Selena Gomez deelt haar pensioenplannen

Inhoudsopgave:

Selena Gomez deelt haar pensioenplannen
Selena Gomez deelt haar pensioenplannen
Anonim

Het woord 'pensioen' naast de naam van Selena Gomez zien kan schokkend zijn, maar maak je geen zorgen, het lijkt niet te gebeuren in de nabije toekomst. Onlangs heeft Selena echter gesproken over haar persoonlijke leven en heeft ze een aantal mooie plannen gedeeld die ze heeft voor als ze de muziekindustrie verlaat.

Ze zal altijd een icoon van popmuziek zijn, en er zal zeker nog veel meer muziek van haar zijn om naar uit te kijken. Maar het is niet meer dan normaal dat ze meer wil dan wat de showbusiness te bieden heeft.

Selena Gomez heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt

Onlangs bereikte Selena Gomez een belangrijke mijlpaal in ieders leven: ze werd 30. Ze bracht haar verjaardag door met haar beste vriend Taylor Swift, die fans verrukte, en een geweldige tijd had. Toen ze 30 werd, ging de zangeres natuurlijk nadenken over het leven en wat ze eruit wilde halen.

Ze heeft nooit een probleem gehad met ouder worden en kort voor haar verjaardag zei ze: "Ouder worden is raar, maar ik vind het geweldig. En ik ontdek nieuwe dingen over mezelf. Eerlijk gezegd… ik geniet ervan ouder worden. Hier is tot 30." Maar ondanks het verwelkomen van de verandering die gepaard gaat met groeien, is ze ook gaan nadenken over wat ze in dit nieuwe hoofdstuk zou doen. Stoppen met muziek was voorlopig niet aan de orde (godzijdank), maar ze had het wel over meer willen dan alleen een succesvolle carrière. En eerlijk gezegd, wie kan het haar kwalijk nemen?

Waar ze naar uitkijkt

Hoewel ze niet de wens heeft uitgesproken om haar muziekcarrière op korte termijn te beëindigen, heeft Selena onlangs openhartig verteld over wat ze van plan is met haar pensioen, wanneer dat ook mag zijn. Hopelijk niet te snel. Terwijl de zangeres grapte dat ze in het verleden nooit wilde trouwen, is de waarheid dat het huwelijk heel erg in haar gedachten is. Het is niet per se een prioriteit, maar iets wat ze denkt te willen in de toekomst. Het is begrijpelijk. Omdat ze sinds haar tienerjaren zo'n druk leven heeft gehad, is het logisch dat ze rust en stabiliteit wil.

"Ik hoop te trouwen en moeder te worden", zei Selena Gomez in een interview kort na haar dertigste verjaardag. "Uiteindelijk zal ik dit allemaal beu worden, dus ik ga waarschijnlijk het grootste deel van mijn leven wijden aan filantropie voordat ik vrede ga sluiten."

Beroemdheid is niet gemakkelijk te hanteren, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat iemand die al zo lang in de publieke belangstelling staat als Selena, "dit alles moe wordt". Ze zal ongetwijfeld een geweldige moeder zijn als de tijd daar is, maar hopelijk kunnen we nog een tijdje van haar muziek genieten voordat ze tot rust komt.

Aanbevolen: