Hoe dicht kwam Bill Murray bij de hoofdrol in 'Bad Santa'?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht kwam Bill Murray bij de hoofdrol in 'Bad Santa'?
Hoe dicht kwam Bill Murray bij de hoofdrol in 'Bad Santa'?
Anonim

Saturday Night Live is een legendarische televisieshow die het startpunt is geweest voor enkele van de grootste komische artiesten in de geschiedenis. Namen als Adam Sandler, Eddie Murphy en Bill Murray gebruikten de show allemaal als de perfecte springplank voor mainstream succes.

Bill Murray's carrière was behoorlijk legendarisch in Hollywood, aangezien hij betrokken was bij een aantal gedenkwaardige projecten. Hij heeft echter een aantal films gemist die aan zijn nalatenschap hadden kunnen bijdragen.

Laten we eens kijken naar Murray's carrière en zien hoe dicht hij bij de hoofdrol in Bad Santa kwam.

Bill Murray is een legende

Saturday Night Live-krachtpatser Bill Murray is al tientallen jaren in het spel, en op dit moment is er niets meer voor de man om te bereiken. Hij heeft succes gehad op televisie, gedijt goed in film en is een belangrijke figuur in de entertainmentgeschiedenis geworden. Zelfs sommige van zijn verhalen van ontmoetingen met fans zijn legendarisch geworden.

Een blik door Murray's grootste films zal projecten onthullen die hem hielpen een ster te worden. Hij wordt door velen beschouwd als een komisch genie, maar wanneer hij dingen moet regelen en een dramatische prestatie moet leveren, heeft hij laten zien dat hij daar meer dan toe in staat is. Dit type assortiment heeft hem door de jaren heen enorm geholpen.

Nu heeft Murray wat problemen gehad met andere Hollywood-figuren, met name Chevy Chase en Lucy Liu.

Over haar incident met Murray zei Liu: "Dus, ja, ik kwam voor mezelf op en ik heb er geen spijt van. Want hoe laag je ook op de totempaal staat of waar je ook vandaan komt, het is niet nodig om neerbuigend te zijn of andere mensen naar beneden te halen. En ik zou niet aftreden, en dat zou ik ook niet moeten doen."

Sommige figuren hebben geklaagd over het werken met de acteur, wat zeker een ander soort rimpel heeft toegevoegd aan de erfenis die hij in Hollywood heeft gemaakt. Net als andere acteurs die als moeilijk worden beschouwd, is Murray er nog steeds in geslaagd consistent werk te doen in grote projecten.

Ondanks dat het goed ging tijdens zijn jaren in entertainment, moet worden opgemerkt dat Bill Murray een aantal grote kansen heeft gemist.

Hij heeft een aantal grote films gemist

Een van de voordelen van een populaire acteur zijn, is dat er regelmatig grote aanbiedingen op je pad komen. Dit betekent echter ook dat je onvermijdelijk een aantal films met een enorm potentieel afwijst. Dit is zeker het geval voor Bill Murray, die tijdens zijn carrière een aantal populaire films heeft gemist.

Volgens NotStarring heeft Murray om de een of andere reden films als Alien: Resurrection, Animal House, Dogma, Forrest Gump, Little Miss Sunshine, Rain Man en Toy Story gemist. Nogmaals, er zijn een aantal redenen waarom Murray deze rollen niet heeft gekregen, maar deze lijst laat alleen maar zien dat sommige acteurs een aantal gouden kansen kunnen krijgen als ze getalenteerd genoeg zijn.

Ondanks het feit dat hij een aantal van deze enorme hits niet binnenhaalde, heeft Murray toch een indrukwekkende carrière opgebouwd in Hollywood. In de jaren 2000 produceerde de acteur een aantal van zijn beste werk, wat hem een bijzonder hot item maakte. Dit maakte op zijn beurt de mensen achter Bad Santa geïnteresseerd om met Murray aan het project te werken.

Hij wees de hoofdrol af in 'Bad Santa'

Dus, hoe dicht kwam Bill Murray bij de hoofdrol in Bad Santa? Het bleek dat de acteur zich terecht in de laatste fase van de onderhandelingen voor de film bevond voordat de opnames begonnen.

Volgens The Guardian, "Bill Murray is in de laatste onderhandelingen om te schitteren als een malafide kerstman-imitator in Bad Santa, de nieuwe film van schrijver-regisseur Terry Zwigoff. Geproduceerd door Joel en Ethan Coen, Bad Santa draait de verhaal van twee oplichters die zich voordoen als de kerstman en zijn elfenhelper om winkelcentra te beroven in de weken voor 25 december."

Helaas zou Murray doorgaan met de hoofdrol in de film en zou hij werken aan een klein project genaamd Lost in Translation, volgens Mental Floss. Dit was een verstandige keuze voor Murray, aangezien die film een diepgaande invloed heeft op zijn heropleving van zijn carrière. Het opende ook de deur voor Billy Bob Thornton om de leiding te nemen in Bad Santa en een ongelooflijke prestatie in de film neer te zetten.

Dit is een van die rare situaties waarin het uiteindelijk goed is gekomen voor alle betrokkenen. Murray had geweldige dingen kunnen doen in Bad Santa, maar het is onmogelijk om die film voor te stellen zonder Thorntons optreden.

Aanbevolen: