachttijd zijn.

8 Fans geloven dat Gibby onverwachts kan terugkeren

Terwijl fans bedroefd waren om te zien dat Jennette McCurdy niet terugkeert (daarover later meer), was het ook verontrustend om te zien dat er geen commentaar was van Noah Munck, die Gibby speelde, met betrekking tot het verschijnen in de opwekking. Maar alleen omdat hij heeft gezwegen, betekent niet automatisch dat hij niet in de opwekking zal verschijnen. Er zijn geheimhoudingsovereenkomsten die actoren moeten volgen. Dat betekent dat de acteur, in dit geval Munck, niet kan onthullen over zijn betrokkenheid bij de show totdat een trailer hem toont.

En de manier waarop zowel Nathan Kress als Jerry Trainor vragen waar Gibby is, doet fans vermoeden dat hij misschien terugkeert, maar uit het niets. In zekere zin is dat logisch voor Gibby's karakter, gezien zijn willekeurige, maar charmante en verrassende persoonlijkheid.

7 Fans doen gratis proefversies om de opwekking te bekijken

Hoe de iCarly-revival zichzelf op de markt bracht, was perfect gedaan. Het heeft nog steeds de gekte van de originele show, maar met een volwassen uitgangspunt dat bedoeld is om zich te richten op het publiek dat is opgegroeid met de sitcom. Dat betekent niet dat nieuwere fans er niet van kunnen genieten, maar ze zullen wel bekend moeten zijn met iCarly om de personages beter te begrijpen.

Vanwege de verdiende hype rond de revival, doen fans die geen Paramount+ account en/of abonnement hebben meteen hun gratis proefperiode.

6 Fans zijn terecht overstuur dat Jennette McCurdy niet terugkeert

Sam Puckett is misschien niet het meest baanbrekende personage van iCarly, maar het was een leuke afwisseling om te zien dat een blond vrouwelijk personage niet het typische mooie, onschuldige en zachte personage was. Vanwege de vele ongelukkige situaties die McCurdy doormaakte, waaronder een eetstoornis en gedwongen te acteren door haar moeder, is ze gestopt met acteren.

Fans hebben hun teleurstelling uitgesproken omdat er geen iCarly is zonder Sam. Cosgrove, Kress en Trainor hebben expliciet verklaard dat McCurdy altijd welkom is om terug te keren en haar huidige inspanningen volledig te ondersteunen. De kans dat McCurdy terugkeert is op dit moment niet mogelijk, maar er waren situaties waarin acteurs met pensioen gingen, maar terugkeerden naar hun beroemde rollen.

5 Sommigen zijn zelfs daarom tegen de opwekking

Integendeel, zelfs als er een overweldigende hype was voor de heropleving, hebben sommige vocale fans hun redenen getoond om de nieuwe iCarly niet te willen kijken. Vanwege de ervaringen die McCurdy onthulde in haar podcast Empty Inside, waren fans tegen de revival ter ondersteuning van de voormalige actrice.

Dat neemt niet weg dat de cast geweldig is geweest voor McCurdy, aangezien ze nog steeds goede vrienden is met Cosgrove, Kress en Trainor.

4 Fans hopen op iets Seddie-gerelateerd

Fans die afstemmen op de revival zullen blij zijn te horen dat Carly en Freddie in de pilot hebben onthuld dat Sam momenteel bij een motorbende is, vrij als de wind. Het is zeker iets dat we Sam kunnen zien doen, en het is heel mooi hoe de show met haar afwezigheid omging.

In een interview onthulde de cast dat ze nog steeds geïnteresseerd zijn in het idee om Seddie, de combinatie van Sam en Freddie, op de een of andere manier in de show te plaatsen. Hoewel, Creddie kruipt een beetje omhoog toen Cosgrove liet doorschemeren dat Carly misschien weer gevoelens voor Freddie heeft, maar we zullen moeten afwachten.

3 Nieuwsgierig naar de volwassen situaties die zich zullen voordoen

De revival van iCarly is gericht op een volwassen publiek, wat logisch is gezien de show tien jaar later plaatsvindt en er dingen kunnen gebeuren waarbij situaties voor volwassenen betrokken zijn. Dat gezegd hebbende, heeft de volwassen setting fans nieuwsgierig naar hoe de dingen zullen verlopen. Het nieuwe personage Harper is tenslotte panseksueel, dus waar haar relaties heen zullen gaan, zal interessant zijn.

Voor de afleveringen die tot nu toe beschikbaar zijn, maakten we kennis met Spencer die bijna volledig naakt was met alleen een schort om hem heen, en dat verraste fans zeker. Als de revival meer afleveringen krijgt, kan dit leiden tot meer unieke scenario's die de originele show niet kon doen vanwege de leeftijd van de hoofdcast.

2 Fans zijn erg geïnteresseerd in waar Spencers verhaal hem heen zal leiden

Spencer wordt vaak beschouwd als het beste personage in de originele show. Hij is consequent geweest, Trainor doet uitstekend werk als het gaat om het portretteren van de gepassioneerde artiest, en hij is gewoon een geweldige broer voor Carly en een vriend van Sam, Freddie en Gibby. Toen werd onthuld dat Spencer erg rijk werd, was dat een geweldig startpunt voor hem, omdat zijn harde werk zijn vruchten afwierp, ook al was het soms onbedoeld.

Van wat we tot nu toe hebben gezien, zou Spencer iets voor Harper kunnen hebben, en hoewel ze hem niet op die manier mag, heeft de show de creatieve vrijheid om ze te laten aansluiten. Het leeftijdsverschil is misschien een beetje zorgwekkend, maar ze zijn allebei volwassenen, dus dat is er.

1 Fans genieten na 14 jaar van hetzelfde nummer

Het is absoluut te gek dat "Leave It All to Me" na 14 jaar nog steeds een bop is. Het deuntje zelf is pakkend en vat de show perfect samen. We dachten dat de revival een nieuw nummer zou hebben om de show te begeleiden, maar in plaats van dat te doen, is "Leave It All to Me" nog steeds hetzelfde openingsnummer waarmee fans zijn opgegroeid.

In tegenstelling tot Fuller House, waar het openingsnummer is gemoderniseerd, wist het productieteam wat ze deden door gewoon vast te houden aan het originele deuntje en fans te laten weten dat het nog steeds dezelfde iCarly is, ondanks dat het vele jaren later is. Daar zijn ze vooral blij mee, want als ze afstemmen op de revival op Paramount+, kunnen ze jammen zoals ze jaren geleden deden.

Aanbevolen: