Alles wat we weten over de komende 'Star Wars: Ahsoka'-serie

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de komende 'Star Wars: Ahsoka'-serie
Alles wat we weten over de komende 'Star Wars: Ahsoka'-serie
Anonim

Star Wars is een franchise die al tientallen jaren bloeit, en dankzij populaire films, boeken, shows en strips hebben fans veel geweldige media om van te genieten wanneer ze zin hebben om naar een verre, verre melkweg te reizen weg. De dingen zijn een beetje afgekoeld sinds de vervolgtrilogie, maar op het kleine scherm staat het op het punt om op te warmen.

Ahsoka staat klaar om de volgende Star Wars-hitserie te worden, en de mensen die The Mandalorian maakten, deden de geniale zet om haar naar de show te brengen als een introductie voor een aantal nieuwe fans die The Clone Wars misschien niet hebben gezien. Nu ze haar eigen show krijgt, vragen fans zich af wat de fijnere details zijn.

Laten we de komende Ahsoka-serie eens nader bekijken en praten over alles wat we tot nu toe weten. Onnodig te zeggen dat er veel redenen zijn om enthousiast te worden over deze show!

Het creatieve team staat op punt

Ahsoka Tano is al een tijdje een populair Star Wars-personage en franchisefans weten dat het creatieve team achter haar serie zowel het personage als de franchise moet begrijpen. Gelukkig heeft LucasFilm een indrukwekkend team samengesteld voor de show.

Dave Filoni en Jon Favreau zullen het duo zijn dat het project bemant, wat ongelooflijk nieuws is voor fans van de franchise. Beide mannen hebben al geweldig werk verricht, waarbij Filoni wordt gecrediteerd als mede-maker van het personage!

Nu dit team intact is, weten fans dat er iets belangrijks op komst is. Natuurlijk zijn er enkele andere details naar voren gekomen, en deze details hebben fans over de hele wereld ongelooflijk enthousiast gemaakt voor wat komen gaat.

The Search For Thrawn

Dus, waar gaat Ahsoka in hemelsnaam over. Het leuke van focussen op deze specifieke periode van Star Wars (na Return of the Jedi en pre- The Force Awakens) is dat er nog veel dingen op tafel liggen. Een belangrijk plotpunt waar mensen op hopen, is de zoektocht naar Grand Admiral Thrawn, en het lijkt erop dat dat ook zal gebeuren in de show.

Esquire merkte op dat "Ahsoka Tano (Rosario Dawson) op jacht is naar de kwaadaardige Grand Admiral Thrawn in de hoop dat het haar zal helpen de vermiste Ezra Bridger te vinden, de jonge Jedi die vele jaren geleden met Thrawn verdween. op personages uit de Star Wars-franchise. Een spin-off van de tv-serie The Mandalorian."

Deze informatie is verstrekt door Daniel Richtman, een bekende scooper. Als dit waar blijkt te zijn, zullen Star Wars-fans zich luid verheugen. Thrawn is een ongelooflijk populair personage uit de franchise die niet heeft kunnen schitteren in een live-action-formaat. Hij heeft een grote boekenreeks gehad en was een gedenkwaardig onderdeel van Rebels, en nadat hij in The Mandalorian is genoemd, beginnen fans de punten met elkaar te verbinden.

Het nieuws dat Thrawn waarschijnlijk deel uitmaakt van Ahsoka is een enorme overwinning voor Star Wars-fans, maar een ander recent nieuws zou nog groter kunnen zijn.

Hayden Christensen komt terug

Zoals fans al weten, zal Rosario Dawson Ahsoka opnieuw spelen in haar eigen serie, en hoewel er nog veel dingen zijn die we niet weten over de cast, is één ding dat we wel weten dat Hayden Christensen zal worden nog een keer terugkomen! Dit nieuws bracht sociale media in een razernij en fans zijn klaar om de acteur weer in actie te zien.

Christensen zal niet alleen te zien zijn in Ahsoka, maar hij zal ook te zien zijn in de komende Obi-Wan-serie, waarin Ewan McGregor ook weer in actie zal komen. Nogmaals, enorm nieuws voor Star Wars-fans.

Wat betreft andere potentiële personages die in de show verschijnen, speculeerde Rotten Tomatoes dat we Ezra, Mandalorian-artiest Sabine Wren en Ghost-piloot Hera Syndulla (en haar zoon Jacen) konden zien. En gezien de hernieuwde relatie van Temeura Morrison met Lucasfilm in The Book of Boba Fett, zou hij kunnen verschijnen als de geliefde kloonkapitein Rex, die op dit punt in de geschiedenis van Star Wars nog zou leven.

De tijd zal uitwijzen welke personages op Ahsoka verschijnen, maar zoals je kunt zien, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Houd in gedachten dat Baby Yoda en Luke Skywalker erg in het spel zijn, net als Leia, Han, Chewie, Lando en Obi-Wan als een Force-geest.

Ahsoka staat op het punt een enorme hit te worden voor Star Wars-fans, en de verwachting zal de komende maanden alleen maar groter worden.

Aanbevolen: