Het is voorbij? Emily Ratajkowski verhuist & weigert te praten met vreemdgaande echtgenoot

Inhoudsopgave:

Het is voorbij? Emily Ratajkowski verhuist & weigert te praten met vreemdgaande echtgenoot
Het is voorbij? Emily Ratajkowski verhuist & weigert te praten met vreemdgaande echtgenoot
Anonim

De status van het huwelijk van Emily Ratajkowski hangt in de lucht sinds haar man werd beschuldigd van bedrog. Maar het lijkt erop dat het supermodel verder gaat – letterlijk – nadat ze hun huis hebben verlaten.

Speaking to Us Weekly, een bron zei dat Emily al een nieuwe plek heeft gevonden en is verhuisd uit het appartement in New York dat ze eerder deelde met haar man, Sebastian Bear-McClard.

Emily en Sebastian praten alleen via hun oppas

Bovendien is het vervreemde stel nauwelijks met elkaar in gesprek. De insider zegt dat ze alleen communiceren via hun oppas omwille van hun zoon, Sylvester Apollo, 17 maanden.

De bron vervolgde: "Ze praat niet met hem vanwege zijn ontrouw, hij praat niet met haar omdat hij denkt dat ze het afgelopen jaar uit hun relatie is verwijderd."

Sebastian zou vals spelen met een serveerster

Sebastian en Emily zijn in 2018 getrouwd. Het paar had slechts een paar weken een relatie voordat ze in het huwelijksbootje stapten in het gerechtsgebouw. Ze verwelkomden hun zoon in 2021.

In juli werd gemeld dat het paar uit elkaar was gegaan nadat Emily hoorde dat Sebastian een affaire had. Het supermodel had haar trouwring al een aantal maanden niet meer gedragen, en bronnen zeiden dat Emily al een scheiding had aangevraagd.

"Ze zijn onlangs uit elkaar gegaan. Het was Em's beslissing", vertelde een bron aan PEOPLE. "Het gaat goed met haar. Ze is sterk en gefocust op haar zoon. Ze vindt het heerlijk om moeder te zijn." Een andere bron vertelde Page Six: "Ja, hij heeft vals gespeeld. Hij is een seriële cheater. Het is vies. Hij is een hond.'

Volgens berichten had Sebastian destijds een affaire met een serveerster van een lokale bar.

Emily leek de geruchten te bevestigen toen ze verschillende berichten over de ontrouw van haar man leuk vond."Ik kan niet geloven dat die kleine btch emrata heeft bedrogen", schreef een tweet, wat Emily leuk vond. Ze vond een aparte tweet leuk met de tekst: "Meisjes, hoe vieren we Emrata's scheiding?" evenals een die zei dat ze "eindelijk vrij" was van haar man.

Tot dusver hebben noch Sebastian noch Emily publiekelijk de geruchten over ontrouw of de status van hun huwelijk aan de orde gesteld.

Aanbevolen: