Dit is wat de Kardashians zo leuk vinden aan Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Dit is wat de Kardashians zo leuk vinden aan Pete Davidson
Dit is wat de Kardashians zo leuk vinden aan Pete Davidson
Anonim

Hun relatie werd aanvankelijk met twijfels en scepsis beantwoord, maar nu lijkt iedereen geen genoeg te kunnen krijgen van 's werelds meest controversiële celebrity-paar, Kim Kardashian en Pete Davidson. Het paar leidde vorig jaar voor het eerst tot geruchten over een romance, toen de realityster Saturday Night Live presenteerde en een kus deelde met Pete in een sketch van Disney's Aladdin. Niemand – zelfs de twee niet – zagen het aankomen, maar nu zijn ze bijna een jaar later, nog steeds sterk en schijnbaar halsoverkop voor elkaar.

En iedereen, zo lijkt het, is er voor. Afgezien van hun fans, hebben vrienden en geliefden van het paar ook hun steun uitgesproken voor deze totaal onverwachte relatie, waarbij vooral de Kardashian-Jenners zeggen dat ze het geweldig vinden om de twee samen te zien. Hieronder bekijken we wat de Kardashian-familie heeft gezegd over de Kim-Pete-romantiek en wat Pete precies de perfecte man voor Kim maakt.

8 Hoe hebben Kim en Pete elkaar ontmoet?

Het paar haalde voor het eerst de krantenkoppen in oktober 2021, toen Kim Kardashian, 41, voor het eerst verscheen op Saturday Night Live. Tijdens haar openingsmonoloog maakte de SKIMS-mogul grapjes over haar scheiding van haar man, rapper Kanye West, en wisselde later een kus uit met Pete Davidson in een parodie van Aladdin.

In een recent interview op de Not Skinny but Not Fat-podcast met gastheer Amanda Hirsch, vertelde Kim hoe ze zich voelde tijdens haar eerste kus op het scherm met Pete. "Toen we kusten, had ik zoiets van, 'Echt waar?' Maar ja, het was een podiumkus, maar het was nog steeds als een beetje zing, weet je? Het was niet zoiets als een supergek gevoel. Ik had zoiets van, 'Hmm', "zei ze.

"En toen dacht ik: 'Wauw, ik heb echt al 10 jaar niemand anders gezoend'", voegde Kim eraan toe."Dus misschien ben ik gewoon dom en het is gewoon niets en het is gewoon een podiumkus. En een paar dagen later dacht ik: 'Hmm, er is wat BDE-actie. En zoals… ik moet gewoon ga naar buiten.'"

7 Toen Kim Kardashian en Pete Davidson hun relatie bevestigden

Na meerdere keren samen gespot te zijn, vertelde een bron dicht bij Kim Kardashian aan E! Nieuws in november 2021 dat de twee exclusief aan het daten zijn. "Ze zijn erg blij en zien wel waar het heen gaat", aldus de bron. “Pete heeft haar verteld dat hij niemand anders wil zien.” En hetzelfde geldt volgens de insider voor Kim. “Ze vertelt sommige mensen dat ze niet super serieus zijn, maar ze ziet niemand anders…. Ze probeert er geen big deal over te maken, maar is super in hem …. Kim is verliefd op hem, en het is heel opwindend voor haar."

Pete Davidson zou later zijn relatie met Kim bevestigen in een interview met People, waar hij de Keeping Up With the Kardashians-ster zijn vriendin noemde."Ik heb geen Instagram of Twitter of wat dan ook", zei de 28-jarige komiek. "Dus het grootste deel van mijn dagelijks leven is in auto's stappen en opdagen voor een set. Of, als ik vrij ben, hang ik gewoon met mijn vrienden of chill ik met mijn vriendin binnen. Dus ik doe niet veel.”

Kim bevestigde ook de datinggeruchten door met Pete Instagram-officieel te worden. "Wiens auto gaan we nemen?!" schreef ze in haar post afgelopen maart.

6 keuren de vrienden van Kim Kardashian Pete Davidson goed?

Vrienden van de realityster moedigden haar naar verluidt aan om 'ervoor te gaan' met Pete Davidson tijdens de begindagen van hun relatie. "Een van de eerste dingen die Kim deed, was het advies van haar familie en vrienden inwinnen, en ze moedigden haar allemaal aan om ervoor te gaan", vertelde een bron dicht bij Kim aan Us Weekly. "Het is al een tijdje heel duidelijk dat ze wat plezier en gelach in haar leven mist, en natuurlijk biedt Pete dat in overvloed."

Een andere insider die met Mensen sprak, zei dat de vrienden van Kim enthousiast waren om haar oprecht blij te zien met Pete."Iedereen om haar heen is gewoon blij dat ze blij is", aldus de bron. Een derde bron bevestigde in een interview met Page Six dat Kim "voortdurend giechelt" wanneer ze bij de SNL-ster is. "Ze gedraagt zich als een tiener", zegt de bron. “Pete heeft haar het gevoel gegeven dat de klok twintig jaar terug is gedraaid. Ze lijkt gelukkig.'

5 Wat de Kardashians hebben gezegd over Pete Davidson

Zelfs de Kardashians keuren Kim's relatie met Pete Davidson goed, met niets dan goede dingen te zeggen over de steunpilaar van SNL. Afgelopen april deelden moeder-ager Kris Jenner en Kim's zus Khloé Kardashian hun gedachten over Pete in een interview met Robin Roberts voor Good Morning America. "Pete is geweldig, Pete is geweldig", zegt Kris. "Hij is echt een aardige vent." Wat Khloé betreft, de oprichter van Good American zei: "Hij maakt haar gewoon aan het lachen, en zij lacht de hele tijd."

Een E! Het nieuwsbericht van afgelopen juni zei dat zelfs Kims kinderen met Ye steeds meer van Pete gaan houden."Kim voelt zich erg op haar gemak om Pete in de buurt van de kinderen te laten zijn en heeft de laatste tijd veel tijd met hen doorgebracht", aldus de bron. "Het neemt veel stress weg van haar en hun relatie. Ze vindt het echt schattig… Pete is heel goed in de buurt van de kinderen, en ze houden allemaal van hem." Een andere bron vertelde People dat Pete "precies bij Kim's familie past en zei: "ze houden allemaal van hem."

4 Hoe Caitlyn Jenner zich voelt over de Kim-Pete Romance

Sprekend op The Pivot Podcast, legde Caitlyn Jenner uit waarom ze de romance van haar stiefdochter met Pete Davidson volledig steunt. 'Ik bedoel, ten eerste, hij behandelt haar zo goed,' zei ze. "En Kim is zo gelukkig. [Ze] verdient het om gelukkig te zijn. Ze heeft heel veel meegemaakt in haar leven. Heel veel, en ze verdient geluk. En dat maakte me blij."

Pete als komiek is ook een enorm pluspunt, volgens Caitlyn. "Ik ben nu echt dol op Pete, met Kim," zei ze. "We hebben een komiek in de familie. Yay! We hebben een komiek in de familie nodig. We hebben niet meer rappers nodig, we hebben komieken in de familie nodig."

3 Wat Scott Disick denkt over Pete Davidson

Scott Disick, de voormalige echtgenoot van Kims zus Kourtney Kardashian, heeft ook een aantal geweldige woorden over Pete Davidson gezegd. “Kim heeft een man gevonden die een geweldige kerel is. Hij is zo lief", zei Scott in een aflevering van The Kardashians, geciteerd door Geo News. “[Hij] doet zoveel. Hij kwam ons onlangs ophalen van het vliegveld, zoals [met] de koffie die ze wilde. Ik heb koffie voor me gedronken - ik wilde hem niet vertellen dat het de verkeerde was."

"Hij is gewoon een geweldig persoon", voegde Scott eraan toe. "Je kunt zien dat hij om de gevoelens van mensen geeft." De tv-persoonlijkheid merkte ook op hoe Kim Kardashian zich anders gedraagt als ze bij de komiek is. “Het is echt schattig. Ze is ook zo anders voor hem. Ze zegt, zoals, jonge jargonwoorden, 'zei hij.

2 Wat Kim Kardashian heeft gezegd over de familie van Pete Davidson

Kim Kardashian lijkt ook goed te kunnen opschieten met de familie van Pete Davidson, althans volgens haar interview met Access Hollywood's Kit Hoover afgelopen april.“Ik wil hun geen woorden in de mond leggen. Weet je, je moet het ze vragen, maar ze zijn zo mooi en zo geweldig, en weet je, ik hoop dat ze me leuk vinden, 'zei Kim over de familie van haar vriend. De SKIMS-magnaat gutste ook over Pete's grootouders, die ze naar verluidt ontmoette toen ze de komiek bezocht terwijl hij een film aan het filmen was in New York, "[Ze zijn] zo aardig! Zoals de leukste, de leukste. Oh mijn god, zo schattig!” zei ze.

1 Wat is het laatste nieuws over Kim-Pete Romance?

Bijna een jaar in hun relatie, is Kim Kardashian naar verluidt "halverwege" voor Pete. Het stel ging naar Tahiti voor een romantische vakantie en had een geweldige tijd, vertelde een bron dicht bij de twee aan People. "Ze waren een aantal dagen in Tahiti zonder de kinderen", zegt de bron. 'Kim is halsoverkop. Ze kan geen genoeg krijgen van Pete. Hij behandelt haar zo goed.' De insider voegde toe: "Hij is beschermend, super ondersteunend en gewoon een geweldige kerel voor Kim. Zij is de gelukkigste."

Kim heeft zelf over haar gevoelens voor Kim gesproken in een aflevering van The Kardashians.'Pete is zo'n goed, goed mens, ik kan het niet eens uitleggen. Hij heeft gewoon het beste hart en denkt altijd aan de kleine dingen, "zei de realityster. "Op een keer had Pete zoiets van, schat, laten we een ijsje gaan halen bij Thrifty, en ik had zoiets van oh mijn god, je maakt me zo geil. Ritus hulp? Zuinig? Het was letterlijk een van de beste nachten van mijn leven."

Aanbevolen: