Rechter gooit rechtszaak tegen Cristiano Ronaldo weg

Inhoudsopgave:

Rechter gooit rechtszaak tegen Cristiano Ronaldo weg
Rechter gooit rechtszaak tegen Cristiano Ronaldo weg
Anonim

Beroemde atleet Cristiano Ronaldo is waarschijnlijk opgelucht na het ontslag van een vijfjarige verkrachtingszaak. TMZ bevestigde dat een rechter een rechtszaak tegen hem in 2017 verwierp, waarbij een vrouw hem ervan beschuldigde haar in 2009 te hebben verkracht. De vrouw beweerde ook dat hij haar $ 375.000 had betaald in een geheimhoudingsverklaring, ook wel "zwijggeld" genoemd."

Volgens de rechtszaak beweert Kathryn Mayorga dat ze Ronaldo heeft ontmoet in de Rain Nightclub in het Palms hotel in juni 2009 en dat hij haar uitnodigde in zijn penthousesuite om te feesten. Het was daar waar het vermeende slachtoffer beweert dat hij haar had verkracht, en dat hoewel ze aangifte deed bij de politie, ze zijn naam niet bekendmaakte. Er waren verschillende foto's van de twee van hen in de club om hen te ondersteunen bij het ontmoeten van elkaar. Er zijn echter gevallen waarin afbeeldingen slechts afbeeldingen zijn, en op basis van de zaak die wordt gesloten, zijn dat die afbeeldingen.

Ronaldo heeft de beschuldigingen meerdere keren ontkend. "Ik ontken ten stelligste de beschuldigingen die tegen mij zijn geuit", vertelde Ronaldo in 2018 aan TMZ. "Verkrachting is een afschuwelijke misdaad die ingaat tegen alles wat ik ben en waarin ik geloof. Hoe graag ik ook mijn naam wil zuiveren, ik weiger de mediaspektakel gecreëerd door mensen die zichzelf op mijn kosten willen promoten."

Een reden waarom de zaak werd afgewezen, betreft de advocaat van Mayorga

De advocaat in kwestie is Leslie Mark Stovall, die de rechter beschuldigde van het verspreiden van gestolen documenten in de zaak, die gevoelige informatie bevatten die werd gedeeld door Ronaldo en zijn advocaten. Deze acties alleen al hebben de hele zaak verpest.

De bestelling luidde gedeeltelijk: "Ik vind dat de aanschaf en het voortgezette gebruik van deze documenten te kwader trouw was, en het simpelweg diskwalificeren van Stovall zal het vooroordeel van Ronaldo niet wegnemen omdat de verduisterde documenten en hun vertrouwelijke inhoud verweven zijn met de kern van de beweringen van Mayorga." De rechter voegde eraan toe: "Harde sancties zijn verdiend."

Sociale media roepen Mayorga op voor fraude

Twitter is in rep en roer sinds het nieuws over de zaak tegen Ronaldo is ingetrokken. Verschillende mensen hebben Mayorga verschillende namen genoemd, waaronder 'goudzoeker'. Een gebruiker twitterde zelfs: "De aanklager van valse verkrachting verdient dezelfde straf die een verkrachter zou krijgen. Kathryn Mayorga verdient het om weg te rotten in de gevangenis."

Noch Ronaldo noch Mayorga hebben gereageerd op de statuswijziging. Ook Ronaldo's vriendin Georgina Rodríguez heeft niet gereageerd op de zaak. Andere voormalige vlammen van hem, waaronder Kim Kardashian en Paris Hilton, hebben ook geen commentaar gegeven op de kwestie. Op het moment van deze publicatie heeft geen van Ronaldo's voormalige vriendinnen hem beschuldigd van verkrachting of aanranding.

Aanbevolen: