Waarom de nieuwste video van Zayn Malik heeft dat One Direction-fans denken dat er een reünie kan plaatsvinden

Inhoudsopgave:

Waarom de nieuwste video van Zayn Malik heeft dat One Direction-fans denken dat er een reünie kan plaatsvinden
Waarom de nieuwste video van Zayn Malik heeft dat One Direction-fans denken dat er een reünie kan plaatsvinden
Anonim

Sinds One Direction in januari 2016 een pauze nam, hebben Directioners gewacht tot de jongens hun reünie aankondigden. Helaas zijn er sindsdien niet veel zaailingen van hoop geweest, waarbij elk lid zich op zijn eigen carrière concentreert.

Bepaalde leden spraken zelfs negatief over hun tijd in de band en leken ook ruzie met elkaar te krijgen.

Zayn Malik, die in 2010 samen met Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan en Liam Payne in de band van The X Factor UK werd gezet, heeft sindsdien openhartig verteld hoe hij echt over One Direction denkt, waarin staat dat hij niet zou "luisteren naar One Direction zat op een feestje" met "zijn meisje".

2022 heeft de fans echter hernieuwde hoop gegeven dat de jongens weer bij elkaar komen. En Zayn zelf, die de band verliet voordat ze op pauze gingen, heeft die hoop aangewakkerd door een merkwaardige video op sociale media te plaatsen.

Komt er een One Direction-reünie?

Een video die door voormalig lid Zayn Malik op sociale media is gepost, laat fans zich afvragen of er echt een reünie in het verschiet ligt. Zayn verliet de band begin 2015 terwijl ze op wereldtournee waren.

Hij heeft sindsdien toegegeven dat hij niet bij de muziek was die One Direction maakte en geeft er de voorkeur aan om de creatieve vrijheid van een soloartiest te hebben. Hij was dus het laatste lid dat fans naar verwachting in 2022 hulde zouden brengen aan de band.

Zayn plaatste echter een korte clip op Instagram waarin hij in juni zijn beroemde hoge noot zingt uit het One Direction-nummer 'You and I'.

Fans zagen dit als een teken dat er een reünie aan de horizon zou kunnen zijn, omdat het de eerste erkenning is die Zayn in een aanzienlijke tijd aan One Direction heeft gegeven. Muziekwebsite Tone Deaf merkte op dat fans teleurgesteld waren toen Zayn het 10-jarig jubileum van One Direction in 2021 niet erkende.

Niet iedereen gelooft echter dat de video een teken was dat One Direction op weg is naar een reünie. Sommige fans hebben gesuggereerd dat juist het tegenovergestelde zou kunnen gebeuren.

Waarom sommige fans denken dat de video een opgraving was bij Liam Payne

Tot ongenoegen van Directioners die met ingehouden adem op een reünie hebben gewacht, vermoedden sommige fans dat de video die Zayn plaatste geen ode aan One Direction was, maar eerder een opgraving bij voormalig bandlid Liam Payne.

In een controversieel optreden op Logan Paul's Impaulsive-podcast, maakte Liam verschillende opmerkingen die de One Direction-fans boos maakten, waaronder Louis Tomlinson "rumoerig" noemen en zeggen dat hij Zayn "om vele redenen" niet leuk vindt.

"Er zijn veel redenen waarom ik Zayn niet mag en er zijn veel redenen waarom ik altijd aan zijn kant zal staan", vertelde Liam."Als ik had moeten doormaken wat hij heeft doorgemaakt, door zijn groei en wat dan ook. Mijn ouders steunen me te veel, tot het punt waarop het soms vervelend is, en Zayn heeft in die zin een andere opvoeding gehad.”

Liam ging verder: Je kunt altijd naar de man kijken voor waar hij is en zeggen: 'Die vent is een d---', maar uiteindelijk begrijp je wat hij heeft moeten doorstaan om op dat punt te komen en of hij er nu wel of niet wilde zijn, ik kan hem er niet bij betrekken.

"Ik ben het niet eens met zijn acties, ik kan niet aan zijn kant staan. Ik begrijp het en hoop dat op een dag de andere persoon aan de andere kant van de telefoon hulp wil krijgen."

Liam beweerde ook dat One Direction aanvankelijk om hem heen was gevormd als het hoofdlid en dat hij meer succes had als soloartiest dan alle andere leden.

Terwijl Zayn de video plaatste waarin hij de hoge noot zong waarmee hij bekend werd niet lang nadat Liam de opmerkingen had gemaakt, heeft BuzzFeed News beweerd dat het mogelijk is dat hij "Liam op zijn plaats zette". Immers, toen Zayn de band verliet, nam Liam het uitvoeren van die hoge noot over tijdens hun live uitvoeringen van het nummer.

Wat kunnen fans nog meer van Zayn verwachten?

Er is een kans dat er een reünie in de maak is, aangezien andere leden hebben onthuld dat ze op een bepaald moment in de toekomst opnieuw hun krachten willen bundelen. Maar voor het geval de video van Zayn niet betekent dat er binnenkort een reünie plaatsvindt, wat kunnen fans dan nog meer van hem verwachten?

De in Bradford geboren zanger heeft hard gewerkt aan een merchandise-collectie die hij zelf heeft ontworpen, genaamd Paynt by Zayn.

“Ik ben opgewonden om mijn allereerste limited-edition merchandise-collectie te delen die ik heb ontworpen op basis van mijn eigen schilderijen en kunstwerken”, deelde hij op Instagram.

Het assortiment merchandise omvat T-shirts, beanies, hoodies, rugzakken en een notitieboekje, allemaal met artwork dat Zayn heeft gemaakt.

Aanbevolen: