The Office's' Rainn Wilson steekt de draak met Capitol Police Force met hilarische tweet

Inhoudsopgave:

The Office's' Rainn Wilson steekt de draak met Capitol Police Force met hilarische tweet
The Office's' Rainn Wilson steekt de draak met Capitol Police Force met hilarische tweet
Anonim

In tegenstelling tot zijn rol in ‘The Office’ als Dwight Schrute, is Rainn Wilson in het echte leven een stuk minder eigenwijs. Zijn kijk op politiek is behoorlijk verfrissend, hij begrijpt dat we allemaal verschillende opvattingen hebben en wil dat iedereen desondanks met elkaar overweg kan;

"Kunnen we het oneens zijn en toch met elkaar opschieten? "Onenigheid kan goed zijn, want dat betekent dat mensen van verschillende kanten er echt genoeg om geven om een standpunt te hebben", antwoordt Wilson, 54. "In een gezond meningsverschil, iedereen heeft een stem - en dit is het belangrijkste - iedereen luistert naar elkaar."

Wilson zou ook concluderen dat debatten ook essentieel zijn en niet zo polariserend zouden moeten zijn;

"Ja, soms kunnen ze behoorlijk verhit raken. Maar debatten zijn een heel belangrijk onderdeel van elke verkiezing, want dat is echt waar de kandidaten hun visie op ons land uiteenzetten", reageert Wilson. "Ze zetten hun beleidspunten en standpunten uiteen. En het is aan ons allemaal om te luisteren en alle kanten te horen voordat we een beslissing nemen."

Hij is terughoudend als het om politiek gaat, maar met betrekking tot wat er onlangs is gebeurd, kon hij het gewoon niet helpen. In werkelijkheid zou Michael Scott trots zijn op deze slimme tweet.

Paul Blart Tribute

Wilson en talloze andere celebs waren niet onder de indruk van de politie op Capitol Hill. Hij besloot wat grappen te maken over de beveiliging en vergeleek ze met de grote Paul Blart;

Fans waren het snel eens met de tweet, hoewel sommigen zeiden dat Blart het die dag beter zou hebben gedaan dan de taskforce, een die we nooit zullen vergeten;

“Ik zou liever hebben dat Dwight K Schrute onze president is.”

“Geen laster van Paul Blart. hij beschermde dat winkelcentrum met zijn LEVEN ik garandeer dat als hij gisteren het hoofdgebouw bewaakte, geen van de mensen het zou hebben gehaald…"

"Als Paul Blart ter plaatse was geweest, zouden ze niet zo ver zijn gekomen."

“Dwight zou het beter hebben gedaan!!”

Het is duidelijk dat fans van mening zijn dat zowel Dwight als Blart de situatie beter hadden kunnen aanpakken. Het is zonder twijfel een raar begin van 2021!

Aanbevolen: