15 Vragen die we de Jersey Shore-cast graag zouden willen stellen

Inhoudsopgave:

15 Vragen die we de Jersey Shore-cast graag zouden willen stellen
15 Vragen die we de Jersey Shore-cast graag zouden willen stellen
Anonim

Jersey Shore is een van de grappigste shows op televisie. Het is een reality-tv-show die voor het eerst werd uitgezonden tussen 2009 en 2012. Een spin-off genaamd Snooki & JWoww werd uitgebracht tussen 2012 en 2015 en was gericht op alleen die twee jonge vrouwen. Toen kregen we in 2018 de Jersey Shore Family Vacation, een reünie-tv-serie, gericht op de meeste leden van de cast. Sammi Sweetheart heeft ervoor gekozen om uit de reünieserie te blijven, helaas.

De cast maakte de show zo hilarisch en geweldig. Zonder deze groep individuen die met elkaar omgingen, samen dansten, drinken en met elkaar vechten, zou Jersey Shore gewoon niet zo succesvol of zo grappig zijn geweest als het was.

15 Pauly D: Hoe is het dj- en muziekleven voor jou verlopen?

Pauly D is al een tijdje bezig met zijn muziekcarrière als DJ en we vragen ons af hoe gelukkig het pad van de muziek hem heeft gemaakt. Hij heeft een succesvolle residentie in de stad Las Vegas! De nachtclub waar mensen naar het optreden van DJ Pauly D kunnen gaan, heet Drai's in The Cromwell.

14 JWoww: Vind je het leuk om moeder te zijn?

JWoww is nu de moeder van twee schattige kinderen. Ze heeft een kleine jongen en een klein meisje. We vragen ons af hoe het moederschap voor haar is geweest in de afgelopen jaren sinds haar eerste kind werd geboren. Ze was tussen 2015 en 2019 getrouwd met Roger Mathews, maar sindsdien is ze verder gegaan.

13 Vinny: Geniet je van je Chippendales-optreden?

Vinny heeft opgetreden voor Chippendales en we zijn benieuwd hoe dat voor hem is verlopen! TMZ meldde onlangs dat hij een derde stint voor Chippendales gaat doen, drie avonden per week! Iedereen die verliefd op hem is, kan naar Las Vegas gaan om hem persoonlijk te zien dansen.

12 Sammi Sweetheart: waarom heb je je niet bij de rest van de cast aangesloten voor de reünieshow?

Sammi Sweetheart koos ervoor om niet deel te nemen aan de rest van de cast voor de reünieshow die in 2018 werd uitgezonden. Fans van de show wilden echt dat ze konden zien hoe het met Sammi ging, na de originele Jersey Shore-show die tussen 2009 liep en 2012. Ze koos ervoor om niet deel te nemen aan de reünieshow en we willen weten wat haar redenen waren!

11 Mike De situatie: hoe gaat het met je mooie relatie met je vrouw Lauren?

Mike the Situation is getrouwd met een mooie vrouw genaamd Lauren en ze lijken samen heel gelukkig te zijn. Hun relatie lijkt gevuld te zijn met liefde, steun en wederzijdse aanmoediging, evenals wederzijds respect. We zouden graag willen vragen hoe hun relatie voor hen is verlopen!

10 Snooki: wat is je ECHTE naam?

Het zou gaaf zijn om Snooki te vragen wat haar echte naam is! Na een snelle Google-zoekopdracht is het gemakkelijk te ontdekken dat Snooki's echte naam eigenlijk Nicole Elizabeth Polizzi is. Jarenlang werden kijkers die naar haar op reality-tv keken nooit bewust gemaakt van wat haar echte naam was! Er is tenminste internet.

9 Deena: mis je de feestlevensstijl van de Jersey Shore Days?

Deena was een van de gekste feestmeisjes in de cast van Jersey Shore! Ze hield van dansen, drinken en het waarmaken. Ze is nu een moeder, dus de feestlevensstijl waar ze vroeger zwaar van gescheiden was, is ongetwijfeld langzamer geworden voor haar. We vragen ons af of ze het überhaupt mist!

8 Ronnie: Gaat het tegenwoordig goed met je… Juridisch?

Ronnie is naar verluidt geconfronteerd met juridische problemen als gevolg van een huiselijk geschil tussen hem en zijn ex-vriendin, Jen Harley. De beschuldigingen tegen hem omvatten het zwaaien met een wapen, verzet tegen arrestatie en het uiten van criminele bedreigingen. We vragen ons af of hij het tegenwoordig wettelijk wel goed doet.

7 Angelina: Waarom heb je Snooki, Deena en JWoww gevraagd om je bruidsmeisjes te zijn?

Angelina vroeg Snooki, Deena en JWoww om op haar huwelijksfeest te zijn en was naar verluidt erg overstuur dat ze grappen maakten van hun toast in het bijzijn van haar vrienden en familie. We vragen ons af waarom ze ervoor koos om ze op te nemen in haar bruiloft, wetende wat voor soort enorm hilarische persoonlijkheden deze vrouwen hebben en altijd hebben gehad!

6 Mike De situatie: wat heb je gedaan om de gevangenis in te gaan?

Mike the Situation zit niet langer in de gevangenis en we vragen ons af wat hij heeft uitgespookt sinds hij vrijkwam. Hij ging naar de gevangenis voor belastingontduiking, iets wat hij nooit meer zal verknoeien, nemen we aan! Zijn vrijheid terug hebben moet ongelooflijk voelen. Wat heeft hij uitgespookt sinds hij uit de gevangenis kwam?

5 JWoww: Vond je het leuk om meer te spelen in 'Marriage Boot Camp' of 'Jersey Shore'?

JWoww speelde in meerdere seizoenen van Jersey Shore met haar vrienden uit de show, maar ze deed ook een seizoen van Marriage Boot Camp met haar man! We vragen ons af welk reality-tv-programma voor haar leuker was. Reality-tv is zo'n interessante carrière omdat er overal camera's zijn!

4 Snooki: Geniet je van het moederschap?

Het zou interessant zijn om rechtstreeks van Snooki te horen hoeveel ze ervan geniet om moeder te zijn! Ze is zeker veel gegroeid sinds de eerste paar seizoenen van Jersey Shore. Ze was een jonge, feestelijke meid van in de twintig die ervan hield zich uit te leven. Nu is ze moeder van meerdere kinderen!

3 Iedereen: wie heeft GTL echt uitgevonden?

GTL staat voor gym, tan, was. We zouden heel graag willen weten wie deze zin en methode heeft uitgevonden! Was het iemand van de cast van Jersey Shore of hebben ze het idee uit een andere bron gekregen? Fans van de show worden door Mike, Ronnie, Pauly D en Vinny bewust gemaakt van wat GTL is.

2 Iedereen: waarom waren er zoveel bargevechten?

De hele cast van de Jersey Shore kan deze vraag beantwoorden… Waarom waren er zoveel bargevechten? Het is duidelijk dat de emoties hoog oplopen als er alcohol in het spel is, maar zoveel ruzies hoefden er zeker niet te zijn! Werden sommige van de gevechten aangewakkerd door showproducenten of gebeurden ze allemaal op natuurlijke wijze?

1 Iedereen: wie zijn de echte beste vrienden van iedereen?

We weten dat de vriendschap tussen Snooki en JWoww echt en oprecht is, maar welke andere vriendschappen tussen de Jersey Shore-castleden zijn ook superlegitiem? We zijn benieuwd welke leden van de cast buiten de camera blijven en welke niet zo veel om elkaar geven.

Aanbevolen: