EXO-lid Chen kondigt geboorte van tweede kind aan

Inhoudsopgave:

EXO-lid Chen kondigt geboorte van tweede kind aan
EXO-lid Chen kondigt geboorte van tweede kind aan
Anonim

EXO-lid Chen verwelkomde zijn tweede kind met zijn vrouw op woensdag 19 januari.

Het bureau SM Entertainment van de K-popster bevestigde de komst van zijn tweede kind twee maanden nadat ze hadden aangekondigd dat hij en zijn vrouw in verwachting waren. Het geslacht en de naam van de aankomst moeten nog worden aangekondigd.

29-jarige Chen onthulde dat hij in januari 2020 getrouwd was met een niet-beroemdheid en hun eerste kind verwelkomde in april. Chen, wiens echte naam Kim Jong-dae is, maakte zijn debuut in de K-popgroep EXO in 2012. Hij maakt ook deel uit van de subeenheid EXO-CBX en nam deel aan activiteiten voor SM The Ballad.

Chen dient momenteel in het leger

Chen ging in oktober in dienst en dient momenteel in het leger als ambtenaar in de openbare dienst. Hij zal naar verwachting in het voorjaar van 2022 uit zijn functie worden ontslagen, maar er is nog geen bevestiging gegeven.

Naast Chen, EXO-leden Xiumin, D. O. en Suho zijn ook in het leger gegaan. De groep staat bekend om hun hits 'XOXO', 'The Countdown', 'Ex'Act', 'Don't Fight The Feeling', 'Growl', 'Love Shot'.

In Zuid-Korea moeten valide mannen in de leeftijd van 18 tot 28 bijna twee jaar militaire dienst verrichten, met enkele uitzonderingen,

Fans feliciteren K-popster met geboorte van kind

Fans gingen naar sociale media om de ster te feliciteren met zijn nieuwe aankomst. Hoewel velen om privacy vroegen en zich afvroegen waarom hij het nieuws niet zelf had aangekondigd.

Sommige fans waren ook bezorgd dat het paar, de naam van zijn vrouw niet openbaar, dingen overhaast. De aankondigingen van twee kinderen en een bruiloft komen binnen twee uur.

"Het is het beste representatieve idool om het vruchtbaarheidscijfer van het land te verbeteren", zei een opmerking, "Waarom ben je zo snel bevallen?", en "Broer is al zo snel een tweede babyvader? Het is ongelooflijk", zeiden andere fans op hun sociale media-accounts: "Het is gek om vader te zijn voordat je uit het leger wordt ontslagen!" was een andere populaire opmerking.

KPop-fandom wordt vaak bekritiseerd voor het overschrijden van persoonlijke grenzen. Fans zijn bekritiseerd voor het nemen van foto's onder de rok van zangeressen, hebben in bloed geschreven fanmail gestuurd en hebben stoelen op hun vluchten geboekt in een poging om met de beroemde zangers te praten.

Aanbevolen: