Britney Spears ontvolgt eindelijk Jamie Lynn op Instagram

Inhoudsopgave:

Britney Spears ontvolgt eindelijk Jamie Lynn op Instagram
Britney Spears ontvolgt eindelijk Jamie Lynn op Instagram
Anonim

Legendarische zangeres Britney Spears is klaar om 2022 een nieuwe start te maken na de beëindiging van haar conservatorium. Een deel van die nieuwe start omvat het ontvolgen van haar jongere zus Jamie Lynn Spears op Instagram. Het onhandige deel? Op het moment van deze publicatie volgt Jamie haar zus nog steeds op sociale media, waaronder Instagram.

De twee zussen waren in het begin van de jaren 2000 zo dik als dieven en verschenen zelfs bij verschillende gelegenheden samen op de rode loper. De "Womanizer"-artiest verscheen ook op All That terwijl Jamie nog een castlid was.

Britney's Instagram bevat niet veel foto's van haar en haar familie, behalve haar kinderen en verloofde, Sam Asghari. Toevallig was de laatste Instagram-foto die Jamie plaatste in december 2018 om de verjaardag van haar oudere zus te vieren, met als onderschrift: "Happy Birthday to my first best friend - Love youuuu."

De relatie tussen Jamie en Britney kwam onder druk te staan tijdens het geschil over het conservatorium

De strijd om het conservatorium tussen Britney en haar vader was een van de meest gepubliceerde verhalen in 2020-2021. Het begon toen ze een verzoekschrift indiende om haar vader te laten verwijderen als haar conservator, en beweerde oneerlijke behandeling van haar en haar bezittingen. Jamie steunde haar zus in de vroege stadia en fans waren enthousiast. Maar naarmate de tijd verstreek, veranderde alles.

Tijdens het proces begon Britney slecht te praten over alle familieleden, inclusief Jamie. Hierna begonnen haar fans de Zoey 101-ster te beschuldigen van misbruik van haar op basis van financiën. Hoewel ze de beweringen herhaaldelijk heeft ontkend, is hun relatie nog steeds zuur. Jamie hoopt echter dat het na verloop van tijd kan verbeteren.

Britney's fans zijn blij dat ze Jamie heeft ontvolgd op Instagram

Fans van Britney en volgers van de Free Britney Movement hebben blijk gegeven van opwinding over dit nieuws en zeiden dat het hoog tijd werd dat ze het deed. Sommige van haar fans hebben het een iconische stemming genoemd aan het einde van Britney, terwijl anderen hebben verklaard dat ze het nieuwe jaar goed begon door haar niet meer te volgen. Een gebruiker twitterde zelfs: "Ik ben zo blij dat Brittany Jamie van de hand doet, ze is waardeloos en een dief…"

Jamie heeft de haat die ze ontvangt nooit in het openbaar besproken en heeft ook nooit specifieke Britney-fans opgeroepen voor hun opmerkingen over haar. De terugslag van de afgelopen maanden leidde er echter toe dat een non-profitorganisatie donaties van Jamie's aanstaande boekverkopen afwees. De organisatie plaatste een verklaring op Instagram en zei: "We hebben je gehoord. We ondernemen actie. Het spijt ons ten zeerste voor iedereen die we hebben beledigd. We weigeren de donatie van het aankomende boek van Jamie Lynn Spears."

Vanaf deze publicatie lijken de Spears-zussen zich op andere dingen te concentreren. Wat ze echter allebei gemeen hebben, is hun focus op gezinnen en geluk. Beide sterren blijven actief op Instagram en blijven foto's van hun kinderen tonen. Jamie's memoires Things I Should Have Said zal op 18 januari overal worden uitgebracht.

Aanbevolen: