Fans reageren over 'Scream' Still van Courteney Cox en Neve Campbell als Gale en Sidney

Inhoudsopgave:

Fans reageren over 'Scream' Still van Courteney Cox en Neve Campbell als Gale en Sidney
Fans reageren over 'Scream' Still van Courteney Cox en Neve Campbell als Gale en Sidney
Anonim

Sidney Prescott en Gale Weathers zijn teruggekeerd naar Woodsboro, Californië. Entertainment Weekly heeft de eerste reeks afbeeldingen onthuld voor de verwachte film Scream uit 2022, waarin de originele castleden terugkeren: Neve Campbell's Sidney Prescott, Courteney Cox's Gale Weathers en David Arquettes Dwight "Dewey" Riley.

De slasher-horrorfranchise werd gelanceerd in 1996 en werd geleid door Wes Craven, met de nadruk op de jonge Sidney Prescott die werd gestalkt door meerdere moordenaars die het Ghostface-kostuum droegen. Ze moest vechten om te overleven met de hulp van haar vrienden; de tabloidverslaggever Gale van de stad, de lokale politieman Dewey en horrorfilmfanaat Randy Meeks.

De nieuwe set stills geven fans een glimp van nieuwkomers Dylan Minnette (13 Reasons Why), Jenna Ortega, Melissa Barrera en Jack Quaid. Maar een still met Cox en Campbell is waar fans het meest enthousiast over zijn.

Sidney Prescott en Gale Weathers zijn terug

Een still van Courteney Cox en Neve Campbell in kostuum terwijl Sidney en Gale fans een ongelooflijk nostalgisch gevoel geven. Terwijl Sidney de meeste schermtijd besteedde aan het proberen vindingrijk te zijn om te overleven, was Gale een roemzoekende verslaggever die haar later hielp de oorspronkelijke moordpartijen te stoppen.

Er is ook een iconisch moment in de eerste twee films, waarin Sidney Gale in het gezicht slaat nadat ze Prescott ervan beschuldigt een leugenaar en een moordenaar te zijn. Onnodig te zeggen dat ze twee van de meest memorabele vrouwen van de franchise zijn en fans kunnen niet wachten om te zien hoe hun relatie op het scherm er decennia later uitziet.

"Sidney en Gale gaan samenwerken om deze nieuwe Ghostface neer te halen in Scream!" schreef een fan.

"De terugkeer van de koninginnen," voegde een ander toe.

"Ze kunnen maar beter overleven! Lang leve de Woodsboro Queens!!" heeft een gebruiker gedeeld.

"Sidney heeft haar bruine leren jas uit 1997 herwerkt (Scream 2). We houden van een duurzame modekoningin en overlever", luidt een commentaar.

De nieuwe reeks afbeeldingen bevat meerdere personages die telefoons vasthouden, een verwijzing naar hoe Ghostface zijn slachtoffers belt en plaagt voordat ze worden vermoord. Andere castleden zien er om de een of andere reden doodsbang uit, en wat Ghostface betreft, is er niets veranderd aan het kostuum daar!

Er is ook een foto met Dewey alias acteur David Arquette in de film. Terwijl sommige fans willen dat hij de moordenaar achter Ghostface is, denken anderen dat zijn personage eindelijk aan zijn einde zal komen.

"Scream 5 ziet er intens uit. Ik denk dat Dewey misschien doodgaat", schreef een gebruiker.

Aanbevolen: