Olivia Colman en Emma Corrin onthullen BTS-verhalen uit seizoen 4 van The Crown

Olivia Colman en Emma Corrin onthullen BTS-verhalen uit seizoen 4 van The Crown
Olivia Colman en Emma Corrin onthullen BTS-verhalen uit seizoen 4 van The Crown
Anonim

Het langverwachte vierde seizoen van The Crown is eindelijk aangebroken. Olivia Colman, die koningin Elizabeth II speelt, en nieuwkomer Emma Corrin, die Lady Diana zal spelen, gingen zitten en onthulden verhalen achter de schermen met Netflix.

Een van de vele dingen waar de Oscar-winnaar en rijzende ster het samen over hadden, was de 'bizarre smaak' van muziek, de games die ze speelden op de set en hun favoriete locaties en kostuums.

De twee actrices bespraken ook hun personages en hoe ze hun rol kregen in de hitshow van Netflix.

Corrin zei dat ze oorspronkelijk was geroepen om alleen te lezen voor Lady Diana's rol, terwijl casting director auditie deed voor de rol van Camilla Parker Bowles. Ze zei dat ze nooit verwachtte auditie te doen voor de rol, en dat het als een verrassing kwam dat ze zelfs maar in overweging werd genomen.

Colman, aan de andere kant, vers van haar Oscar-overwinning in 2019, hoefde geen auditie te doen voor haar rol. Ze zei echter dat ze met haar voorganger, Claire Foy, had gesproken en haar had gevraagd naar haar ervaring met het werken aan de productie.

Colman zei dat Foy haar vertelde "het is de gelukkigste baan." Colman zei dat Foy gelijk had en zei dat het een "lange baan" is om aan The Crown te werken, maar voegde eraan toe dat ze elke dag blij opstaat om het te doen.

De twee bespraken ook de leuke tijden - en de minder leuke tijden - die ze op de set hadden. Ze waren het er allebei over eens dat Bonham Carter de muziek niet zou moeten draaien terwijl ze allemaal samen in de make-uptrailer staan.

Colman zei brutaal dat ze allemaal bij elkaar op een rij zouden zitten om hun make-up te doen en elkaar sms'en en zeiden: "What the fk is dit?" telkens als de beroemde actrice aan de beurt was om de muziek te kiezen. Corrin zei dat de afspeellijst klarinetsolo's en nummers van de Mulan-soundtrack bevatte.

Het waren echter niet allemaal rare momenten op de set, en Colman en Corrin demonstreerden zelfs hun favoriete spel op de set, namelijk Fives. Het is eigenlijk een drinkspel dat populair is in bars en op schoolfeesten - Hopelijk maakte alcohol geen deel uit van hun versie van Fives terwijl ze aan het werk waren!

Hoewel de show draait om Britse roy alty's, is The Crown op locaties over de hele wereld opgenomen en hebben de kostuum- en decorafdelingen de gelegenheid gehad om een aantal iconische kostuums na te maken.

Corrin zei dat haar favoriete kostuum in de show de trouwjurk van de iconische Lady Diana is, en dat haar favoriete opnamelocatie in Spanje was; ze hield van alle bezienswaardigheden die ze buiten de set te zien kreeg als ze niet aan het fotograferen waren.

Colman zei dat haar favoriete locatie in Schotland was, omdat alle castleden blokhutten dicht bij elkaar kregen, waardoor het leek alsof ze allemaal in een klein dorp woonden.

Het is duidelijk dat de twee castleden het goed met elkaar konden vinden, maar dit was helaas hun eerste en laatste seizoen samen op The Crown. Colman wordt volgend seizoen vervangen door Imelda Staunton en Elizabeth Debicki speelt Lady Diana.

Seizoen 4 van The Crown komt morgen uit op Netflix.

Aanbevolen: