Waarom fans geen gif mogen verwachten in 'Spider-Man: No Way Home

Inhoudsopgave:

Waarom fans geen gif mogen verwachten in 'Spider-Man: No Way Home
Waarom fans geen gif mogen verwachten in 'Spider-Man: No Way Home
Anonim

Met de post-creditsreeks van Venom 2 die de hongerige antiheld's sprong naar de MCU vrijwel bevestigt, is er een botsing met Spider-Man in de maak. Hij verscheen in de prime timeline op het moment dat J. Jonah Jameson (JK Simmons) Parker ontmaskerde op live nieuws en heeft nu zijn zinnen gezet op de web-slingerende held. Fans moeten weten dat Eddie Brock (Tom Hardy) waarschijnlijk niet in Spider-Man: No Way Home zal zijn. De reden ligt bij het castensemble.

Tot nu toe zijn onder meer Alfred Molina's Doc Ock, Jamie Foxx' Electro, en dat zijn alleen degenen die Disney/Marvel ons wil laten weten. Vermoedens rond verschillende andere verleidelijke personage-cameo's hebben de cast verder gestapeld. Ze omvatten Mary Jane Watson van Kirsten Dunst en Green Goblin van Willem Dafoe. Elk van hen is veelbelovend voor de rollen die ze kunnen spelen, maar wat nog belangrijker is, hun rollen vertellen het publiek vrijwel dat Tobey Maguire terug is als de fan-favoriete Spider-Man. Tom Holland heeft iedereen voor zich gewonnen met zijn optreden uit de Burgeroorlog, wat lovenswaardig is. Natuurlijk heeft zijn voorganger zich de rol eigen gemaakt, en hij is misschien wel de beste van de twee.

Als je ziet dat No Way Home tot de nok toe gevuld is met een sterrencast, zou Venom aan de kant worden geschoven. Omdat de focus ligt op de verschillende Spider-Men die het zullen mixen met de versie van Tom Holland, evenals op een half dozijn schurken, zou het proberen om Eddie Brock in de mix te gooien de zaken ingewikkelder maken. Nu zegt niets dat Venom niet in de schaduw op de loer zal liggen en zijn volgende zet overweegt, maar het is zeer twijfelachtig of hij Spider-Man zal volgen naar het multiversum terwijl de webslingerende held de leegte in reist. Verder lijkt een No Way Home cameo onwaarschijnlijk.

Voor sommigen klinken de aankomende Spider-Man- of Doctor Strange-sequels ideaal voor zo'n cross-over-evenement, maar het kostte de Disney-schrijvers jaren om die veelzijdige verhalen samen te stellen. En waarschijnlijker wel dan niet, hebben ze Venom in die tijd niet in het script geschreven. Pas onlangs kwamen de twee concurrerende studio's overeen om Spider-Man en aanverwante personages te delen, dus Disney zou toen geen plannen hebben gemaakt voor dit Sony-personage om zich bij hun versie van Peter Parker aan te sluiten.

Beste mogelijke tijd

Wat…Als Doctor Strange en Party Thor?
Wat…Als Doctor Strange en Party Thor?

Aangezien we een No Way Home-cameo kunnen uitsluiten, zou Venom's volgende mogelijke optreden in Doctor Strange in the Multiverse of Madness kunnen zijn. Geruchten rond het met magie beladen vervolg suggereren al dat Strange (Cumberbatch) parallelle versies van zichzelf zal tegenkomen, net zoals zijn geanimeerde "What…If" tegenhanger deed. Er is dus genoeg reden om aan te nemen dat de Sorcerer Supreme onderweg ook onconventionele bondgenoten zal tegenkomen, zoals Eddie Brock. Hij reist door het multiversum zonder de Avengers aan zijn zijde, wat betekent dat hij de hulp moet inroepen van afvalligen van overal. De oplossing is onconventioneel, hoewel het publiek getuige was van de Watcher die hetzelfde deed in de "What…If" seizoen 1-finale.

Om het snel samen te vatten, verzamelde The Watcher helden uit verschillende tijdlijnen om een multiversale dreiging, Ultron Prime, te bestrijden. Hij trok een geharde Gamora, Killmonger, T'Challa Lord, Captain Carter, Black Widow en de Sorcerer Supreme in de strijd in de hoop de schurk te stoppen. Ze slaagden uiteindelijk, zij het met de vangst die Strange blijft overzien van de bevroren Ultron Prime en Arnim Zola die vastzitten in een eindeloze touwtrekwedstrijd.

De "What…If" Finale heeft betrekking op Doctor Strange 2 omdat Stephen Strange misschien een eigen team moet samenstellen. En het zal niet identiek zijn aan de animatieclub, dus Venom is een mogelijke kandidaat. De symbiont in Brock is ook geobsedeerd door een dodelijke beschermer te zijn, waardoor hij de perfecte antiheld is om te rekruteren.

Spider-Man Vs. Venom

spiderman-meeting-geplaagd
spiderman-meeting-geplaagd

Aan de andere kant zou het meer logische alternatief voor de introductie van Venom in de MCU een andere film zijn. Niets gepland tot nu toe heeft de twee gepland voor een gevecht, maar ze niet tegen elkaar opzetten zou een slechte dienst zijn voor de fans. De recente post-credits-scène plaagde de botsing, wat betekent dat het gevecht zal plaatsvinden. Er is alleen niet te zeggen wanneer. Iedereen die zich afvraagt waarom deze twee helden hun toevlucht zouden nemen tot geweld, is het doel van Venom. Hij heeft zichzelf een "dodelijke beschermer" genoemd en het zien van Spider-Man als een schurk op het nieuws is genoeg om Venom op het spoor te komen van de webslingeraar. Het is gewoon een kwestie van timing.

Hoewel het jammer is dat Tom Hardy niet zal verschijnen als Eddie Brock/Venom in de komende Spidey-film, moeten fans troost putten uit het feit dat hij binnen de kortste keren aanvallen zal uitwisselen met zijn aartsvijand. De meest waarschijnlijke fase is een van Marvel's naamloze projecten in 2024, maar hun botsing kan eerder vroeger dan later plaatsvinden. Een derde Venom-film is ook een goede mogelijkheid, aangezien de discussies al aan de gang zijn, hoewel er nog niets definitiefs is.

Aanbevolen: