Britney Spears laat fans klauteren met scrabble

Inhoudsopgave:

Britney Spears laat fans klauteren met scrabble
Britney Spears laat fans klauteren met scrabble
Anonim

Cryptische berichten zijn de norm geworden, en er is zeker geen gebrek aan bezorgdheid over haar veiligheid en welzijn, vooral sinds de release van de documentaire Framing Britney Spears.

Ze heeft nu een geheel nieuwe benadering gekozen om verwarrende en verontrustende berichten aan haar fans over te brengen, en deze keer heeft ze ervoor gekozen om een aantal zeer willekeurige woorden te spellen in een ouderwets spelletje scrabble.

Zouden er geheime berichten verborgen kunnen zijn in dit Scrabble-spel?

De officiële lancering van een geheel nieuw niveau van onderzoeksgiswerk, fans proberen nu elk woord te beoordelen om te zien of er een schreeuw om hulp is die ergens op het spelbord in code is geschreven.

Scrambling met scrabblewoorden

Als je het de afgelopen maanden moeilijk vond om de verborgen berichten in Britney's posts te achterhalen, is dit misschien je kans om de code te kraken! Ze spelt nu dingen voor haar fans met echte letters en woorden, en er lijkt een haast te zijn onder fans om de eerste persoon te worden die de verborgen berichten ontcijfert. Fans geloven echt dat er in dit Scrabble-spel om hulp geschreeuwd wordt.

Het bijschrift van Britney legde de nadruk op het vinden van een bepaald woord, en fans haastten zich om erachter te komen wat ze echt probeerde te zeggen. Haar bijschrift luidde; "Kun je een woord vinden dat eigenlijk geen woord is ???? Soms is het leuk om er een te verzinnen ???‍♀️ !!!!" en meteen begon iedereen zich te fixeren op welk specifiek woord ze hun aandacht zou kunnen vestigen, en waarom.

Fans decoderen

Als Britney Spears iets op Instagram plaatst, zijn fans meteen op de hoogte. Het scrabble-spel werd geïnterpreteerd als een uitdaging en fans van over de hele wereld reageerden meteen op de gelegenheid, elk met hun eigen unieke perspectief en interpretatie.

Cara Delevingne leek het punt van de berichten helemaal te missen en antwoordde door een aantal echte woorden te plaatsen die logisch zijn voor het spel, schrijven; "Ik hou van scrabble. Busters en stelen en sta op." Fans waren er snel bij om haar te corrigeren.

Andere fans begonnen meteen met het speurwerk en plaatsten opmerkingen zoals; "Ik ben op zoek naar verborgen berichten zoals ?," "Ze praat met ons via code. Laten we aan het werk gaan," en "verborgen aanwijzing van National Treasure."

Andere fans mengden zich in het gesprek door meteen ter zake te komen en te zeggen; "Mijn favoriete woord is vrijheid", "Ik ben klaar om de verborgen boodschap te vinden, maak je geen zorgen Britney," en toen het duidelijk werd dat niemand iets direct tastbaars vond, escaleerden de emoties en veranderde de toon in wanhoop, zoals; "Knap iemand alsjeblieft de code, ze probeert ons iets te vertellen."

Aanbevolen: