10 mannelijke overlevende spelers die fans graag zouden willen daten

Inhoudsopgave:

10 mannelijke overlevende spelers die fans graag zouden willen daten
10 mannelijke overlevende spelers die fans graag zouden willen daten
Anonim

Survivor heeft maar liefst 40 seizoenen met nieuwe thema's, uitdagingen en schipbreukelingen, en dat betekent dat er veel te doen is. Met nieuwe en terugkerende spelers zijn fans beslist halsoverkop verliefd geworden op veel van de populaire en iconische schipbreukelingen uit de show.

Elke fan van deze serie heeft zijn favoriete spelers, maar waarschijnlijk ook hun Survivor-verliefdheden. Of het nu gaat om uitdagingsvaardigheden, een intelligente strategische geest of een goed hart, er is genoeg te doen. Met al deze dingen in gedachten - hier zijn 10 mannelijke schipbreukelingen van Survivor die alle fans zeker graag zouden willen daten.

10 Malcolm Freberg

Afbeelding
Afbeelding

In zijn tweede seizoen, Survivor: Caramoan, ontving Malcolm de Fan Favorite-prijs. Hij was zo'n beetje de 'volgende Ozzy', en hij deed ieders hart smelten met zijn glimlach en zijn magnetische persoonlijkheid.

Natuurlijk was hij ook zo ongelooflijk in uitdagingen en op voorwaarde dat het onmogelijk was om geen grote fan te zijn. Plus - hij is een totale dekhengst, en Malcolm zou iedereen blij kunnen maken met zijn lieve persoonlijkheid.

9 Cole Medders

Afbeelding
Afbeelding

Cole was niet de beste speler om naar het strand te gaan, maar hij stal zeker ieders hart. Zijn vrolijke, enthousiaste en optimistische houding was best moeilijk om niet verliefd op te worden.

Natuurlijk kreeg zijn charme de overhand, en als gevolg daarvan was hij zeker het doelwit. Toch is deze knappe schipbreukeling de aardige en leuke man van deze show die veel mensen graag zouden willen daten.

8 Tommy Sheehan

Afbeelding
Afbeelding

Deze speler won seizoen 39 en bewees dat een nederige en intelligente leraar het in zich heeft om de enige overlevende te worden. Tommy is onmiskenbaar knap, maar hij bewees ook hoe loyaal hij is.

Bovendien was hij behoorlijk indrukwekkend als het om uitdagingen ging, en zijn geest was een van de scherpste in het spel. Hij was niet arrogant, maar was heel lief en bewees dat een zachtaardige ziel het nog steeds waard is om het spel te winnen.

7 Colby Donaldson

Afbeelding
Afbeelding

Deze speler is een legende van het spel en heeft nog steeds een heleboel records voor overwinningen en optredens van uitdagingen. Hij is eigenlijk een beest en de stoere jongen waar iedereen verliefd op kan worden.

Colby was een leverancier en een heterospeler, en hij bewees ook hoe strategisch hij kan zijn. Hij zal de geschiedenis ingaan als een van de beste spelers ooit, maar ook als een van de meest dateables.

6 Ethan Zohn

Afbeelding
Afbeelding

Deze schipbreukeling is voor iedereen die een gezonde, vriendelijke en veerkrachtige partner wil. Natuurlijk is hij van de markt, maar dat weerhoudt mensen er niet van om verliefd te worden op deze schattige kerel.

Hij is zo vastberaden en hardwerkend, maar hij heeft ook een hart van goud. Hij was zeker een favoriet bij de fans toen hij terugkeerde voor Winners at War, en deze knappe kerel zal altijd een plekje in de harten van fans hebben.

5 Ozzy Lusth

Afbeelding
Afbeelding

Ozzy is een duidelijke legende van het spel. Hij was waarschijnlijk een van de eersten die de 'beste' was in alles: uitdagingen, bieden, strategie en sociale vaardigheden. Iedereen na hem - zoals Malcolm en Joe - was gewoon de 'volgende Ozzy'.

Ozzy is natuurlijk mysterieuzer en nuchterder dan zijn tegenhangers, en hij was waarschijnlijk de eerste verliefdheid van iedereen op het eiland - en zal dat waarschijnlijk altijd blijven.

4 Chris Underwood

Afbeelding
Afbeelding

Deze speler werd de enige overlevende nadat hij het grootste deel van zijn seizoen aan de rand van het uitsterven had doorgebracht. Natuurlijk werd hij meteen een favoriet met zijn onstuimige uiterlijk, maar het blijkt dat hij eigenlijk ook behoorlijk atletisch en slim is.

Hij won uitdagingen en gebruikte ongelooflijk strategische vaardigheden, die hij allemaal kan toeschrijven aan het behalen van de titel. Deze hartenbreker maakte indruk op iedereen - en iedereen zou met hem uitgaan.

3 Nick Wilson

Afbeelding
Afbeelding

Nick is de lieverd van deze lijst. Hoewel hij niet zo duidelijk een dekhengst is, is hij nog steeds super knap en puur. Hij heeft een hart van goud en heeft ook super hard gewerkt aan uitdagingen - en heeft er veel gewonnen!

Hij is onmiskenbaar een vriendelijke ziel, en deze speler is voor iedereen die op zoek is naar een lief, knap en eerlijk persoon. Deze winnaar zal altijd herinnerd worden.

2 Reynold Toepfer

Afbeelding
Afbeelding

Deze hengst speelde op Survivor: Caramoan. Hij sloot zich aan bij een andere Survivor-stoeterij, Malcolm Freberg, en deze twee waren zulke bedreigingen dat ze achtereenvolgens werden weggestemd.

Reynold was natuurlijk een meester in uitdagingen, maar zijn knappe gezicht en charmante persoonlijkheid waren genoeg om herinnerd te worden, zelfs na slechts één seizoen.

1 Yung "Woo" Hwang

Afbeelding
Afbeelding

Deze gezonde en sympathieke speler zou het tot de finale kunnen halen, waar hij verloor van de legende Tony Vlachos. Toch was deze schipbreukeling zeker een favoriet bij de fans en bewees hij hoe groot zijn hart was - en ook hoe intelligent hij is.

Hij is helemaal knap, en hij slaagde in zowat elk aspect van Survivor. Van allianties tot strategie tot uitdagingen, hij bewees dat hij een behoorlijk indrukwekkende kerel is, en iedereen zou geluk hebben om hem te hebben.

Aanbevolen: