10 Onbekende feiten over Billie Eilish

Inhoudsopgave:

10 Onbekende feiten over Billie Eilish
10 Onbekende feiten over Billie Eilish
Anonim

Billie Eilish werd meteen beroemd toen ze haar nummer "Ocean Eyes" uploadde naar Soundcloud in 2015 en vandaag staat ze wereldwijd bekend om haar unieke modestijl, ongelooflijk vocaal talent en als een van de jongste nieuwe sterren onder 18 in Hollywood. Ze heeft veel jonge mensen over de hele wereld geïnspireerd om gewoon zichzelf te zijn en vrede in zichzelf te vinden door haar teksten en door haar stijl!

Maar aangezien ze zo jong en zo populair is, zijn er veel dingen die de wereld niet over haar weet. Hier hebben we 10 onbekende feiten over de populaire zanger op een rijtje gezet!

10 Ze begon muziek te schrijven toen ze 11 was

Een genie worden op het gebied van songwriting is niet iets dat van de ene op de andere dag kan gebeuren, het blijkt dat Billie Eilish begon te schrijven op de jonge leeftijd van 11 nadat ze zich bij het Los Angeles Children's Choir had aangesloten.

Ze zei in een interview met Vogue dat ze door lid te worden van het koor haar leerde zingen zonder haar stem te verpesten en ook vanuit haar hart te zingen, wat ertoe leidde dat ze haar eigen muziek schreef!

9 Ze heeft het syndroom van Gilles de la Tourette

In de schijnwerpers staan kan geen gemakkelijke taak zijn voor een jonge volwassene, laat staan voor iemand met haar eigen persoonlijke problemen die ze niet zo gemakkelijk kunnen verbergen. Tijdens Billie's muziekvideo's merkten veel kijkers dat ze kleine tics en vreemde bewegingen zou hebben, wat ertoe leidde dat ze haar uiteindelijk uitlachten.

Toen ze de speculaties ontdekte, kwam ze naar voren en vertelde de wereld dat ze het Tourette-syndroom heeft en dat ze elke dag meer leert over hoe ze het onder controle kan houden.

8 Ze kreeg thuisonderwijs

Hoewel Billie op 11-jarige leeftijd lid werd van het LA-koor, blijkt dat zij en haar broer Finneas thuisonderwijs kregen van hun beide ouders. Ze leerden alle basisvakken van de school, maar hun ouders concentreerden zich meer op het muziekaspect dan anderen!

Billie deelde met Vogue dat zij en haar broer met thuisonderwijs veel meer tijd hadden om zich te concentreren op muziek en hun andere interesses, wat op de lange termijn zeker goed uitkwam voor hen beiden.

7 Haar broer is ook een muzikant en helpt haar vaak met het schrijven van muziek

Billie's broer Finneas is niet alleen een van haar beste vrienden, maar hij levert ook een grote bijdrage aan alle geweldige muziek die we van haar krijgen! Finneas schrijft bijna al haar liedjes en treedt altijd met haar op tijdens haar shows en concerten.

Hij heeft alle 14 nummers geschreven en geproduceerd op Billie's album getiteld "When We Fall Asleep, Where Do We Go?" en hij heeft de neiging om liedjes te schrijven die meer in de buurt komen van Billie's gevoelens dan die van hemzelf!

6 Ze draagt wijde kleren om te voorkomen dat ze geseksualiseerd wordt

In deze tijd is bodyshaming en seksualisering de normale gang van zaken wanneer een nieuwe artiest op het toneel verschijnt en dit is iets waarvan Billie al wist dat het in de muziekindustrie kwam.

Behalve dat ze een waanzinnige zangstem heeft, wordt ze vooral herkend om haar vreemde en wijde kleding, maar het blijkt dat ze al haar unieke kleding draagt om te voorkomen dat ze geseksualiseerd wordt en om te voorkomen dat mensen haar behandelen zoals iedereen in de schijnwerpers.

5 Ze is een grote fan van Justin Bieber

Iedereen was op een bepaald moment in zijn leven een "Belieber", toch? Welnu, Billie was en is nog steeds een grote fan van Justin Bieber en volgt hem al sinds ze superjong was. Ze is open geweest over haar fandom voor de zangeres en het blijkt dat zij en Justin nu ongelooflijk goede vrienden zijn!

Justin deelde zelfs in een radio-interview met Zane Lowe dat hij zich erg beschermend voelt over Billie en dat hij alles zou doen om haar te beschermen en haar te beschermen - hoe lief is dat?

4 Ze haat lachen

Als het je nog niet is opgevallen, kan het vrij zeldzaam zijn om een foto te vinden waarop Billie lacht, tenzij ze natuurlijk lacht in een interview, maar verwacht geen glimlach van haar te zien tijdens een fotoshoot of iets dergelijks.

Billie heeft gezegd dat glimlachen haar alleen maar een zwak en machteloos maakt, wat volkomen logisch is vanuit het Hollywood-aspect ervan.

3 Ze is veganist

Het is niet zo verwonderlijk dat een nuchtere en enorme planten- en dierenliefhebber als Billie Eilish een veganist zou zijn. Het blijkt dat ze sinds 2014 een volwaardige veganist is en ze weigert iets te eten met vlees of vleesproducten.

Ze was zelfs in een aflevering van Hot Ones waar beroemdheden kippenvleugels uitproberen met enkele van de heetste hete sauzen ter wereld erop, maar Billie at in plaats daarvan een nepkip op basis van soja!

2 Ze heeft volledige controle over haar leven en sociale media

Op zo'n jonge leeftijd een enorm rolmodel in de wereld zijn, kan zeker hectisch en controlerend zijn als je ervoor kiest om je managers je leven en sociale media-accounts voor je te laten leiden. Maar voor Billie kiest ze er openlijk voor om al haar eigen sociale media-accounts te beheren en ze geeft aan niemand verantwoording af.

Met maar liefst 64 miljoen volgers op Instagram en groeiend, probeert ze posts te maken die haar publiek zullen bereiken en hen laten weten dat ze net als zij is!

1 Ze houdt van "The Office"

Met Billie's donkere persoonlijkheid en de manier waarop ze zichzelf draagt, lijkt het alsof haar favoriete show iets donkers en mysterieus zou zijn, maar verrassend genoeg is haar favoriete show eigenlijk de sympathieke serie The Office.

Ze gebruikte zelfs enkele regels en voorbeelden uit de aflevering van seizoen 7 met de titel "Threat Level Midnight" voor haar nummer "My Strange Addiction", wat erop duidt dat ze verslaafd is en een hardcore fan van de serie!

Aanbevolen: