Selena Gomez's team heeft de live feed van haar interview geknipt nadat haar deze vraag werd gesteld

Inhoudsopgave:

Selena Gomez's team heeft de live feed van haar interview geknipt nadat haar deze vraag werd gesteld
Selena Gomez's team heeft de live feed van haar interview geknipt nadat haar deze vraag werd gesteld
Anonim

Er is één opmerking of vraag nodig om een interview volledig te laten ontsporen. Vraag Russell Brand maar naar zijn tijd op 'Morning Joe', het interview liep volledig uit de hand toen de interviewer verklaarde dat ze niet wist wie hij was…

Zoals we zullen onthullen, kwam dit interview in 2013 in een stroomversnelling toen Justin Biebers naam ter sprake kwam, ondanks het feit dat Selena Gomez het interview om haar nieuwste album te promoten.

Het lijkt erop dat de interviewer Dean Richards een andere agenda had, hoewel het team van Gomez er niets van wilde weten en de feed afsneed.

Laten we terugkijken.

Selena Gomez had het moeilijk om haar breuk met Justin Bieber te bespreken

Break-ups zijn niet gemakkelijk en dat geldt vooral wanneer je leven in de schijnwerpers wordt gezet, vermengd met een jongere leeftijd. Dat was toevallig het geval voor Selena Gomez, aangezien haar persoonlijke leven en split naast Justin Bieber overal in het nieuws was.

Gomez had het moeilijk na de splitsing, terwijl Justin ook zou toegeven dat hij de dingen anders zou hebben gedaan als hij terugkijkt.

“In mijn vorige relatie ging ik uit en werd gewoon gek en wild, ik was gewoon roekeloos,” zei hij, verwijzend naar zijn verleden met Gomez. “Deze keer nam ik de tijd om echt aan mezelf te bouwen en me op mezelf te concentreren, en probeerde ik de juiste beslissingen te nemen en al dat soort dingen. En ja, ik werd beter.”

Gomez zou toegeven dat ze emotioneel werd mishandeld door de relatie, iets wat ze tijdens haar oudere jaren begon te begrijpen.

Ik moest een manier vinden om het als volwassene te begrijpen. En ik moest de keuzes die ik maakte begrijpen. Hoe graag ik ook absoluut niet de rest van mijn leven hierover wil praten, ik ben er echt trots op dat ik kan zeggen dat ik me de sterkste voel die ik ooit heb gevoeld en ik heb een manier gevonden om er gewoon doorheen te lopen met zoveel mogelijk genade.”

Gomez gaf naast Daily Mail toe dat ze nog steeds vertrouwensproblemen heeft vanuit de relatie. Desalniettemin is ze verder gegaan vanaf dit moment, dat lang geleden in 2013 plaatsvond.

Het interview verzuurde toen WGN-TV-presentator Dean Richards de naam van Justin Bieber naar Selena Gomez bracht

Gelukkig voor Selena was het een stuk makkelijker om aan dit interview toe te geven, aangezien ze er niet live was. Tijdens het interview ging het helemaal mis toen presentator Dean Richards het gevoelige onderwerp Justin Bieber ter sprake bracht.

“Is er iets met hem dat we niet begrijpen of niet begrijpen? Ik bedoel, er is het ene verhaal na het andere van, je weet wel, behoorlijk schandalig gedrag waarover we lezen.'

Selena keek volkomen ongemakkelijk toe en werd rood in het gezicht. Er was een korte pauze en een moment om het deuntje te veranderen, maar de interviewer ging door.

"Wat snappen we niet aan hem of wat is het dat hij niet naar buiten komt?"

Voordat Selena zelfs maar de kans had om te antwoorden, werd de feed helemaal zwart, terwijl Dean Richards grijnsde, wetende dat het interview helemaal verkeerd was gegaan vanwege de vraag. Naar alle waarschijnlijkheid was Selena's team op de achtergrond van het interview niet blij met de context en de vragen, en besloot het te verlaten en de stekker er helemaal uit te trekken.

Fans hadden veel te zeggen over het moment en voor het grootste deel applaudisseerden ze voor de reactie van Gomez en haar team op de vraag.

Fans applaudisseerden Selena Gomez voor het verlaten van het interview

In werkelijkheid leek het er niet op dat de beslissing van Selena was, omdat ze echt geen enkel gebaar maakte dat suggereerde dat ze de feed zouden stopzetten. Desalniettemin prezen fans de beslissing op platforms zoals YouTube.

"Ik denk niet dat ze het zelf heeft geknipt, het zag er niet naar uit dat ze iemand had gezegd het interview af te breken. Ze zag er erg ongemakkelijk uit en haar publicist moet het hebben gevoeld en het interview hebben afgebroken. Ik niet' ik denk niet dat het haar schuld was."

"Ik hou van haar. JA, de verslaggever was niet in lijn met het stellen van DIE specifieke vraag over Justin, hij vroeg niet eens naar haar en Justin of hun relatie, hij was aan het opscheppen voor roddels over Justin, wat NIET is wat een interview om Selena's nieuwe album te promoten gaat over."

"Als je goed luistert, hoor je iemand zeggen "we moeten dit stoppen" voordat het afgaat. En zelfs als ze het afsneed, had ze het volste recht. zou je willen dat iemand het vraagt over je persoonlijke leven?!?"

De meesten zijn het erover eens dat Gomez de juiste oproep deed om te reageren zoals ze deed, vooral gezien het feit dat ze het interview op zich nam om een album te promoten.

Aanbevolen: