Alles wat we weten over de komende serie 'Mighty Ducks

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de komende serie 'Mighty Ducks
Alles wat we weten over de komende serie 'Mighty Ducks
Anonim

De streaminggame tilt de zaken naar een heel ander niveau, wat betekent dat elk platform dat in de race wil blijven, regelmatig de lat hoger moet leggen. Disney+ heeft Netflix sinds de lancering ingehaald, maar met MCU en meer Star Wars-shows aan de horizon, zouden we kunnen zien dat Disney+ een enorme sprong voorwaarts maakt als het gaat om de streamingrace.

The Mighty Ducks is een geliefde filmfranchise uit de jaren 90 die in de loop van de tijd is blijven voortleven. Er is aangekondigd dat deze franchise weer populair wordt op het kleine scherm, en dit trok meteen de aandacht van fans die al van kinds af aan van deze films houden.

Laten we eens kijken wat we weten over de show!

Emilio Estevez is terug als Gordon Bombay

Gordon Bombay
Gordon Bombay

Omdat The Mighty Ducks zo'n iconische franchise is, is het logisch dat mensen nieuwsgierig worden naar de cast van betrokken personages. Meer specifiek willen mensen weten of een van onze favoriete Ducks terugkomt. Het blijkt dat Emilio Estevez, die coach Gordon Bombay speelde, zal terugkeren.

Gordon Bombay is een integraal onderdeel van de franchise en de derde film heeft echt geleden zonder hem daar. Bombay gaat van groot advocaat naar coach van het nederige District 5-team in de eerste film, wordt uiteindelijk de Minnesota Miracle Man en krijgt een optreden als coach van het nationale team. Een serie zonder dit hoofdpersonage zou erg ontbreken.

Er is ook bevestigd dat actrice Lauren Graham de hoofdrol zal spelen in de show. Graham heeft een ongelooflijke carrière achter de rug in de entertainmentindustrie met grote rollen in Gilmore Girls en Parenthood op het kleine scherm. Ze zal veel talent en lach naar de show brengen, wat het op de lange termijn alleen maar beter zal maken.

Op dit moment is het niet bekend of een van de Ducks in de show zal zijn. Veel mensen zouden graag zien dat personages als Charlie Conway, Averman en Goldberg de strijd aangaan in een meer volwassen rol, maar er is op dit moment niets bevestigd. Als een van hen terugkeert, verwacht dan dat fans uit hun dak gaan, net als in de jaren 90.

De eenden zijn deze keer de slechteriken

Eenden
Eenden

Nu we weten dat Bombay terug is, moeten we kijken naar het verhaal dat zich afspeelt. De films waren altijd gericht op de underdog Ducks en hun vermogen om tegenspoed te overwinnen op hun weg naar glorie, en hoewel dat thema misschien nog steeds op zijn plaats is, worden de zaken voor de show op zijn kop gezet.

Er is gemeld dat de Ducks de slechteriken in de show zullen zijn! Dat klopt, onze lieve, slordige groep verschoppelingen en buitenbeentjes wordt de nieuwe juggernaut in peewee-hockey, en het zal een outcast zijn die zijn eigen team begint om de Ducks te onttronen en ze een paar lessen te leren.

Dit is een interessante dynamiek als je bedenkt hoe de films zich eigenlijk afspeelden. De waarheid is dat de Ducks teams als de Hawks en IJsland moesten overwinnen om groots te worden, en beide vileine squadrons waren op zichzelf al krachtpatsers. Het veranderen van de voormalige helden in schurken is een interessante keuze van Disney, en fans zullen nieuwsgierig zijn om te zien hoe het uitpakt.

Sommige mensen zijn het er misschien niet mee eens dat de Ducks het ding worden waar ze altijd tegen op hebben gestaan, maar in 25 jaar kan er veel veranderen. Disney mag dan een dunne lijn volgen, ze hebben duidelijk vertrouwen in wat er op tafel is gekomen.

Het komt op Disney+

Eenden
Eenden

Dankzij Disney Channel en Disney+ bevindt de studio zich in de unieke positie om deze serie aan te bieden waar ze maar willen. Gezien de aard van streaming en Disney's wens om een stap te zetten op Netflix, zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn dat de show in de toekomst naar Disney+ zal komen.

Vanaf nu is er geen officiële releasedatum voor de show, maar je kunt maar beter geloven dat fans klaar zijn om Gordon Bombay en de nieuwe bende in actie te zien op het kleine scherm. Als dit leidt tot het vinden van een publiek als Cobra Kai, dan heeft Disney een enorme hit in handen.

Zoals we eerder vermeldden, zullen Ducks-spelers op geen enkel moment terugkeren, maar Disney zou er verstandig aan doen om dit te laten gebeuren. Zelfs voor slechts één aflevering zouden mensen heel graag willen zien waar sommige van hun favoriete Eenden zijn beland.

The Mighty Ducks heeft veel potentieel, en als Disney de landing doorzet, zal een hele nieuwe generatie leren dat eenden samen vliegen.

Aanbevolen: