The Queen zal seizoen 5 van 'The Crown' niet leuk vinden, hier is waarom

Inhoudsopgave:

The Queen zal seizoen 5 van 'The Crown' niet leuk vinden, hier is waarom
The Queen zal seizoen 5 van 'The Crown' niet leuk vinden, hier is waarom
Anonim

The Crown lijkt misschien alsof het de sluier van mysterie van de koninklijke familie opheft, maar we moeten niet vergeten dat het slechts een fictief werk is dat is gebaseerd op historische gebeurtenissen. Zelfs Meghan en Harry's Oprah-interview kon de sluier niet oplichten.

Het hele punt van de monarchie is haar neutraliteit en dubbelzinnigheid. De sluier mag nooit helemaal worden verwijderd. Bepaalde omstandigheden hebben ons een glimp gegeven van wat eronder zit, maar nooit in zijn geheel. Dat is een ding dat The Crown goed heeft gedaan. De koninklijke familie, vooral de koningin, mag nooit enig gevoel of emotie tonen, want als ze dat eenmaal doen, zouden ze ergens een standpunt over hebben ingenomen, en dat is niet iets waar ze recht op hebben.

Als gewone stervelingen zijn we niet echt op de hoogte van wat de vorst, die God aanstelt, denkt of voelt. Toch zijn de koningin en andere familieleden in de loop der jaren een beetje van die regel afgedwaald. We weten dat de koningin op zijn minst een deel van The Crown heeft bekeken en zelfs films als The King's Speech heeft bekeken, waarmee ze haar goedkeuring heeft gegeven.

Nu we weten dat de koningin The Crown zou kunnen kijken wanneer het voor een vijfde seizoen terugkeert, heeft het de deur geopend voor allerlei theorieën die binnenkomen. Theorieën zijn niet iets dat de Royals willen. Vooral als die theorieën draaien om een aantal gevoelige onderwerpen.

Koninklijke experts zeggen dat de koningin niet blij zal zijn als deze persoon schittert in het nieuwe seizoen van 'The Crown'

Weet iemand echt wie deze koninklijke "experts" zijn waar we steeds over lezen? Elke keer als er een artikel over de koninklijke familie is, is de kans groot dat een van deze 'experts' beweert dat ze alle feiten hebben. Veel van hun opmerkingen zijn onzin zonder enige onderbouwing, maar sommige kunnen heel goed op feiten zijn gebaseerd.

We kwamen erachter dat de koningin rechtstreeks van de koninklijke familie naar The Crown kijkt, nadat prinses Eugenie had laten weten dat haar oma van tijd tot tijd afstemde. Dus dat is bevestigd. Maar nu we weten dat ze naar de show kijkt, nemen deze koninklijke experts dat feit over en gaan ermee aan de slag en beweren een aantal interessante dingen.

Toen werd aangekondigd dat Dominic West in gesprek was om prins Charles te spelen in het komende seizoen (het is bevestigd dat hij zich bij de cast zal voegen), begonnen ze twee en twee samen te voegen.

Best Life meldde dat koninklijke insiders beweren dat de koningin en andere leden van de koninklijke familie "in nood" zouden kunnen zijn als ze de acteur de prins van Wales zien portretteren.

Waarom, vraag je je misschien af?

Nou, aangezien hij "nauwe banden heeft met het koningshuis", kan het een beetje ongemakkelijk zijn om Buckingham Palace te bezoeken als hij Prins Charles moet spelen tijdens een bijzonder moeilijke tijd van zijn leven, namelijk zijn schandalige scheiding van prinses Diana.

"Als meneer West een ontrouwe prins Charles speelt, zullen de koningin noch Charles daar blij mee zijn", zei de insider.

"De koningin zal waarschijnlijk niet naar [The Crown] kijken, maar het nieuws dat iemand die een vriend van de familie is die zo'n belangrijke rol in de serie speelt, misschien niet goed bij haar past", vervolgden ze. "De hertog van Sussex kijkt misschien uit nieuwsgierigheid, maar dat zou een beetje onhandig zijn."

West's banden met de familie plus zijn eigen schandaal is misschien te veel om te accepteren

West staat dicht bij het koningshuis, vooral prins Harry en prins Charles zelf. West ontmoette de koningin ook nadat ze in 2013 terugkeerde van het begeleiden van prins Harry en een groep mannen naar de Zuidpool om 'geld in te zamelen voor de in Londen gevestigde liefdadigheidsinstelling Walking With The Wounded'.

Volgens ITV rommelde West een beetje in zijn gesprek met de vorst. Hij vroeg haar of ze ooit op Antarctica was geweest, waarop ze goedhartig antwoordde: "Natuurlijk niet! Ik kan geen enkele reden bedenken waarom ik dat zou willen!" West antwoordde: "Ik dacht: dat kan ik ook niet."

West is verbonden met prins Charles via de Prince's Trust, een liefdadigheidsinstelling die in 1967 door prins Charles werd opgericht "om kwetsbare en risicojongeren te helpen slagen door middel van onderwijs- en werkprogramma's." West is een trouwe ambassadeur.

Het is misschien ook de moeite waard om erop te wijzen dat de koningin het misschien niet leuk vindt om West in de rol te zien, simpelweg omdat hij nu schuldig is door associatie. We weten niet precies hoe de familie het interview van hem en Meghan met Oprah heeft ontvangen, maar als hij de vriend van de prins prins Charles ziet spelen, kan dat ook zout in de wond gieten.

Onder zijn banden zou Wests eigen schandalige affaire ook een slechte smaak in de mond van de koninklijke familie kunnen zijn.

West raakte niet zo lang geleden verstrikt in een schandaal toen hij werd gespot terwijl hij zijn The Pursuit of Love-collega Lily James kuste in Rome. Kort daarna werden West en zijn tienjarige vrouw, Catherine FitzGerald, zoenend gezien voor de camera's. Ze gaven verklaringen af waarin ze beweerden dat hun huwelijk nooit beter was. Toen werden er meer foto's van hem en James vrijgegeven, en nu is FitzGerald naar verluidt het land ontvlucht.

Deze overeenkomst tussen de affaire van West en de affaire van prins Charles zal ongetwijfeld ongemakkelijk zijn voor de familie, aangezien West zelf de affaire van de koninklijke familie zal moeten naleven terwijl hij net uit de zijne komt. "De ironie is niemand ontgaan", zeiden bronnen.

Dit alles moet echter met een korreltje zout worden genomen. Zoals de insiders zelf zeggen, zal de koningin waarschijnlijk niet naar het nieuwe seizoen kijken, vooral omdat het oude wonden zou kunnen openen. Het zien van prins Phillip die in de show wordt geportretteerd, zal waarschijnlijk ook niet helpen bij haar rouwproces. Maar het is interessant om te zien hoe deze insiders twee en twee samenvoegen en er vijf uit komen.

Aanbevolen: