Fans denken dat dit het absoluut slechtste personage uit 'Pirates Of The Caribbean' is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het absoluut slechtste personage uit 'Pirates Of The Caribbean' is
Fans denken dat dit het absoluut slechtste personage uit 'Pirates Of The Caribbean' is
Anonim

In 1995 werd de film Cutthroat Island uitgebracht en het was zo'n enorme flop dat het de carrière van een acteur zou kunnen ruïneren en het speelde een belangrijke rol in een filmstudio die failliet ging. Gezien hoe rampzalig de uitvoering van die film was voor alle betrokkenen, is het logisch dat mensen jarenlang vermeden hebben om nog een piratenfilm met een groot budget te maken. Toen werd aangekondigd dat Disney een piratenfilm aan het maken was die losjes gebaseerd was op een van hun pretparkattracties, vond vrijwel iedereen dat belachelijk klonk. Natuurlijk werd Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl een enorme hit na de release. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl verdiende niet alleen een fortuin, het werd ook genomineerd voor verschillende Oscars, waaronder één voor Beste Acteur in een Hoofdrol.

Door al het succes dat de eerste film in de serie genoot, zijn er tot nu toe vijf Pirates of the Caribbean-films uitgebracht. Hoewel veel mensen dol zijn op de filmfranchise, lijdt het weinig twijfel dat de serie een aantal dieptepunten heeft, waaronder het feit dat de Pirates of the Caribbean-franchise in de loop van de tijd bergafwaarts ging. Bovendien zijn veel van de grootste Pirates of the Caribbean-fans het erover eens dat één personage uit de franchise het slechtste is.

De andere opties

Kort na de release van de laatste Pirates of the Caribbean-film tot nu toe, ging een fan van de serie naar de subreddit r/pirateofthecaribbean om de fans van de franchise een simpele vraag te stellen. "Wie was het slechtste personage?" Gezien het feit dat je een superfan van de serie zou moeten zijn om lid te worden van een subreddit die gewijd is aan de franchise, is het veilig om te zeggen dat de mensen die op de post wogen, hun spullen wisten. Om die reden is het buitengewoon interessant om te zien welke personages meerdere stemmen hebben gekregen.

Volgens de mensen die op de eerder genoemde Reddit-thread hebben gestemd, is Carina Smyth het op één na minst populaire personage uit Pirates of the Caribbean. Het antwoord met de op één na meeste upvotes ging immers in tegen hoe het personage werd geportretteerd. “Carina Smyth, in ieder geval met Philip wilde ik niet elke keer 'SHUT UP' schreeuwen als hij verscheen. Ik denk dat 90% van haar tijd op het scherm kan worden teruggebracht tot 'Ik ben een feministe, ik ben slimmer dan alle mannen hier, ik word verkeerd begrepen, heb ik al gezegd dat ik een feministe ben?' Ik heb hier geen hekel aan, maar het is al een miljoen keer gedaan en veel beter in andere films en daarboven benadrukken ze het genoeg om er een vervelende last van te maken. Het gaat door geen enkele boog. Het dichtst bij een is dat ze in geesten begint te geloven, nadat ze hun bestaan heeft ontkend (klinkt dat niet een beetje bekend?)”

Ten slotte is Phillip het personage dat op de derde plaats kwam in de eerder genoemde Reddit-thread. 'Tot 1-5, zou ik zeggen Philip. Interessant idee voor een personage, maar gewoon volledig onderontwikkeld. Ik vond het leuk dat hij in de cast zat, zodat Blackbeard hem kon beschimpen met zijn atheïsme, maar dat is alles wat zijn karakter echt te bieden had. We hebben ook geen idee wat er met hem is gebeurd. Had iets interessants moeten doen. Misschien begin je je als een piraat te gedragen of zoiets als Will deed naarmate de originele trilogie vorderde.”

Het ergste

Hoewel er verschillende opties waren die mensen naar voren brachten in de eerder genoemde Reddit-thread over het ergste Pirates of the Caribbean-personage, kreeg een van hen de meeste stemmen. Op basis van die resultaten lijkt het erop dat enkele van de grootste Pirates of the Caribbean-fans vinden dat Calypso qua karakters het laagste punt van de serie is. Het antwoord dat de meeste stemmen kreeg, voerde immers aan dat Calypso geen echt doel diende.

“De mijne moet Calypso zijn, ze deed vrijwel niets nuttigs voor de plot. Het enige nuttige dat ze in alle films deed, was Jack vinden in Davy Jones' Locker. Ze lieten haar het belangrijkste personage in de hele pentologie lijken, maar ze was volkomen nutteloos.'

Zoals de meeste bekende Pirates of the Caribbean-personages, is Calypso visueel boeiend. Helaas was dat duidelijk niet genoeg om enkele van de meest gepassioneerde Pirates of the Caribbean-fans haar als personage leuk te maken. Gezien het feit dat Naomie Harris een getalenteerde acteur is en ze Calypso tot leven heeft gebracht in de vorm van Tia Dalma, is het jammer dat ze geen populairder personage in de serie heeft kunnen spelen. Aan de positieve kant, in tegenstelling tot Zoe Saldana die spijt heeft van haar rol in Pirates of the Caribbean, lijkt Harris het leuk te hebben gevonden om aan de franchise te werken.

Aanbevolen: