Kylie Jenner maakt cupcakes met Stormi, maar trollen komen voor haar 'grove' lange nagels

Kylie Jenner maakt cupcakes met Stormi, maar trollen komen voor haar 'grove' lange nagels
Kylie Jenner maakt cupcakes met Stormi, maar trollen komen voor haar 'grove' lange nagels
Anonim

Kylie Jenner plaagt al weken met haar nieuwe Kylie Cosmetics-collectie.

De make-up ondernemer heeft een make-up pallet bedacht, geïnspireerd op Dr. Seuss' The Grinch.

De 23-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster schakelde haar dochter Stormi Webster, twee, in om een schattige video op haar YouTube-kanaal te delen. Moeder en dochter bakten groene cupcakes met Grinch-thema.

Kylie markeerde de nieuwe video met foto's gedeeld op haar Instagram van haar omhelzende Stormi, die op het aanrecht van haar enorme keukeneiland zat.

De twee waren gekleed in bijpassende Grinch-pyjama's, met een top met de iconische vakantieschurk grijnzend, samen met groen en wit gestreepte mouwen.

Stormi had haar donkere haar in strak opgerolde krullen en droeg kleine zilveren oorbellen.

Ondertussen zag Kylie er net zo glamoureus uit als altijd terwijl haar lange blonde haar over haar rug zwaaide.

Maar het waren haar bruine stilettonagels die ervoor zorgden dat sommigen klaagden dat de realityster 'in de ogen van haar dochter zou prikken'.

"Haar grove vingernagels staan op het punt de baby van de kindermeisjes in de ogen te prikken!!!" één persoon heeft gereageerd.

"Ik bid dat ze haar baby nooit met die nagels steekt. Ik kan me niet voorstellen zulke nagels te hebben en moeder te zijn. Ik knip al mijn nagels af toen ik kleintjes had. Een keer met die zal een veel kwaad. Snijd ze gewoon om! Of ontdoe je van dat vreselijke punt!" een louche persoon viel in.

"Heeft ze voorzorgsmaatregelen op die nagels gezet zodat ze haar dochter niet in het oog prikt?" een andere persoon toegevoegd.

"Wat bakken we vandaag, Storm?" vroeg Kylie haar dochter aan het begin van haar video.

"We maken cupcakes! Ja!" schreeuwde Stormi opgewonden.

Nadat Kylie Stormi wat extra snoep had gegeven om haar cupcake mee te versieren, antwoordde het kleine meisje: "Dank je! Ik hou zo veel van je."

Kylie antwoordde: "Ik hou meer van je."

Kylie en haar broers en zussen hebben de afgelopen dagen actief reclame gemaakt voor haar nieuwe Grinch-vakantiecollectie.

De monsterdoos bevat meerdere producten die zijn versierd met afbeeldingen van de Grinch en Little Cindy-Lou Who.

De make-upcollectie lijkt rechtstreeks uit het originele Dr. Seuss-boek te komen, of in de stijl van zijn illustraties, in plaats van de iconische animatieversie uit 1966 van Looney Tunes-legende Chuck Jones.

Aanbevolen: