Zijn Halsey en Sydney Sweeney eigenlijk vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Halsey en Sydney Sweeney eigenlijk vrienden?
Zijn Halsey en Sydney Sweeney eigenlijk vrienden?
Anonim

Halsey en Sydney Sweeney zijn de laatste tijd in ieders gedachten geweest om totaal verschillende redenen.

Halsey, wiens vierde studioalbum, If I Can’t Have Love I Want Power, veel lof ontvangt in de muziekwereld en zojuist is genomineerd voor Best Alternative Music Album bij de Grammy's van 2022. Om nog maar te zwijgen van hun nieuwe make-upmerk About Face dat de schoonheidsindustrie opschudt.

Aan de andere kant heeft Sydney Sweeney het publiek veroverd met haar uitstekende optreden in seizoen twee van de hitshow Euphoria. Nu de finale van het tweede seizoen van de show net is afgelopen, geloven fans dat Sweeney de meest veelbelovende ster van de serie is.

Beide sterretjes hebben in het verleden met elkaar samengewerkt aan verschillende projecten, maar zijn ze eigenlijk vrienden? Hier is alles wat we weten over hun relatie met elkaar.

Halsey en Sweeney ontmoeten elkaar op de set van de muziekvideo "Graveyard"

Er zijn veel dingen die fans misschien niet weten over Sydney Sweeney, waaronder misschien hoe ze Halsey hebben leren kennen.

Het paar ontmoette elkaar op de set van Halsey's videoclip voor hun nummer "Graveyard", dat in oktober 2019 werd uitgebracht, kort nadat het eerste seizoen van Euphoria in juni van hetzelfde jaar in première ging.

Sweeney was blijkbaar een Halsey-fan op de middelbare school en woonde in haar jongere jaren zelfs enkele concerten van de zangeres bij. Het gerucht gaat dat Halsey ook een fan van Sweeney's was, en de actrice benaderde over een mogelijke samenwerking voor hun aankomende videoclip.

Zo ontstond een vriendschap.

De twee werden hecht tijdens het filmen van de muziekvideo, waarin Halsey en Sweeney te zien zijn als geliefden die genieten van hun tijd op een kermis, die al snel zuur wordt als Sweeney haar liefde in een aquarium achterlaat.

Halsey en Sweeney casten in 'The Players Table'

Na hun eerste ontmoeting gaat het paar opnieuw met elkaar aan de slag op het scherm, maar dit keer in een tv-serie die tot leven is gebracht door HBO.

Halsey en Sweeney gaan de hoofdrol spelen in The Players Table, een bewerking van Jessica Goodman's boek, They Wish They Were Us.

De show gaat over twee middelbare scholieren (Halsey en Sweeney) die volwassen worden in een stad vol leugenaars waar ze niet weten wie ze moeten vertrouwen terwijl ze de moord op hun vriend en klasgenoot proberen op te lossen.

Met name de HBO-serie zal Halsey's eerste acteerdebuut zijn, waar de singer-songwriter ook een van de producenten van de show zal zijn.

Halsey ging naar Instagram om haar opwinding over het aanstaande project te delen. "Ik ben het gelukkigste meisje ter wereld omdat ik mijn acteerdebuut mag maken met mijn favoriete mens Sydney Sweeney."

Kort na de aankondiging van het project in 2021, werkten Halsey en Sweeney samen om een in bikini geklede fotoshoot te doen waarin hun vriendschap werd getoond, evenals Halsey's About Face-make-uplijn.

In een Instagram-bericht van Halsey met haar en Sweeney van de shoot, schreef de zangeres: "sterk en teder, mijn favoriete dame en ik." Fans wachten met spanning op meer informatie over de verwachte releasedatum van de tv-serie.

Halsey en Sweeney verschijnen in 'National Anthem'-film

Sweeney en Halsey's vriendschap is tot op heden nog steeds sterk! Het paar werd aangekondigd als co-sterren in Tony Tost's aankomende film National Anthem.

De film heeft een sterke cast, waaronder Simon Rex, Paul W alter Hauser, Toby Huss en Derek Henry. Er wordt gezegd dat de film een ruige thriller is die draait om de zoektocht naar het gekoesterde Lakota Native-America Ghost Shirt.

Halsey deelde een bericht op Instagram waarin ze haar toevoeging aan de cast van het volkslied aankondigde en schreef dat ze "zo vereerd en opgewonden" waren voor de kans. In dezelfde post noemde de Grammy-genomineerde ook Sydney Sweeney rechtstreeks, en tagde de actrice naast de zin "hey bestie.”

Hebben Halsey en Sydney Sweeney een date gehad?

Hoewel fans Halsey en Sweeney samen begonnen te verzenden na hun stomende badpakfotoshoot, zijn de twee eigenlijk nooit romantisch met elkaar verbonden.

Momenteel heeft Halsey een relatie met scenarioschrijver Alev Aydin. De twee zijn met elkaar verbonden sinds 2019, toen Aydin met Sony samenwerkte om een biopic van het leven van de kunstenaar te maken.

Halsey en Aydin verwelkomden in juli 2021 samen een zoontje op de wereld.

Ondertussen is Sydney Sweeney verloofd met haar oude vriend Jonathan Davino, wat voor veel fans een beetje van streek was.

Ongeacht hun gescheiden liefdesleven, lijken Halsey en Sweeney een sterke band te hebben die goed overgaat in hun creatieve inspanningen, iets waar fans van beide sterren achter kunnen staan!

Aanbevolen: