Waarom deze 'The Office'-ster Rainn Wilson wilde slaan

Inhoudsopgave:

Waarom deze 'The Office'-ster Rainn Wilson wilde slaan
Waarom deze 'The Office'-ster Rainn Wilson wilde slaan
Anonim

In negen seizoenen bracht Rainn Wilson een van de meest unieke personages in de televisiegeschiedenis tot leven, Dwight Schrute van The Office. In die tijd werd Dwight in grote mate genormaliseerd als personage, maar als je teruggaat en vooral de eerste paar seizoenen van de show bekijkt, is het verbazingwekkend hoe belachelijk Dwight was. Sterker nog, als er een persoon was die zich in het echte leven als Dwight gedroeg, is het gemakkelijk voor te stellen dat ze iedereen om hen heen gek maken van frustratie. Ofwel, of ze zouden iemand inspireren om ze bij elke beurt in de maling te nemen.

Dwight Schrute Vervelend
Dwight Schrute Vervelend

Natuurlijk weet iedereen dat Dwight Schrute geen echte persoon is, maar gewoon een personage dat tot leven is gebracht door Rainn Wilson. Bovendien zal iedereen die Wilson heeft zien deelnemen aan een interview waarschijnlijk wegkomen met de gedachte dat hij overkomt als een ongelooflijk sympathieke persoon. Desondanks heeft een van Wilsons voormalige Office-medesterren toegegeven dat ze de acteur op een gegeven moment wilden slaan.

Het auditieproces

Na de lof en hoge kijkcijfers die de originele versie van The Office van de BBC aan het begin van de jaren 2000 genoot, was het volkomen logisch dat Amerikaanse netwerken hun succes opnieuw wilden creëren. Omdat die serie echter zo geliefd was, zouden de meeste mensen waarschijnlijk hebben aangenomen dat de Amerikaanse netwerken een originele show met een vergelijkbare toon zouden maken. In plaats daarvan nam NBC de verrassende beslissing om een Amerikaanse remake van The Office te produceren.

Bob Odenkirk Het kantoor
Bob Odenkirk Het kantoor

Rekening houdend met alles waar de mensen achter The Office in Amerika aan moesten voldoen, was het duidelijk dat de druk op hen lag om de perfecte cast te vinden. Als gevolg hiervan hielden de producers van de show een extreem langdurig auditieproces voor de show en ontmoetten ze op dat moment enkele van de beste comedy-acteurs ter wereld. Paul Rudd, Nick Offerman, Bob Odenkirk, Martin Short, Hank Azaria en Alan Tudyk zijn bijvoorbeeld slechts een greep uit de acteurs die auditie deden om Michael Scott van The Office te spelen. Als je alle getalenteerde acteurs die auditie hebben gedaan voor de andere rollen van The Office bij elkaar optelt, is het onthutsend om na te denken over het castingproces van de show.

Een verrassende toegang

Gezien hoe hevig de concurrentie was tijdens het auditieproces voor America's The Office, is het heel gemakkelijk te begrijpen waarom de acteurs die in de running waren zich op dat moment gespannen voelden. Toch is het behoorlijk schokkend om te horen dat John Krasinski op een gegeven moment in die periode Rainn Wilson in het gezicht wilde slaan.

Tijdens een interview in 2018 met de SAG-AFTRA Foundation legde Krasinski uit dat hij en Wilson werd gevraagd om samen te lezen tijdens het auditieproces van The Office. Tijdens die test deed Wilson zo'n goed werk door de vaak frustrerende Dwight Schrute uit te beelden die hij echt onder de huid van Krasinski kroop.

De kantooraudities
De kantooraudities

“Toen we naar de test gingen, deed ik met iedereen auditie. Ik herinner me Rainn, het was een van die dingen waarvan je weet dat het een cliché klinkt, maar het is waar. Als je naar de momenten kijkt, herinner ik me de tweede keer dat ik auditie deed met Rainn. We begonnen deze improvisatie te doen en zodra we ermee begonnen, was ik niet alleen gefrustreerd als Jim in de scene, maar ik was ook super gefrustreerd toen John Krasinski voor Rainn Wilson deze scene voor mij verknalde. Tegen het einde had ik legitiem zoiets van: 'Ik ga je in je gezicht slaan'"

De beste vrienden

Toen America's The Office in 2005 zijn televisiedebuut maakte, waren Dwight Schrute en Jim Halpert min of meer gezworen vijanden. Na verloop van tijd begon hun relatie te ontdooien toen Schrute een sympathieker personage werd. Tegen de tijd dat de show eindigde, waren Halpert en Schrute zelfs zo close geworden dat Jim ooit de getuige van Dwight zou zijn op zijn bruiloft.

Rainn Wilson als Dwight Bang
Rainn Wilson als Dwight Bang

Gebaseerd op het feit dat John Krasinski ooit Rainn Wilson in het gezicht wilde slaan, lijkt het alsof de relatie van de acteurs een vergelijkbare verschuiving heeft ondergaan. In het geval van Krasinski en Wilson kostte het hen echter geen tijd om in het echte leven vrienden te worden. In feite blijven alle hoofdsterren van The Office ongelooflijk dicht bij deze dag en ze nemen zelfs deel aan een enorme tekstketen. Met dat in gedachten is het hilarisch om na te denken over wat Wilson moet hebben gedacht toen hij voor het eerst hoorde dat Krasinski hem ooit wilde slaan. Als je bedenkt dat Krasinski's echte frustratie misschien wel het ultieme compliment is voor Wilsons vertolking van Dwight Schrute, zou hij blij zijn geweest met het nieuws.

Aanbevolen: