15 stellen van 90 dagen verloofde die kort nadat ze op de show waren uit elkaar gingen

Inhoudsopgave:

15 stellen van 90 dagen verloofde die kort nadat ze op de show waren uit elkaar gingen
15 stellen van 90 dagen verloofde die kort nadat ze op de show waren uit elkaar gingen
Anonim

90 Day Fiancé is een realityshow op TLC die het drama volgt waarmee Amerikaanse burgers en buitenlanders worden geconfronteerd wanneer ze een romantische relatie aangaan met de mogelijkheid om binnen drie maanden te trouwen.

Het doel van de show is dat stellen een zo diepe band ontwikkelen dat ze zullen trouwen voordat het 90-dagen K-1-visum van de buitenlander verloopt. Doet u dit niet, dan moet de vreemdeling worden uitgezet. Zodra de buitenlanders op Amerikaanse bodem landen, begint de klok te tikken. Deze mensen moeten onder andere culturele verschillen, taalbarrières, moeilijke familieleden en vrienden overwinnen om de levensveranderende beslissing te nemen om te trouwen.

In de loop der jaren hebben veel relaties het ergste doorstaan om uit te groeien tot gelukkige huwelijken en prachtige gezinnen, wat geweldig is. Andere stellen zijn echter niet zo gelukkig, omdat we ook in een zeer korte periode talloze relaties en zelfs huwelijken hebben zien stuklopen. Zoals het geval is met andere relaties die er zijn, zijn de meeste redenen voor het beëindigen van een relatie op 90 Day Fiancé onder meer vreemdgaan, de wet overtreden, partijen die zich bezighouden met schokkend gedrag en dergelijke.

Hier zijn 15 koppels van 90 Day Fiancé die helaas uit elkaar gingen kort nadat ze in de show waren.

15 Ashley en Jay gingen uit elkaar en kwamen weer bij elkaar

In seizoen 6 ontmoetten Jay Smith en Ashley Martson elkaar toen Ashley op vakantie was in Jamaica. Nadat ze getrouwd waren, begon hun relatie te wankelen toen Ashley ontdekte dat Jay een Tinder-profiel had aangemaakt. Ter verdediging zei Jay dat hij dacht dat de app hem zou helpen nieuwe vrienden te ontmoeten. In januari 2019 vroeg ze een echtscheiding aan, maar veranderde later van gedachten.

14 Larissa was gewelddadig tegen Colt, het is geen verrassing dat hun relatie geen stand hield

Larissa Dos Santos Lima en Colt Johnson waren te zien in seizoen 6 en bleken een van de meest stormachtige koppels te zijn op 90 Day Fiancé. Larissa vertoonde gewelddadig gedrag, wat resulteerde in haar arrestaties in november 2018 en in januari 2019. Us Weekly bevestigde dat de politie ontdekte dat zij de agressor was. Ze scheidden in mei 2019.

13 Fernanda vond Jonathans (vermeende) voorraad twijfelachtige materialen

Voor de 32-jarige Jonathan Rivera en de 19-jarige Fernanda Flores ging het niet zoals ze hadden gehoopt. Naast andere beschuldigingen beweerde Fernanda op E! Nieuws dat ze seksfoto's, speelgoed, films en ander damesondergoed in Jonathans bezit heeft gevonden. Ze beweerde dat hij zwaar dronk en onvoorzichtig met geld omging. Hij ontkende de beschuldigingen, maar ze scheidden nog steeds in januari 2019.

12 De luide meltdown van Molly en Luis eindigde in een scheiding… en toen hertrouwden ze 5 maanden later

Molly Hopkins ontmoette Luis Mendez in de Dominicaanse Republiek terwijl hij op vakantie was. Ze trouwden snel, ondanks een groot leeftijdsverschil. Het ging bijna onmiddellijk naar het zuiden. Luis' prikkelbare gedrag werkte op Molly's zenuwen, wat leidde tot een grote confrontatie over zijn weigering om het volume van zijn muziek te verlagen. Ze scheidden zes maanden na hun huwelijk en hertrouwden vijf maanden later.

11 Chelsea en Yamir zullen niet zeggen waarom ze uit elkaar zijn gegaan (maar we denken dat het komt omdat hij naar Chicago is verhuisd om zijn muziekcarrière voort te zetten)

Yamir Castillo en Chelsea Macek ontmoetten elkaar toen ze vrijwilligerswerk deed in Nicaragua en zagen hem optreden met zijn boyband. Uiteindelijk zijn ze getrouwd. Hoewel ze allebei aan Radar Online vertelden dat ze geen details over hun persoonlijke leven wilden delen, denken velen dat hun breuk te wijten was aan de verhuizing van Yamir naar Chicago om zijn carrière voort te zetten.

10 Mohamed was schijnbaar niet aangetrokken tot Danielle

Danielle Mullins en Mohamed Jbali waren te zien in seizoen 2 van 90 Day Fiancé. Ze ontmoetten elkaar via een online chat en uiteindelijk stelde Mohamed voor om naar Ohio te verhuizen om bij Danielle te gaan wonen. De problemen begonnen echter een tijdje na hun huwelijk toen duidelijk werd dat Mohamed zich schijnbaar niet aangetrokken voelde tot Danielle. Ze scheidden uiteindelijk in 2017.

9 Het huwelijk van Jason en Cassia was vanaf het begin gedoemd

Jason Hitch en Cassia Tavares hadden vanaf het begin een gedoemd huwelijk. De problemen verschenen in seizoen 2 en begonnen direct nadat ze in het huwelijksbootje stapten. Tavares werd zelfs gedwongen de politie te bellen na een vermeende woordenwisseling. Hitch vroeg in januari 2018 de echtscheiding aan, maar zag die later af. In Touch Weekly meldde dat ze uiteindelijk in oktober 2018 scheidden.

8 Narkyia nam Olulowo terug, zelfs nadat ze erachter kwam over zijn gekke leugens

Olulowo en Narkyia Lathan hadden een relatie die al liep voordat de 90 dagen begonnen. Narkyia zei dat hij had gelogen dat hij een Nigeriaanse prins was die in Alabama woonde en dat de moeder van zijn zoon was overleden. Later ontdekte ze dat hij loog en in feite in Vietnam woonde. Ze verbrak de relatie, maar verzoende zich later, volgens Cosmopolitan.

7 Jenny kwam erachter dat Sumit al getrouwd was

Sumit en Jenny Slatten hadden vanaf het begin een moeilijke relatie. Dit had Jenny ertoe aangezet om naar India te reizen om te proberen aan hun relatie te werken, alleen voor Sumit om te onthullen dat hij al getrouwd was en een gearrangeerd huwelijk was aangegaan. Dit maakte een einde aan de dingen, hoewel ze op goede voet blijven en nog steeds verliefd lijken te zijn.

6 Darcy's obsessieve gedrag ging door na haar breuk met Jesse, waardoor hij juridische stappen ondernam

Jesse Meester en Darcy Silva's relatie zou vanaf het begin zeker mislukken. Het paar was gewoon niet compatibel. Jesse beweert dat Darcy te obsessief was en dat dit gedrag zelfs na hun breuk bleef voortduren, waardoor hij een advocaat moest inhuren.

5 Sean kon zijn jaloezie op Abby's ex-vriendje niet doorstaan

Abby St. Germain en Sean Hiler ontmoetten elkaar in Haïti, en ondanks een leeftijdsverschil van 20 jaar zijn ze getrouwd. Het drama begon toen Sean hoorde dat er een ex-vriendje (Chris) op de foto stond. Sean werd jaloers en achterdochtig jegens Chris. Dit, in combinatie met vermeende intimidatie door de fans van de show, leidde onvermijdelijk tot hun breuk.

4 Patrick vloog uit om Myriam te ontmoeten in Parijs, alleen om erachter te komen dat ze een vriendje had

26-jarige Patrick Cornett ontmoette de 22-jarige Myriam Manhattan op sociale media. Zij was moslim en hij was christen met een dochter uit een eerdere relatie. Ondanks al deze obstakels vloog Patrick naar Parijs om haar te ontmoeten, maar ontdekte dat ze al die tijd een vriendje had. Onder druk van zijn familie hebben ze uiteindelijk de relatie beëindigd.

3 Ricky ging naar de show en ging uit met Ximena om de aandacht van de sociale media te trekken voor zijn bedrijf (dat hij samen met zijn vrouw bezat!)

Ricky Reyes en zijn vrouw Melissa ontketenden een list in seizoen 2 van de show om roem en fortuin te verwerven. Onbekend bij de Colombiaanse schoonheid Ximena Parra, ging Ricky naar de show om met haar te daten om de aandacht van sociale media voor zijn bedrijf te maximaliseren. De relatie was gedoemd voordat het ooit begon. Ironisch genoeg gingen zelfs Ricky en Melissa uit elkaar.

2 Cortney dacht dat Antonio haar aan het catfishen was. Blijkt dat hij dat niet was, ze waren gewoon niet bedoeld om te zijn

Cortney Reardanz en Antonio Millon ontmoetten elkaar via een online dating-app toen Cortney Spanje bezocht. Vanwege zijn goede uiterlijk dachten velen dat Cortney door Antonio was overvallen. Dit had ze al eerder meegemaakt. Het bleek slechts speculatie toen ze naar Spanje ging om hem te ontmoeten en hij was echt. De relatie eindigde in 2017 zonder drama.

1 Michael was niet klaar voor een relatie met Sarah, laat staan een huwelijk

In seizoen 7 van 90 Day Fiancé scheidden Michael Jessen en Sarah Custodio vanwege een aantal problemen die ze niet konden oplossen. Michael zei dat hij verdwaalde in feesten en voelde dat hij meer vrijheid nodig had. Hij gaf toe dat hij tijdens de relatie flirtte en een emotionele relatie had met andere vrouwen.

Aanbevolen: