Jersey Shore's' Ronnie Trolls Mike De situatie na de geboorte van zijn kind

Inhoudsopgave:

Jersey Shore's' Ronnie Trolls Mike De situatie na de geboorte van zijn kind
Jersey Shore's' Ronnie Trolls Mike De situatie na de geboorte van zijn kind
Anonim

Het was een achtbaanachtige rit voor Mike The Situation en zijn vrouw Lauren Sorrentino. Na zijn gevangenisstraf werden de twee zwanger. In een hartverscheurende gang van zaken verloren ze echter de baby. Volgens Lauren bracht het het paar uiteindelijk dichter bij elkaar: "Het werkte perfect dat toen hij thuiskwam, ik binnen twee dagen een eisprong had", zei ze in de show. "Dus de nacht dat hij thuiskwam, werden we eigenlijk zwanger. En toen, ongeveer 6 1/2-7 weken, kreeg ik een miskraam."

Het belangrijkste is dat de twee zich konden herstellen en dat ze nu een gezond kind hebben dat zojuist op de wereld is verwelkomd, Romeo Reign Sorrentino.

Het paar ontving felicitaties van zo veel van de cast, waaronder Vinny, Snooki en Pauly D. Fans vroegen zich af, gezien de recente controverse rond Ronnie, of hij wel of niet zou reageren op de post. Dat deed hij terwijl hij de situatie lichtte en een kleine prik naar zijn vriend gooide.

Ronnie laat een reactie achter

Het gaat momenteel niet zo soepel voor Ronnie. Hij stapte uit 'Jersey Shore' om persoonlijke redenen en om de zaken nog veel ingewikkelder te maken, zette hij zijn IG-account op privé, gezien alle hitte die hij binnenhaalde voor zijn huidige relatie.

Ronnie heeft onlangs verklaard dat hij van plan is hulp te zoeken en zichzelf te verbeteren: "Na met het team van MTV te hebben gesproken, zijn we het er onderling over eens dat ik de show zal verlaten terwijl ik medische behandeling zoek voor geestelijke gezondheidsproblemen die ik "Ik heb het te lang genegeerd", schreef hij. "Mijn nummer 1 doel is nu om mijn strijd frontaal onder ogen te zien. Dit proces zal moeilijk zijn, maar mijn nummer 1 doel.1 prioriteit is om gezond te worden en de beste man en de beste vader te zijn die ik kan voor mijn dochter.”

Ondanks alles wat er gaande is, besloot Ronnie een reactie op Mike's post te plaatsen en Romeo Reign welkom te heten in de wereld. Gezien hun rundvlees uit het verleden, was het niet meer dan terecht dat Ronnie een beetje schaduw naar Mike gooide in de post: Gefeliciteerd broer, stuur mijn liefde naar Laurenzz!!! Zo blij dat hij op Laurenz lijkt en niet op jou ??? mis je bro!!! ''

ig post ronnie en mike
ig post ronnie en mike

Het is duidelijk dat Ronnie plezier heeft. Fans zijn blij om te zien dat Ronnie nog steeds communiceert met zijn castgenoten tijdens deze moeilijke tijden in zijn leven.

Aanbevolen: