Kanye West noemde een 'hypocriet' terwijl hij Kim ontvolgt in het kielzog van Pete Davidson 'Romance

Kanye West noemde een 'hypocriet' terwijl hij Kim ontvolgt in het kielzog van Pete Davidson 'Romance
Kanye West noemde een 'hypocriet' terwijl hij Kim ontvolgt in het kielzog van Pete Davidson 'Romance
Anonim

Kanye West is bekritiseerd door fans nadat hij Kim Kardashian opnieuw ontvolgde op Instagram te midden van haar geruchten over een romance met Pete Davidson.

Een zoekopdracht naar de SKIMS-oprichter in West Instagram die "volgt" levert niets op. Hij beweerde echter wel dat "ze nog steeds mijn vrouw is" in een podcast-interview op donderdag en beweerde: "Ik wil dat we samen zijn."

Kanye West Kim Kardashian Instagram Ontvolgen
Kanye West Kim Kardashian Instagram Ontvolgen

West ontvolgde Kim voor het laatst in september, omdat hij een punt maakte om alleen accounts te volgen met een verduisterde profielfoto. Maar hij volgde haar opnieuw toen ze haar profielfoto veranderde in dezelfde esthetiek.

Kim's profielfoto was een paar weken zwart gebleven om overeen te komen met die van West.

Ze veranderde het vervolgens in een promotieafbeelding voor haar Saturday Night Live-debuut vorige maand, maar hij volgde haar nog tot vrijdag 4 november.

Hoewel het onduidelijk is wat de Grammy-winnende rapper motiveerde om voor de tweede keer in twee maanden tijd op "unfollow" te drukken, is Kim in verband gebracht met SNL-grappige Pete Davidson, 27.

Deze week vloog de oprichter van KKW Beauty voor vier dagen van Los Angeles naar New York City en zou twee van de avonden met Davidsonn hebben doorgebracht. Het paar had naar verluidt nog een ontmoeting op Staten Island.

Op de avond van 2 november zou hij naar verluidt een romance met haar hebben gehad op zijn favoriete Italiaanse plek Campania's in zijn geboortestad.

Davidson zou naar verluidt een diner op het dak privé voor hen tweeën hebben geregeld.

Kim en Pete deelden een beroemde kus tijdens een Aladdin-sketch op SNL en een bron vertelde Us Weekly dat hij de eerste stap zette en dat "Kim meteen kon zien wat de grote ophef over Pete is."

"Hij was een echte professional de hele tijd dat ze repeteerden en tussendoor, maar daarna werd het flirterig. Ze wisselden nummers uit en Pete vroeg of Kim een keer wilde afspreken, wat ze meteen toestemde."

Ondertussen waren fans niet onder de indruk van Kanye - die naar verluidt met supermodel Irina Shayk is uitgegaan en heeft toegegeven Kim te hebben bedrogen - die van streek was door haar "dating" Pete.

"Zo'n narcist. Het was oké voor hem om met dat andere meisje te zijn en Kim te bedriegen, maar niet oké voor haar om verder te gaan lol typisch," een commentaar gelezen online.

"Mannen zijn iets anders… Hij ging uit..dus wat is het probleem… serieus.." een tweede toegevoegd.

"Beste Kanye, Kim is niet je persoonlijke eigendom, ze is niet van jou. Als je zo denkt, wordt het snel rommelig", schreef een derde.

Aanbevolen: