Is de serie 'Winning Time' van HBO het bekijken waard? Dit is wat mensen zeggen

Inhoudsopgave:

Is de serie 'Winning Time' van HBO het bekijken waard? Dit is wat mensen zeggen
Is de serie 'Winning Time' van HBO het bekijken waard? Dit is wat mensen zeggen
Anonim

De Los Angeles Lakers zijn een van de populairste sportteams ter wereld en hun wereldwijde aanhang is legendarisch. Jack Nicholson is een enorme fan van beroemdheden, net als Halsey, die een geluksbrenger was voor het team.

Fans vinden het heerlijk om hun tanden te zetten in feiten over de Lakers, en Winning Time is een show over een van de beste tijdperken in de geschiedenis van de NBA. Er zijn veel mythes over de Lakers, en deze show wil wat licht brengen in het Showtine-tijdperk.

Dus, is Winning Time het kijken waard? Laten we eens luisteren naar wat mensen zeggen over de show.

Is 'Tijd winnen' het bekijken waard?

Als we kijken naar de meest ongelooflijke NBA-dynastieën aller tijden, zijn er maar weinig die in de buurt komen van het prestige van de Showtime Los Angeles Lakers. Simpel gezegd, deze dynastie bevond zich op een ander niveau, en de dingen die ze konden bereiken op het basketbalveld, zijn tot op de dag van vandaag voortlevend.

Onder leiding van iconische spelers zoals Magic Johnson en Kareem Abdul-Jabbar waren de Showtime Lakers een krachtpatser in hun bloei, en het was een traktatie voor NBA-fans om ze te zien strijden tegen de Boston Celtics in de finale tijdens het tijdperk.

Van 1979 tot 1991 was Showtime overal, en ze speelden een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de Los Angeles Lakers in massale aanhang, vooral in de wereld van de rijken en beroemdheden. Toen alles eenmaal was gezegd en gedaan, konden deze Lakers vijf NBA-titels mee naar huis nemen, met een gemiddelde van bijna één titel om de twee jaar.

Er zijn sindsdien ongelooflijke Los Angeles Lakers-teams en zelfs dynastieën geweest, maar er is iets heel speciaals aan de Showtime Lakers en hun vermogen om relevant te blijven in de discussies van de grootste NBA-dynastieën van altijd.

Deze Lakers zijn door de jaren heen veel gecoverd, en recentelijk, en de HBO-serie debuteerde die was gericht op dit unieke tijdperk.

Waar gaat 'Tijd winnen' over?

Voornamelijk gebaseerd op Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s door Jeff Pearlman, Winning Time is een nieuwe HBO-serie die is gewijd aan het nemen van een diepe en fantastische duik in deze ongelooflijke dynastie. Er zullen zeker enkele elementen van fictie in de show worden verweven, maar dit weerhoudt fans er niet van om een kijkje te nemen en te zien waar het allemaal om draait.

De show heeft een ongelooflijke cast, met namen als John C. Reilly en Quincy Isaiah die de hoofdrol spelen in de serie. Het castingnieuws kon enige tijd geleden de krantenkoppen halen en mensen waren er vrij zeker van dat de cast zou uitblinken in hun respectievelijke rollen.

Will Ferrell wilde de hoofdrol spelen in de show, maar producer Adam McKay ging in plaats daarvan met Reilly mee.

De waarheid is dat de manier waarop de show altijd zou worden gedaan, hyperrealistisch is. En Ferrell lijkt gewoon niet op Jerry Buss, en hij is niet die sfeer van een Jerry Buss. En er waren wat mensen betrokken waren die zeiden: 'We houden van Ferrell, hij is een genie, maar we kunnen het hem niet zien doen', zei McKay in een interview.

Alles is heel mooi op zijn plaats gevallen voor de show, en nu het midden in zijn run op HBO zit, zijn mensen nieuwsgierig om te weten of het echt de moeite waard is om te bekijken.

Wat zeggen mensen?

Dus, is Winning Time het kijken waard? Van het uiterlijk en het geluid van de dingen, is het dat zeker!

Op Rotten Tomatoes heeft de show een solide 88% bij critici en 81% bij het publiek. Dat is een geweldige manier om dingen te beginnen, en alleen al die scores zouden mensen moeten interesseren om naar de show te kijken.

Aflevering 2 is onlangs uitgekomen en mensen hebben het online besproken.

Een Reddit-gebruiker schreef: "Behoorlijk goede aflevering. Had het subplot kunnen doen zonder het nieuwe vriendje van Cookie, dat de helft van de aflevering leek te beslaan. Reilly en Jason Clarke doen een hel van een baan om Buss & Jerry West te spelen. Gaby Hoffman is ook best goed."

Een andere gebruiker, vond het niet zo leuk.

"Na een geweldige eerste aflevering was deze een beetje een sleur. Ik heb genoten van de Buss vs Red-dingen, maar de manier waarop deze werd geregisseerd voelde echt niet goed. Al die insert-shots. Stop niet met je dagelijkse baan Jonah Hill, " schreef.

Over het algemeen wint Winning Time het publiek. Zorg ervoor dat je het bekijkt op HBO.

Aanbevolen: