Big Brother: 10 onbekende feiten over Rachel & Brendon's huwelijk

Inhoudsopgave:

Big Brother: 10 onbekende feiten over Rachel & Brendon's huwelijk
Big Brother: 10 onbekende feiten over Rachel & Brendon's huwelijk
Anonim

Soms staan sterren op één lijn en klikken mensen meteen. Dit leek het geval voor Rachel Reilly en Brendon Villegas. De twee ontmoetten elkaar tijdens hun optreden in de reality-tv-show Big Brother en kregen onmiddellijk een band met elkaar vanwege hun liefde voor wetenschap. Rachel, een chemicus, en Brendon, een student natuurkunde, vielen snel, en zij vielen hard. Hun liefde voor elkaar was niet alleen voor de camera's. Deze twee maakten een ware liefdesmatch, trouwden en zijn nog steeds samen tot op de dag van vandaag, jaren na hun reality-tv-stint.

Het paar heeft bijna een decennium van liefde en heeft samen een heel mooi leven opgebouwd. Hoewel ze hun romance in het openbaar begonnen, blijft veel over het paar voor de meesten nog grotendeels onbekend. Bekijk deze minder bekende feiten over een van de beste koppels van reality-tv.

10 Ze waren een Big Brother Love Match

de villegas familie
de villegas familie

Koppels vinden de hele tijd hun weg naar elkaars harten in reality-tv-shows. In de loop der jaren hebben we twee individuen elkaar zien ontmoeten op een show en de rest van hun leven na de show samen doorbrengen. We hebben ook veel paren gezien die volledig giftig waren en niet goed voor elkaar.

Big Brother heeft ons een paar liefdesmatches of 'showmances' gegeven, en een daarvan is Brendon en Rachel. Ze ontmoetten elkaar in seizoen twaalf, en in plaats van rivalen te worden, werden ze verliefd en trouwden in 2012. Het paar heeft nogal wat meegemaakt sinds hun eerste show-aanwezigheid. Hier zijn enkele feiten over het huwelijk van het reality-tv-paar dat veel mensen niet weten.

9 Baby nummer twee is onderweg

villegas familie baby aankondiging
villegas familie baby aankondiging

Als Brendon en Rachel niet bezig zijn met Big Brother of The Amazing Race, zijn ze bezig met de wondere wereld van het ouderschap. Het paar verwelkomde een dochter, Adora, die net vier jaar oud werd, en kondigde onlangs aan de wereld aan dat baby nummer twee onderweg was!

Het paar liet de wereld op 10 mei via Instagram hun geheim verklappen. Ze onthulden dat ze al een tijdje nog een baby wilden, en het gebeurde eindelijk. Ze konden niet blijer zijn met hun ophanden zijnde kleine liefde.

8 Het geslacht van hun tweede baby? Een jongen

villegas in verwachting
villegas in verwachting

Dit stel maakt inderdaad al hun dromen waar. Ze bereikten het sterrendom van reality-tv en namen deel aan verschillende populaire shows. Ze vonden liefde op de meest ongewone plek, het Big Brother-huis, en ze trouwden.

Ze hebben gereisd, in hun respectievelijke wetenschapsgebieden gewerkt om geweldige dingen te doen, zoals kanker helpen genezen, en hebben een dochter in hun huis verwelkomd. Ze hebben onlangs ontdekt dat hun tweede baby, waar ze al een tijdje op hebben gewacht, een jongen zal worden! Een van elk? Wat een gelukkig stel.

7 Hun huwelijk was groot en opzichtig

villegas bruiloft
villegas bruiloft

Rachel en Brendon hadden maar een jaar een relatie voordat ze besloten hun relatie naar een hoger niveau te tillen en zich te gaan verloven. Toen het tijd was om door het gangpad te lopen, zorgden ze ervoor dat het groot en in stijl werd gedaan.

De bruid betrad de locatie, de AT&T-toren in Los Angeles, via een helikopter! Ze zeiden toen hun standpunten terwijl de Californische zonsondergang op de achtergrond. Het evenement werd natuurlijk uitgezonden op het WE-netwerk als onderdeel van een vakantiespecial. Ja. Niets typisch aan de grote dag van het stel.

6 Hun kleine meisje heeft een wetenschappelijke naam -- Aurora Borealis

rachel en brendon villegas kind
rachel en brendon villegas kind

Het is geen groot geheim dat Rachel en Brendon een liefde voor wetenschap delen. Het is wat hen in de eerste plaats bij elkaar bracht en het is iets dat hun beiden na aan het hart ligt. Toen het paar ontdekte dat ze onderweg een klein bundeltje vreugde hadden, besloten ze hulde te brengen aan hun favoriete onderwerp en gaven ze hun dierbare een wetenschappelijke eerbetoonnaam.

De dochter van het stel heet Aurora Borealis. Voor degenen die het niet weten, Aurora Borealis verwijst naar het fenomeen noorderlicht. We kunnen niet wachten om te zien of het volgende kind van het paar ook een naam zal hebben die gebaseerd is op de wetenschappelijke discipline.

5 Ze delen een bijnaam van een beroemdheid

rachel en brendon villegas
rachel en brendon villegas

Als het gaat om reality-tv-koppels, zijn The Villegas in feite roy alty's. Fans van de Big Brother-franchise hebben het paar zien evolueren sinds die eerste dagen van interactie op de set, en hebben het paar zelfs hun eigen bijnaam voor beroemdheden gegeven. Ga opzij, Brangelina, want Brenchel is hier om te blijven!

Terwijl zoveel andere stellen die een romantische relatie begonnen uiteindelijk in het stof bijten, lijkt Brenchel echt uithoudingsvermogen te hebben. Het paar is al zo'n tien jaar samen en zal binnenkort hun gezin uitbreiden tot vier man sterk.

4 Het maken van baby nummer twee kostte wat werk

villegas familie baby twee
villegas familie baby twee

Rachel en Brendon zijn verliefd op hun jonge dochter Aurora en maken er al een tijdje geen geheim van dat ze hun gezin wilden uitbreiden. Als het erop aankwam om aan de slag te gaan en aan baby nummer twee te werken, vertelde Rachel dat het proces voor hen niet bepaald vanzelfsprekend was.

Het stel besprak timing en schema's om hun droom van gezinsuitbreiding waar te maken, en niet iedereen hield ervan om die details te horen, vooral Rachel's Amazing Race-teamgenoot en zus! Al dat harde werk en plannen heeft zijn vruchten afgeworpen, want Rachel verwacht het tweede kind van het paar.

3 Deze twee zijn een koppel van een miljoen dollar

Rachel en Brendon
Rachel en Brendon

Reality-tv-deelnemers nemen vaak deel aan hun shows om twee dingen te bereiken: roem en fortuin. Veel van de winnaars van shows zoals Survivor, The Amazing Race en Big Brother nemen een ongelooflijke geldprijs mee naar huis, evenals toekomstige kansen voor goedkeuringen en wedstrijden.

Hoewel Rachel en Brendon misschien minder bekend zijn dan sommige van 's werelds favoriete vrijgezellen of koppels die deelnamen aan shows zoals The Challenge, hebben ze het nog steeds goed gedaan met hun showstints en respectieve afwerkingen. Het vermogen van het paar is ergens rond de 1,5 miljoen dollar.

2 Reizen is belangrijk voor hen

rachel reilly grote broer met dochter
rachel reilly grote broer met dochter

Verschillende stellen geven prioriteit aan verschillende aspecten van het leven, en de Villegas merken op dat familie en reizen sleutelelementen zijn in hun levensstijl. We weten dat het belangrijk voor hen is om kinderen aan hun kroost toe te voegen, en ze zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met het opbouwen van hun kroost.

Reizen is ook cruciaal voor hun huwelijksgeluk. De reismicrobe lijkt Brendon te hebben gebeten, vooral hard. Hij houdt ervan om verschillende uithoeken van de wereld te ervaren, wat hem ertoe bracht deel te nemen aan The Amazing Race.

1 Ze zijn een zeer zorgzame bemanning

villegas familie grote broer
villegas familie grote broer

Alles aan de Villegas wijst op liefde, vriendelijkheid en mededogen. Het paar houdt zich bezig met liefdadigheidswerk. Brendon werkt niet alleen aan het genezen van kanker, maar hij doet ook vrijwilligerswerk. Hij heeft bijgedragen aan organisaties als "Give Kids the World."

De Villegas brengen deze zorgzame kwaliteiten ook bij hun kleine meisje bij. Rachel onthulde dat ze behoorlijk ziek was tijdens haar tweede zwangerschap. Wanneer de golven van ochtendmisselijkheid haar overnemen, wrijft het kleine meisje van het stel haar over haar rug en probeert voor mama te zorgen. Wat een lieverd!

Aanbevolen: