De grootste beroemdheden op de bruiloft van Paris Hilton

Inhoudsopgave:

De grootste beroemdheden op de bruiloft van Paris Hilton
De grootste beroemdheden op de bruiloft van Paris Hilton
Anonim

Reality-televisiester Paris Hilton verloofde zich op 13 februari 2021 met zakenman Carter Reum. Op 11 november 2021 stapte het paar in het huwelijksbootje tijdens een ceremonie in Los Angeles, en zoals verwacht was het evenement met sterren bezaaid en ongelooflijk extravagant.

Vandaag bekijken we welke A-listers de bruiloft van Paris Hilton bijwoonden. Van reality-televisiesterren als Kim Kardashian en Nicole Richie tot Hollywoodsterren als Emma Roberts en Ashley Benson - blijf scrollen om erachter te komen wie er persoonlijk aanwezig was op de grote dag van Paris Hilton.

10 Kim Kardashian was op de bruiloft

De aftrap is de reality-tv-ster Kim Kardashian, die in de jaren 2000 beroemd werd als een van de goede vrienden van Paris Hilton. Sindsdien heeft Kim de roem en rijkdom van Parijs overtroffen, maar de twee dames zijn erin geslaagd contact te houden en in de afgelopen jaren hebben ze weer contact. Voor de bruiloft koos Kim ervoor om zwart te dragen.

9 Emma Roberts verbluft in een zwarte tule jurk

De volgende is actrice Emma Roberts die ook aanwezig was bij het met sterren bezaaide evenement. Emma woonde het evenement bij samen met haar vriend Cade Hudson, die al lang de manager van Britney Spears was. Voor de bruiloft koos de actrice ook voor een geheel zwarte outfit bestaande uit een zwarte tule jurk van Monique Lhuillier met een blazer over haar schouders gedrapeerd.

8 Ashley Benson is al jaren dicht bij Paris Hilton

Laten we verder gaan met actrice Ashley Benson, die ook een van de vele beroemde gasten was. Voor de gelegenheid droeg de Pretty Little Liars-ster een playsuit met diepe bloemenprint. Ashley Benson en Paris Hilton zijn al enkele jaren vrienden.

Dit is wat Ashley onthulde op de This Is Paris-podcast: "We ontmoetten elkaar zes of zeven jaar geleden, in het huis van Seth McFarland … het was de verjaardag van mijn moeder en het was Seth's verjaardag rond dezelfde tijd, en mijn moeder gebeurde uit zijn met haar vrienden en haar zus. En toen nodigde Seth ons uit bij hem thuis - toen ontmoette ik je daar en we waren daar de hele nacht tot 4 uur 's nachts."

7 Rachel Zoe stelde niet teleur met haar uiterlijk

Modeontwerper Rachel Zoe was ook aanwezig op de bruiloft van Paris Hilton. Voor het evenement droeg Rachel een felgele jurk van chiffon. De ontwerper woonde de bruiloft bij samen met haar man Rodger Berman. Rachel Zoe en Paris Hilton zijn ook al jaren vrienden.

6 Demi Lovato trad op tijdens de bruiloft

Voormalig Disney Channel-ster Demi Lovato was ook aanwezig op de uitbundige bruiloft van Paris Hilton. De zangeres betrad zelfs het podium waar ze Whitney Houston's versie van "I Will Always Love You" uitvoerden. Demi Lovato's optreden was te zien in de tweedelige finale van Peacock's reality-tv-show Paris in Love.

5 Kim Richards woonde de bruiloft van haar nichtje bij

Laten we verder gaan met enkele van de beroemde familie van Paris Hilton. Haar tante Kim Richards, die vooral bekend is vanwege haar hoofdrol in Bravo's reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Hills, woonde ook de bruiloft bij.

Kim - die sinds seizoen vijf geen hoofdrolspeler in de show is geweest - zag er prachtig uit in een prachtige zwarte jurk met lovertjes.

4 En Kyle Richards ook

Iedereen die fan is van The Real Housewives of Beverly Hills weet dat zowel Kyle Richards als Kim Richards hun ups en downs hebben gehad met Kathy, de moeder van Paris Hilton, hun zus. Het lijkt er echter op dat al het familiedrama opzij is gezet voor de bruiloft van Paris Hilton, die werd bijgewoond door beide Richards-zussen.

3 Bebe Rexha zag er ongelooflijk uit in het blauw

Muzikant Bebe Rexha stond ook op de beroemde gastenlijst. De zangeres en de reality-tv-ster zijn al jaren vrienden en voor de bruiloft van Parijs koos Bebe Rehxa ervoor om een prachtige strapless blauwe jurk te dragen. De bruiloft van Paris Hilton begon met een receptie op het landgoed van haar overleden grootvader Barron in Bel-Air, Californië, waarna het drie nachten duurde.

2 Robin Antin hing rond met haar beroemde vrienden

Actrice en danseres Robin Antin woonden ook de bruiloft van Paris Hilton bij, aangezien de twee al sinds de jaren 2000 bevriend zijn. Net als veel gasten koos ook Robin - die vooral bekend is van het oprichten van de Pussycat Dolls - voor een zwarte gegroeid. Tijdens de nacht bracht Robin Antin veel tijd door met celebs als Nicole Williams, Paula Abdul, Kimora Lee Simmons, Kim Kardashian en Stacey Bendet.

1 Nicole Richie zou het niet hebben gemist

Ten slotte zou de bruiloft van Paris Hilton niet compleet zijn zonder haar mede-ster Nicole Richie van The Simple Life. Hoewel de twee dames zeker een zeer gecompliceerde vriendschap hadden met veel ups en downs, lijken ze vandaag op een goede plek te zijn. In een Watch What Happens Live-interview uit 2014 zei Nicole: "Parijs is iemand die al vanaf dag één in mijn leven is." Voor de grote dag van haar vriendin ging Nicole Richie voor een strakke en elegante zwarte jurk.

Aanbevolen: