90 dagen verloofde: 5 stellen die hun eigen show zouden moeten krijgen (& 5 die het niet verdienen)

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde: 5 stellen die hun eigen show zouden moeten krijgen (& 5 die het niet verdienen)
90 dagen verloofde: 5 stellen die hun eigen show zouden moeten krijgen (& 5 die het niet verdienen)
Anonim

De TLC-serie 90 Day Fiance is vrijwel een hit sinds het voor het eerst werd uitgezonden vanwege zijn aantrekkingskracht. Het beschrijven van de levens van vreemden die op zoek zijn naar liefde (en er misschien ook een groene kaart uit halen) is een recept voor succes gebleken als je een populaire tv-show wilt maken. Veel mensen hebben de authenticiteit van 90 Day Fiancé in twijfel getrokken, maar hou ervan of haat het, het v alt niet te ontkennen dat het een schuldig genoegen is.

We hebben allemaal onze favoriete koppels van 90 dagen verloofde, maar er zijn er ook die we om de een of andere reden absoluut niet kunnen uitstaan. Vingers gekruist dat onze favoriete koppels hun enige spin-off-shows zullen krijgen en dat de vervelende voor altijd in de vergetelheid zullen verdwijnen.

10 zou hun eigen show moeten krijgen: Loren en Alexei Brovarnik

Voor zover 90 dagen verloofde koppels gaan, zijn Loren en Alexei de echte deal. Het paar leek vanaf het begin oprecht op zoek naar liefde, en vier jaar later lijken de tortelduifjes nog meer verliefd op elkaar.

Ze waren een genot om naar te kijken en verdienen absoluut hun eigen show. Het lijdt geen twijfel dat hun pasgeboren zoon de show een nieuwe dynamiek zou geven en ze nog interessanter zou maken om naar te kijken.

9 Verdien het niet: Nicole Nafziger en Azan Tefou

Om de een of andere reden zijn Nicole en Azan nog steeds samen. Ondanks alle rode vlaggen van de relatie, probeert het paar het op de een of andere manier nog steeds te laten werken. Van Azan die Nicole beschaamt tot haar gebrek aan respect voor zijn cultuur, het is veilig om te zeggen dat het duo hun eigen show niet verdient.

Hun relatiedrama is leuk om te zien, maar soms ook ongemakkelijk. Een hele aflevering van een Nicole en Azan-show doorlezen heeft geen enkele aantrekkingskracht - het bekijken van fragmenten ervan is voldoende.

8 zou hun eigen show moeten krijgen: Robert en Anny Spring

Anny en Robert hadden een wankele start. Een tijdje leek het erop dat hun relatie niet zou lukken, maar dat gebeurde wel. Het paar stapte in het huwelijksbootje tijdens de seizoensfinale van 90 Day Fiancé, en ze zijn niet alleen nog steeds samen, maar verwachten hun eerste kind als koppel.

Het duo heeft een geweldige chemie en verdient hun eigen show. De komst van de nieuwe toevoeging aan hun familie zal de boel zeker opschudden.

7 Verdien het niet: Ashley Marston en Jay Smith

Na maanden van mensen die hun relatie in twijfel hebben getrokken en speculaties over hun huwelijk, zijn Ashley en Jay Smith sinds maart 2020 weer samen, zoals gerapporteerd door E! Nieuws. Het is moeilijk om het aan en uit koppel bij te houden.

Maakt het nog iemand uit wat er met het duo aan de hand is? Hoewel er misschien sommigen zijn die dat wel doen, verdienen ze nog steeds geen eigen show. Het is moeilijk voor te stellen dat Jay eindelijk geïnteresseerd is in een echte relatie met Ashley.

6 zou hun eigen show moeten krijgen: Paola en Russ Mayfield

Russ en Paola Mayfield zijn twee goals en we zouden er graag meer van willen zien. Ze zijn erg actief op sociale media en delen vaak vertederende foto's van hun familie. Het zou geweldig zijn om hun reis te volgen, en ze verdienen hun eigen show.

Russ heeft naar verluidt een baan gevonden in Miami en Paola is nu een gecertificeerde personal trainer. Het zou interessant zijn om te zien hoe ze hun nieuwe leven als ouders navigeren naar de schattige baby Axel met mollige wangen terwijl ze hun respectievelijke carrières nastreven.

5 Verdien het niet: Jenny en Sumit

90 Day Fiancé: The Other Way vernieuwd voor zijn tweede seizoen, Jenny en Sumit zijn terug! Het paar wiens relatie vanaf het begin gedoemd was te mislukken, lijkt vastbesloten om samen een leven te beginnen, wat er ook voor nodig is.

Helaas is Sumit nog steeds getrouwd en zou ze Jenny aan het lijntje kunnen houden. Hij heeft in het verleden tegen haar gelogen en kan dat nog steeds zijn. Hoewel we nieuwsgierig zijn naar hun toekomst, is het niet genoeg om een hele show over hen te willen zien.

4 zou hun eigen show moeten krijgen: Deavan Clegg en Jihoon Lee

Deavan- Jihoon-Drascila en Taeyang
Deavan- Jihoon-Drascila en Taeyang

Deavan Clegg en Jihoon Lee zijn een paar waar je niet anders dan naar kunt streven. Ondanks problemen en het gebrek aan financiële stabiliteit van Jihoon, is het duo geliefd bij 90 Day Fiancé-fans.

Ze zijn terug voor het nieuwste seizoen van 90 Day Fiancé: The Other Way en kijkers zijn benieuwd wat de toekomst voor hen en hun schattige kinderen in petto heeft. Er zijn problemen in het paradijs en het is moeilijk te zeggen of Deavan en Jihoon het zullen redden. We hopen zeker dat ze dat zullen doen.

3 Verdien het niet: Chantel Everett en Pedro Jimeno

Pedro en Chantel hebben al hun 90 Day Fiancé spin-off show genaamd The Family Chantel. En hoewel het paar waanzinnig verliefd lijkt en ons blijft afvragen welke kant hun huwelijk opgaat, is er gewoon te veel voor hen om door te werken.

Om te beginnen lijken hun families elkaar ook niet te respecteren. Het drama om hen heen zorgde op een gegeven moment voor een geweldig uitzicht, maar het werd heel snel oud. Ze hebben misschien hun eigen show, maar dat betekent niet dat ze die verdienen.

2 zou hun eigen show moeten krijgen: Annie en David Toborowsky

Het is verrassend hoe Annie en David een favoriet koppel zijn geworden van de 90 Day Fiancé-franchise. Hun begin was minder dan gezond en veel mensen uitten hun twijfels over de kansen van het paar om het te maken.

Het paar is een van de best aangepaste stellen in de show en kijkers kunnen er geen genoeg van krijgen. Misschien moet TLC daar iets aan doen. David en Annie verdienen hun eigen show en veel mensen willen de Toborowskys bijbenen.

1 Verdien het niet: Angela Deem en Michael Ilesanmi

Tegen alle verwachtingen in, vonden 90 Day Fiancé: The Other Way 's Angela en Michael hun nog lang en gelukkig leven. Ze begonnen als een onwaarschijnlijk paar, veel mensen twijfelden aan de authenticiteit van hun relatie. Naysayers beschuldigden Michael ervan Angela te gebruiken voor een groene kaart en haar van te proberen hem onder controle te krijgen.

Het paar stapte in het huwelijksbootje en lijkt samen gelukkig te zijn, maar… Michael en Angela zijn nog steeds alleen oké in kleine doses. Een hele show aan hen gewijd zou teveel zijn en daarom verdienen ze geen spin-off.

Aanbevolen: