Is Nicolas Cage dicht bij zijn zonen, Weston en Kal-El?

Inhoudsopgave:

Is Nicolas Cage dicht bij zijn zonen, Weston en Kal-El?
Is Nicolas Cage dicht bij zijn zonen, Weston en Kal-El?
Anonim

Nicolas Cage, 57, heeft een behoorlijk wild leven. Tot op de dag van vandaag heeft hij schandalen, variërend van belachelijke aankopen, waaronder een dinosaurusschedel tot een dronken 4-daags huwelijk. Dus het is moeilijk voor te stellen dat hij kinderen krijgt. Maar hij heeft wel twee zonen, Weston Coppola Cage, 30, en Kal-El Coppola Cage, 16.

De moeder van de voormalige is actrice Christina Fulton, 54, met wie de National Treasure-ster in de jaren '90 een relatie had. De laatste werd geboren uit Cage's voormalige huwelijk met zijn derde vrouw, Alice Kim, 37. Nu de acteur momenteel te maken heeft met voortdurende controverses zoals zijn vreemde huwelijk met zijn vijfde vrouw, Riko Shibata, 27, vraag je je af hoe hij is als een vader. Dit is wat we weten over zijn zonen en zijn relatie met hen.

Wie is Weston Coppola Cage?

Weston lijkt daarboven aardig te zijn met de gek van zijn vader. Hij heeft in twee metalbands gezeten - hij was de leadzanger van Eyes of Noctum en de oprichter van Arsh Anubis. De onderstaande foto zou je een goed idee moeten geven van hoe die bands waren. Weston had ook een verschijning in de film van Cage, Lord of War. Hij speelde een helikoptermonteur.

Weston wilde niet acteren, maar hij trad nog steeds in de voetsporen van de Oscar-winnende acteur… tenminste wat betreft het huwelijk. De rocker is drie keer getrouwd geweest - voor slechts twee jaar met zijn eerste vrouw Nikki Williams, 32, en drie jaar met de tweede, Danielle, met wie hij twee zonen deelt. Hij is getrouwd met zijn derde vrouw, Hila Cage Coppola, 32, sinds 2018.

Weston's moeder heeft herhaaldelijk haar zorgen geuit over zijn "onrustige" leven. "Nicolas Cage heeft iets verschrikkelijks beschadigd en ingegrepen en iets verschrikkelijks gedaan", vertelde Fulton aan Inside Edition."En ik moet gewoon mijn zoon gaan halen. Ik ben degene die Weston heeft opgevoed. Ik ben degene die voor Weston heeft gezorgd. Zijn vader had het erg druk met zijn werk als acteur." Dit was haar verklaring in 2011, na Weston's onvrijwillige psychiatrische greep vanwege ziekenhuisopname na een fatale mishandeling in Los Angeles.

Wie is Kal-El Coppola Cage?

Kal-El is vernoemd naar de Kryptoniaanse naam van Superman. Zijn vader speelde bijna de DC-superheld in de geannuleerde Superman-film van Tim Burton. Interessant genoeg was Kal-El's eerste acteeroptreden als stemacteur voor de jonge Bruce Wayne in de film uit 2018, Teen Titans GO! Naar de film. Hij was pas 13 toen hij de rol kreeg.

Kal-El's ouders waren 12 jaar getrouwd - de langste tot nu toe in alle vijf huwelijken van de Con-Air-ster. Cage ontmoette Kim in 2004 toen ze nog maar 19 jaar oud was. Ze werkte als serveerster bij restaurant Kabuki in Los Angeles. Voordat ze van de radar viel om een privéleven te leiden, had ze wat acteerstints in de films Next, Werewolf When of the S. S. en Grindhouse.

Het ex-paar heeft nooit de reden achter hun scheiding gedeeld. "Het was een schok voor mij", zei de acteur over hun breuk in 2016 terwijl hij zijn film Mandy promootte. "Ik zag het absoluut niet aankomen, en die gevoelens moesten ergens heen, dus gingen ze de voorstelling in."

Nicolas Cage's relatie met zijn zonen

Cage lijkt een hechte band te hebben met zijn beide zoons. Hij is meerdere keren met hen in het openbaar gefotografeerd. Ondanks de beweringen van Fulton dat de acteur het leven van hun zoon heeft "beschadigd", heeft Weston in 2020 een straatverbod tegen haar ingediend. Ze zou hem en zijn familie beledigen. Stalking, diefstal, chantage en wapenbezit behoorden tot de beschuldigingen van de oudste zoon van de Ghost Rider-ster.

De rechtbank verwierp uiteindelijk de klacht over het straatverbod. De advocaat van Fulton zei dat er "een uitgebreide hoeveelheid bewijs was om alle buitensporige ongegronde beschuldigingen te weerleggen. De voormalige actrice voegde eraan toe dat ze "gekwetst en geschokt" was omdat ze altijd zijn zoon heeft "verdedigd", die volgens haar "een voortdurend probleem heeft met psychische aandoeningen, middelenmisbruik en alcoholmisbruik".

Cage heeft ook een "normale" vader-zoonrelatie met zijn jongste zoon, Kal-El. De acteur is door de jaren heen goede vrienden gebleven met zijn ex-vrouw, dus ze hebben een gezonde co-ouderschapsrelatie onderhouden. Ze zijn verschillende keren gespot bij het winkelen en eten samen met hun zoon.

Kim was naar verluidt ook aanwezig bij het recente huwelijk van Cage met Shibata. "Ik tel die twee huwelijken niet echt mee, ik denk niet dat ze op mijn palmares thuishoren", zei de acteur van zijn eerdere huwelijken voordat hij zijn gezinnetje met Kim had. "Het echte huwelijk voor mij was de 14 jaar die ik had met Alice en het kind dat we samen hebben.''

Aanbevolen: