Fans zagen de verliefdheid van Matt LeBlanc en David Schwimmer op Jennifer Aniston in dit BTS-moment uit 1994

Inhoudsopgave:

Fans zagen de verliefdheid van Matt LeBlanc en David Schwimmer op Jennifer Aniston in dit BTS-moment uit 1994
Fans zagen de verliefdheid van Matt LeBlanc en David Schwimmer op Jennifer Aniston in dit BTS-moment uit 1994
Anonim

'Friends' had echt iets speciaals en de connectie van de cast werd op het scherm overgebracht. Jennifer Aniston werd een enorme ster dankzij de show, en het bleek dat sommige van haar medecastleden stilletjes verliefd op haar waren.

We zullen kijken naar de verliefdheid van Matt LeBlanc en David Schwimmer, samen met een blik op een moment in 1994, dat misschien hun in plaats daarvan heeft laten zien in de vrouw die Rachel Green uitbeeldt.

Zowel Matt LeBlanc als David Schwimmer onthulden dat ze al vroeg verliefd waren op Jennifer Aniston

De cast bleef gedurende het decennium ongelooflijk hecht en dat geldt tot op de dag van vandaag. De chemie tussen de cast was onmiddellijk, en dat omvatte zelfs bepaalde verliefdheden.

Matt LeBlanc onthulde niet alleen dat hij al vroeg verliefd was op Aniston, maar David Schwimmer maakte ook dezelfde onthulling. Volgens David was de timing tussen hem en Jen gewoon nooit goed.

“Ik was erg verliefd op Jen. Op een gegeven moment waren we allebei hard op elkaar aan het verpletteren. Maar het was alsof er twee schepen voorbij kwamen. Een van ons had altijd een relatie en we hebben die grens nooit overschreden. Dat hebben we gerespecteerd.”

Het lijkt erop dat het gevoel wederzijds was voor Aniston en haar gevoelens voor Schwimmer. Volgens Jen wilde ze niet dat hun eerste kus op de nationale televisie kwam, maar dat is precies wat er gebeurde.

“Ik herinner me dat ik een keer tegen David zei: Het zal zo jammer zijn als de eerste keer dat jij en ik echt kussen op de nationale televisie is. En ja hoor, de eerste keer dat we kusten was in die coffeeshop, 'voegde Aniston eraan toe. "We hebben al onze aanbidding en liefde voor elkaar gekanaliseerd in Ross en Rachel."

Hoewel de twee onlangs hun verliefdheid onthulden op de ' Friends Reunion ', zagen sommige fans de verliefdheid tijdens een kijkje achter de schermen in 1994.

Fans zagen de verliefdheid in een throwback-interview met Jennifer Aniston

Entertainment Tonight dook diep in de kluis en plaatste een interview met Jennifer Aniston opnieuw dat plaatsvond tijdens het eerste seizoen van de show in 1994.

Tijdens de hilarische ondervraging werd Aniston steeds onderbroken door de cast, waaronder Schwimmer en LeBlanc. De twee gebruikten in feite rekwisieten om het interview te onderbreken, terwijl ze voor de ET-camera's liepen. De reactie van Aniston op de capriolen is te zien in de onderstaande video.

Matthew Perry krijgt de prijs voor de grootste onderbreking, waarbij hij een echt persoon gebruikt om door het frame te lopen!

"Ze zijn meestal heel grappig, maar ze denken gewoon niet vandaag", zei Aniston over haar castmates. Aniston zou ook stellen dat Ross het personage zou zijn waar haar echte zelf het beste mee zou kunnen opschieten. Maar gezien de manier waarop het karakter van Ross door de seizoenen heen is geëvolueerd, weten we niet zeker of dat waar was!

Zelfs toen zagen fans de geweldige chemie tussen de cast

Natuurlijk hadden fans veel te zeggen over de virale clip, die meer dan vier miljoen keer is bekeken op YouTube. Reacties waren overal, met fans die dol waren op de cast en hun chemie, samen met commentaar op de verliefdheid van Matt en David.

"Matt Leblanc en David Schwimmer, beiden waren verliefd op Jennifer Aniston tijdens de show, nou, ik kan het ze niet kwalijk nemen, wie niet?"

"Het is absoluut krankzinnig voor mij dat de cast en crew, terecht, absoluut geen idee hadden hoe groot een fenomeen dit zou worden. Je neemt gewoon de baan aan omdat je het nodig hebt of het script leuk vindt of beide, in de hoop dat het niet meteen wordt geannuleerd en, BAM, die baan wordt uiteindelijk een van de grootste shows aller tijden. Absoluut gek. HOU VAN deze show en deze cast en zal dat altijd blijven doen!"

Fans zouden ook grappen maken over waarom Courteney Cox niet aanwezig was op het moment achter de schermen. "Monica was buiten de camera om alle apparatuur te herschikken die Chandler, Joey en Ross rond de set duwden om Rachel te onderbreken."

Surrealistisch om te bedenken hoe groot de show jaren later zou worden en de impact ervan nog steeds voelbaar is.

Aanbevolen: