Lucien Laviscount kan niet stoppen met stromen over Lily Collins

Inhoudsopgave:

Lucien Laviscount kan niet stoppen met stromen over Lily Collins
Lucien Laviscount kan niet stoppen met stromen over Lily Collins
Anonim

'Emily In Paris' Britse hartenbreker Lucien Laviscount gutste over co-ster Lily Collins en noemde het filmen voor de tv-show "een van de meest ongelooflijke tijden van mijn leven". Laviscount, die Alfie speelt, een speler in de liefdesdriehoek van Collins, maakte een grote indruk op fans toen hij voor het tweede seizoen meedeed, en werd snel de oorzaak van menig zwijmelfeest.

De charmante acteur gaf toe dat hij zich aanvankelijk nerveus voelde om mee te doen aan de show omdat de serie al zo'n succesvolle serie op zijn naam had staan, maar zijn angsten werden snel de kop ingedrukt toen hij op de set arriveerde.

Laviscount gaf toe dat hij zich aanvankelijk nerveus voelde om de nieuwkomer te zijn op zo'n succesvolle show

“Het kwam met deze druk - ik kom in het tweede seizoen van een enorme show en ik was voor de eerste keer in Parijs. Die plek is, eerlijk gezegd, net een museum waarvan het dak eraf is.”

“Het was eerlijk gezegd een van de meest ongelooflijke tijden van mijn leven.”

Leading lady Collins speelde een grote rol om Laviscount zich op zijn gemak te laten voelen. Hij onthulde dat ze elkaar voor het eerst online hadden ontmoet via Zoom: "Ze was zo aardig. Ze had een dag van 14 uur gedaan, en ze sprong erop en was nog steeds zo parmantig en lief als altijd - zoals ik had verwacht."

“Emily, maar met deze rauwheid is dat ook Lily, die op zichzelf al een baas is. We hebben net ongeveer 45 minuten gepraat. Vanaf dat moment dacht ik: dit wordt leuk. Tegelijkertijd gaan we hard werken en de klus klaren.”

Hij gutste dat Collins het team 'met zo'n gratie' leidt

“Ze verwelkomt iedereen met open armen. Op elke set die je speelt, begint het bij degene die het team leidt. Ze leidt het met zo'n gratie - het is een prachtige omgeving."

Toen hem werd gevraagd of hij zou terugkeren voor het derde en zelfs vierde seizoen - het is al bevestigd dat de show voor beide wordt verlengd - bleef Laviscount de lippen stijf op elkaar houden. "Als Alfie meer verhalen te vertellen heeft en meer reis om aan Emily te geven, dan is dat geweldig!"

Hij was echter veel opener over het proces dat hij gebruikte om het personage van Alfie te belichamen. "Toen ik voor het eerst in mijn kostuumpasvorm stapte en ik een paar pakken probeerde, dacht ik: "Oké, dit is Alfie nu"".

“Ik had zoiets van, "kan ik daar een beugel krijgen?" Het was als Build-A-Bear. Toen kwam daar de stem een beetje mee en dan komt alles een beetje samen."

“Als je er vanaf het begin naar kijkt, voordat je alle kleine stukjes in elkaar hebt gezet, kan het behoorlijk overweldigend zijn!”

Aanbevolen: