Emilia Clarke ba alt er nog steeds van dat ze nooit een date met Brad Pitt heeft gehad

Emilia Clarke ba alt er nog steeds van dat ze nooit een date met Brad Pitt heeft gehad
Emilia Clarke ba alt er nog steeds van dat ze nooit een date met Brad Pitt heeft gehad
Anonim

Wie had gedacht dat Brad Pitt ooit met Emilia Clarke zou uitgaan? Nou ja, bijna niemand, want het is nooit gebeurd. Toch doen er geruchten de ronde dat Brad probeerde een zet te doen, maar hij was niet in staat om voorbij de poortwachters te komen toen het erop aankwam om dicht bij Clarke te komen.

Het sterretje, dat altijd klaagde over haar statement-wenkbrauwen en andere aspecten van haar uiterlijk, viel blijkbaar op tijdens een liefdadigheidsevenement. Hoewel het gerucht gaat dat hij romances heeft met allerlei leidende dames, zou de koppeling een bron van intriges zijn geweest in Hollywood.

Maar in een tegenvaller voor Brad, werd hij overboden voor Emilia's genegenheid - letterlijk.

Het verhaal gaat dat er een paar jaar geleden, in de hoogtijdagen van 'Game of Thrones', een liefdadigheidsevenement was waar beroemdheden bijeenkwamen om keihard geld te bieden om een goed doel te steunen. Wat werd er geveild? Een date met Emilia Clarke.

Nou, niet specifiek een date. Maar het prijzenpakket omvatte een sit-down met Emilia, waarin de gelukkige winnaar een aflevering van het laatste seizoen van 'GoT' te zien zou krijgen, legt W Magazine uit. Nu vermoedde niemand Brad als een 'GoT'-fan, maar het leek erop dat de superster graag wilde bieden op de kans om een voorproefje te krijgen van een aflevering van de show uit 2019 (in 2018).

Het bieden was om te profiteren van rampenbestrijding, en Brad gooide meer dan $ 100K weg in een poging om dit specifieke prijzenpakket te winnen. Voor wat het waard is, beloofden de organisatoren van het evenement Kit Harington ook als onderdeel van de date night, hoewel hij later werd toegevoegd. De kans is groot dat alleen Emilia de uiteindelijke biedprijs van $ 160.000 zou hebben gehaald.

Wat betreft Emilia's teleurstelling dat Brad het bod verloor? Ze realiseerde zich dat Brad haar 'probeerde te kopen', maar 'helaas werd hij overboden en het is niet gelukt', citeerde Harpers Bazaar. De winnaar was een niet nader genoemde persoon wiens identiteit blijkbaar nooit is onthuld, en fans kunnen ook niet bevestigen of de "datum" daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

Natuurlijk was Clarke een beetje brutaal in de hervertelling over Brad die haar verloor, maar laten we eerlijk zijn: welke beroemdheid wil niet chillen met Brad? En zelfs niet vanuit een romantisch perspectief of het feit dat vrouwen de hele tijd over hem friemelen.

Het is waar, vrouwelijke celebs zoals Amy Adams hebben zichzelf in verlegenheid gebracht voor Brad, maar zelfs als een creatieveling van welke neiging dan ook, zou het best geweldig zijn om met hem om te gaan. Zeker als het later tot een samenwerking heeft geleid.

Voor Emilia was het een beetje een gemiste kans. Maar het vertraagde haar Hollywood-rol natuurlijk helemaal niet.

Aanbevolen: