De vrouw in de borstwaxscène van 40-jarige maagd loog over haar ervaring

Inhoudsopgave:

De vrouw in de borstwaxscène van 40-jarige maagd loog over haar ervaring
De vrouw in de borstwaxscène van 40-jarige maagd loog over haar ervaring
Anonim

Natuurlijk, we denken meteen aan Michael Scott als het gaat om de iconische rollen van Steve Carell. Andy Stitzer staat daar echter ook bovenaan, zijn werk in 40-Year-Old-Virgin was behoorlijk iconisch.

Hoewel de film in werkelijkheid bijna volledig werd stopgezet nadat de studio het gevoel had dat Carell een 'killer-vibe' uitstraalde… Gelukkig heroverwogen ze en werd de film een klassieker.

In het volgende kijken we terug op de iconische wax-scene en wat er zich achter de schermen afspeelde. Daarnaast zullen we een verklaring van Judd Apatow naast Vanity Fair onderzoeken, waarbij we twijfelen aan de geloofwaardigheid van de waxer tijdens die iconische scène.

De wax-scène moest in één scène worden opgenomen

Met een budget van $26 miljoen kunnen fans bevestigen dat de film elke cent waard was. The 40-Year-Old-Virgin, uitgebracht in 2005, veranderde in een cultklassieker bij de fans.

De cast was geladen, te beginnen met Steve Carell op de voorgrond. Hoewel de rol een luchtige was, had Carell een enorme druk tijdens een bepaalde scène…

De wax-scène, wat Carells eigen idee was, moest in één take worden opgenomen - wat betekent dat er geen ruimte was voor fouten. De acteur herinnert zich de stressvolle ervaring. "Dat was 100% echt. We hebben vijf camera's opgezet omdat we wisten dat er één opname zou zijn. Er was geen manier om terug te gaan en het opnieuw te proberen. Dus richtten we een camera op de jongens, één over mij, één specifiek op mijn borst, een op de waxer…"

"En het was niet geschreven. We hadden gewoon een idee waar het heen zou gaan. We huurden een vrouw in die actrice/waxer was, wat op zich al een beetje ontmoedigend was."

De scène bleek de meest memorabele van de film te zijn, vooral Carell's hilarische "Kelly Clarkson"-kreet.

Directeur Judd Apatow was echter niet helemaal verkocht op bepaalde details…

Judd Apatow zei dat de waxer loog over haar ervaring om op de film te komen

Terugkijkend op zijn tijd dat hij aan het project werkte, onthulde Judd Apatow samen met Vanity Fair dat hij niet bepaald verkocht was door de ervaring van de waxer. De twijfel begon te sluipen toen ze een beetje te dicht bij Carell's tepelgebied kwam, iets dat een no-no is als het gaat om harsen.

"We hadden een actrice nodig die ook wist hoe ze moest waxen", legt Apatow uit. "De belangrijkste regel als je harst, is dat je de was niet over de tepel doet, omdat je iemands tepel er gewoon af kunt scheuren. En dat deed ze… er is een kans!”

GERELATEERD - Heeft Judd Apatow nog steeds een probleem met Katherine Heigl?

Dat gezegd hebbende, gelooft Apatow dat de waxer loog over haar ervaring, alleen maar om op de film te komen.

De actrice die Steve waxt is een leugenaar. Omdat ze zei dat ze een professionele waxer was, en weet je wat ze misschien een of twee keer had gewaxt. Maar ik denk dat ze gewoon een geweldige actrice was die zei dat ze kon waxen om dit optreden te krijgen en vervolgens Steve echt verwondde. En weet je wat? Ik ben blij dat ze loog; ik ben blij dat ze dat deed. Want als ze beter was geweest in waxen, zou dit niet zo grappig zijn geweest.'

Ondanks de vreselijke pijn die ermee gepaard ging, speelde Steve Carell niet de schuld.

Steve Carell nam alle schuld op zich voor de pijn die bij de scène betrokken was

Carell was niet alleen een trooper tijdens het filmen van de scène, maar het bleek dat het in de eerste plaats zijn idee was. Carell werd zelfs aangemoedigd om zich voor de scène een beetje te scheren, zodat de pijn minder zou worden. Hij wilde echter de meest authentieke scène die mogelijk was, een die pijn had, die op zijn beurt zorgde voor gelach van het publiek.

"Toen ik het aan Judd gooide, zei ik dat het echt moest zijn. Het zou echt legitiem harsen moeten zijn. Omdat ik dacht dat ze me van de pijn uitlachten, waarschijnlijk het grappigste deel van de scène zou zijn. Omdat er een mannending is, deze sadistische aard die mannen hebben, om andere mannen te zien met niet-levensbedreigende pijn, "verklaarde Carell.

"Het is gewoon grappig. Je moet er wel om lachen als je een man bent, omdat je weet dat ze niet dood zullen gaan. Dus om dat op camera vast te leggen, dacht ik, zou echt grappig zijn."

Veel respect voor Carell voor het neerzetten van zo'n gedenkwaardige scène. Wat betreft de onervarenheid van de waxer, nou, dat werkte ook voor humordoeleinden …

Aanbevolen: