Selma Blair heeft een straatverbod tegen ex verleend, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Selma Blair heeft een straatverbod tegen ex verleend, hier is waarom
Selma Blair heeft een straatverbod tegen ex verleend, hier is waarom
Anonim

Cruel Intentions-actrice Selma Blair heeft een straatverbod uitgevaardigd tegen haar ex-vriend Ronald Carlson na een vermeende aanval waarbij hij naar verluidt probeerde haar te wurgen.

De 49-jarige actrice beweert dat het incident plaatsvond op 22 februari nadat hun relatie stukliep. Carlson ontkent elke beschuldiging tegen hem.

Selma Blair heeft een straatverbod ingediend tegen ex die beschuldigingen ontkent

De actrice die aan MS lijdt, beweert dat het incident plaatsvond tussen haarzelf en ex-vriend Ronald Carlson op 22 februari nadat ze onlangs hun langdurige relatie hadden beëindigd. Ze beweert dat het incident bij haar thuis plaatsvond nadat hij langskwam om een tv-toestel af te geven.

Volgens juridische gerechtelijke documenten die zijn verkregen door TMZ, beweert de Hellboy-ster dat haar ex-vriendje naar haar uitviel, bovenop haar sprong en haar begon te wurgen.

Carlson werd gearresteerd voor huiselijk geweld met lichamelijke verwondingen en de politie kreeg een straatverbod van vijf dagen tegen hem na de aanval op de actrice, zo wordt beweerd.

Carlson, 52, heeft de beweringen ontkend en heeft nu een verzoekschrift ingediend voor zijn eigen straatverbod tegen Selma, volhoudend dat hij handelde uit zelfverdediging.

Hij beweert dat Selma naar hem zwaaide, hem in het oog sloeg en hem aan de ogen, neus en wangen krabde. Hij beweerde ook dat Selma enkele dagen voor het incident last had van een bloedneus, en dat hij daar niet de oorzaak van was.

Actrice legt uit dat haar ex haar 's nachts heeft aangevallen

In de documenten die door TMZ zijn verkregen, beweert Selma dat Carlson haar 'wurgde, haar smoren en agressief met hoofd en schouders schudde'.

De actrice legt uit dat ze haar ex-partner vertelde dat ze zich onwel voelde en op dat moment zware medicijnen kreeg. Blair kreeg in augustus 2018 de diagnose MS, maar heeft onlangs onthuld dat haar toestand was verbeterd als gevolg van een stamceltransplantatie en chemotherapie.

"Selma vertelde hem dat ze de hele dag medicijnen had gekregen om haar Multiple Sclerose te behandelen en zich ziek voelde", werd gemeld, eraan toevoegend dat "ze zegt dat hij gefrustreerd raakte en tegen haar schreeuwde: 'Je f k up, je kunt niets doen, je kunt van niemand houden, je bent verdomd nutteloos. Je bent kreupel."

Het papierwerk beweert dat Carlson eraan heeft toegevoegd: "Ik verdien dit verdomme niet, ik kan zoveel beter dan jij."

De juridische documenten horen ook Selma's beweringen dat ze haar vingers in de ogen en mond van haar ex-vriendje stak uit zelfverdediging - en hij reageerde door 'haar gezicht en mond met zijn handen te bedekken'. Op dat moment beweert de Legally Blonde-actrice het bewustzijn te hebben verloren en niet meer te kunnen ademen.

De politie werd ter plaatse geroepen en de actrice werd vervolgens naar een ziekenhuis gebracht om haar toestand te evalueren, beweert het rapport.

Aanbevolen: