Gwyneth P altrow of Chris Martin: wie heeft er meer verdiend sinds de scheiding?

Inhoudsopgave:

Gwyneth P altrow of Chris Martin: wie heeft er meer verdiend sinds de scheiding?
Gwyneth P altrow of Chris Martin: wie heeft er meer verdiend sinds de scheiding?
Anonim

Ze zijn allebei beroemd en extreem rijk op zichzelf, met ongelooflijk succesvolle carrières in muziek en film en andere zakenimperiums buiten deze glamoureuze inspanningen. Zowel Gwyneth P altrow als voormalig echtgenoot Chris Martin hadden veel rijkdom voor hun huwelijk in 2003, en nadat hun verbintenis in 2016 eindigde, hebben ze elk toe te voegen aan hun enorme stapels. Maar wie heeft er meer verdiend sinds hun spraakmakende scheiding?

P altrow, 49, werd beroemd na een reeks grote filmrollen in het midden van de jaren 90, waarvan Shakespeare in Love de beroemdste was. Sinds ze afstand nam van de filmindustrie na de geboorte van haar kinderen, ging ze zaken doen en richtte ze haar wellnessmerk Goop op. Martin, 44, staat bekend als de leadzanger van de alternatieve rockband Coldplay - een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. Het voormalige echtpaar deelt samen twee kinderen: dochter Apple, 17, en zoon Moses, 15.

6 Wat is het vermogen van Gwyneth P altrow?

P altrow is een verbazingwekkende $150 miljoen waard. Haar optredens in grote Hollywood-films vanaf jonge leeftijd, zoals Se7en, Hook en The Royal Tenenbaums, stelden haar in staat om al vroeg in haar carrière haar rijkdom op te bouwen - ze ontving hoge vergoedingen voor haar acteerwerk. Zo was ze in 2008 te zien in het veelbesproken drama View from the Top. Hoewel de film een enorm financieel verlies was, liep P altrow toch weg van het project met $10 miljoen.

Haar acteersalarissen zijn flink aangevuld door haar wellnessmerk Goop. Het bedrijf is ongeveer $ 250 miljoen waard, en hiervan ontvangt P altrow een gezonde snee.

5 Wat is het vermogen van Chris Martin?

Chris is naar verluidt iets minder waard dan zijn ex-vrouw, maar is nog steeds een aardige cent waard! Hij heeft naar verluidt ongeveer $ 130 miljoen. Inkomsten uit de albumverkoop voor zijn band Coldplay, naast wereldwijde tours en merchandise-verkoop, hebben allemaal geresulteerd in een astronomisch vermogen waarmee Martin tot de rijkste mensen in Groot-Brittannië behoort.

4 Hoeveel heeft Gwyneth van Goop gemaakt sinds de splitsing?

Sinds de scheiding van het paar in 2016 is het merk Goop steeds populairder geworden door nieuwe productlijnen, evenementen en abonnementsdiensten te introduceren.

Volgens Forbes maakte Goop in 2016 een winst van tussen de $ 15 en $ 20 miljoen. In 2017 steeg dit fors naar $ 45-60 miljoen. Goop onthulde dat dit cijfer vervolgens verdubbeld was voor 2018, dus ongeveer $ 90-120 miljoen. De omzet in 2019 steeg volgens het bedrijf met maar liefst 200% op jaarbasis. Hoewel het moeilijk te zeggen is welk percentage van het totaal dat P altrow ontvangt, loopt het zeker in de tientallen miljoenen dollars.

3 Hoeveel heeft Chris verdiend sinds de scheiding?

Het is een drukke periode in zijn carrière geweest sinds de scheiding van Chris. In 2019 werd het achtste studioalbum van zijn band uitgebracht, Everyday Life, dat op de eerste plaats kwam in het Verenigd Koninkrijk en verschillende andere landen, waarop positieve kritieken werden ontvangen, en het album was een enorm commercieel succes voor Coldplay. Dit jaar verscheen een ander album, Music of the Spheres, een conceptalbum dat iets minder positieve reacties kreeg. Het kwam nog steeds binnen op nummer één in de albumlijsten en deed het qua verkoop erg goed.

Martin heeft de afgelopen jaren ook een paar cameo-tv-optredens gehad in shows zoals Curb Your Enthusiasm, Modern Family en Saturday Night Live - waarvoor hij allemaal rijkelijk werd gecompenseerd.

Zijn tours zullen ook enorme inkomsten hebben gegenereerd.

2 Hoe ziet de storing eruit?

Hoewel het moeilijk is om met zekerheid te zeggen wiens vermogen meer is toegenomen in de jaren sinds hun 'bewuste ontkoppeling', is het wel mogelijk om met vertrouwen te raden.

P altrow's hogere vermogen houdt in eerste instantie in dat ze de afgelopen jaren meer geld heeft verdiend. Daarnaast heeft de omzet van haar bedrijf - waarvan wordt beweerd dat het binnenkort naar de beurs gaat - een onbevestigde bedrijfswinst van honderden miljoenen, en sinds 2016 bijna elk jaar een verdubbeling. aanzienlijk percentage van dit geld, als de enige oprichter van Goop.

Chris, hoewel hij een zeer succesvolle muziek- en mediacarrière heeft, moet zijn inkomen delen met zijn bandleden. De verkoopwinsten van zijn muziek vallen waarschijnlijk in het niet bij de winsten van de tournees van de band. De inkomsten uit bandmerchandise en zijn persoonlijke belangen in eigendom, financiën en openbare optredens doen het totaal ongetwijfeld ook aanzienlijk toenemen, wat betekent dat hij vele miljoenen heeft verdiend.

1 Dus wie heeft er meer geld verdiend?

Tot slot, het lijkt erop dat de voormalige mevrouw Martin meer geld heeft verdiend sinds hun scheiding in 2016 werd afgerond. Gwyneths succesvolle zakelijke onderneming - hoe 'new age' het ook is - is enorm succesvol geweest, en met de snelheid de winsten stijgen, zal P altrow binnenkort vele malen meer waard zijn dan het huidige vermogen van haar man. Dus dat is de conclusie hier: Gwyneth heeft meer geld verdiend, terwijl Chris moet inhalen!

Aanbevolen: