Het laatste seizoen van The Walking Dead kan net als de strips eindigen

Inhoudsopgave:

Het laatste seizoen van The Walking Dead kan net als de strips eindigen
Het laatste seizoen van The Walking Dead kan net als de strips eindigen
Anonim

De seriefinale van The Walking Dead nadert snel. Met nog 16 afleveringen te gaan, is er ongeveer een seizoen aan afleveringen om uit te zenden voordat het publiek eindelijk ziet hoe de televisieaanpassing van TWD eindigt. Het is belangrijk op te merken dat AMC's Walking Dead mogelijk al een einde heeft. De reden is dat dit niet de eerste incarnatie is. TWD begon als een grafische roman gemaakt door Robert Kirkman, werd later aangepast in een tv-show en zal uiteindelijk in het filmgebied springen als AMC er ooit aan toe komt.

Desalniettemin nadert het hoogtepunt van de show. De legers van TWD bereiden zich voor, komen in positie en bereiden zich voor op een totale confrontatie die de New World Order-saga zal weerspiegelen, de laatste boog in de graphic novels. Fans die zich afvragen hoe iemand het einde al kent, hoeven alleen maar het bronmateriaal opnieuw te bekijken. Er zijn duidelijke verschillen tussen de romans en zijn televisietegenhanger, maar genoeg is hetzelfde om te bepalen waar het verhaal naartoe gaat.

Ten eerste het conflict van de Alexandrijnse gemeenschap met het Gemenebest. In beide versies botsen de twee nederzettingen wanneer ze lucht van elkaar krijgen. Het is aanvankelijk een vreedzame interactie, hoewel de spanningen snel oplopen, wat leidt tot hevige gevechten tussen de rivaliserende groepen.

De aankomst van de overlevenden bij Commonwe alth

TWD aflevering 9 screengrab
TWD aflevering 9 screengrab

In The Walking Dead naderen de overlevenden van Alexandrië een soortgelijk punt in het verhaal. Eugene (Josh McDermitt), Ezekiel (Khary Payton), Princess (Paola Lazaro) en Yumiko (Eleanor Matsuura) zijn onlangs aangekomen bij het Gemenebest, waar ze hebben ontdekt dat de gemeenschap een donkere onderbuik heeft. Aanvankelijk leek alles in orde, maar achter de schermen is er iets vreemds aan de hand.

Hoewel de overlevenden er nog niet achter zijn gekomen wat de hogere leden van het Gemenebest van plan zijn, zal de waarheid uiteindelijk toch naar buiten komen. Princess heeft geheimen ontdekt met haar unieke manier om met mensen te praten, dus het is slechts een kwestie van tijd voordat een slip-up haar een aanwijzing geeft.

Zodra de groep een idee heeft van wat het Gemenebest doet, moeten ze hun volgende zet beslissen. Ze hebben nog steeds dringend voorraden nodig voor hun mensen, en ze kunnen niet met lege handen teruggaan. Daarom is het veilig om aan te nemen dat het viertal aardig zal spelen totdat hun nieuwe werkgevers Alexandria te eten geven. Hoewel, daarna zou de oorlog kunnen beginnen.

Afhankelijk van wat de nieuwe nederzetting van Alexandrië wil in ruil voor voedsel, kan dat het breekpunt zijn voor deze twee gemeenschappen. Misschien heeft Pamela Milton, de leider van het Gemenebest, dezelfde idealen als Negan in de manier waarop ze mensen als de meest waardevolle hulpbron beschouwt.

In dat scenario zouden Mercer en zijn troepen naar Alexandrië kunnen reizen om de bestelling op te halen. Er is geen manier om met zekerheid te zeggen dat Milton zoveel mogelijk mensen wil controleren, maar nadat enkele recente setfoto's zijn uitgelekt, is de waarheid misschien al bekend.

Connie bij het Gemenebest?

Commonwe alth-soldaten in The Walking Dead seizoen 11
Commonwe alth-soldaten in The Walking Dead seizoen 11

Lauren Ridloff, de actrice die Connie speelt in The Walking Dead, werd gespot in een frisse kleding op het seizoen 11 dat zich afspeelt in het Gemenebest. Online gelekte afbeeldingen beweren dat het personage van Ridloff zich bij haar kameraden zal voegen in de nieuwe nederzetting, wat kan gelden als bewijs dat Mercer overlevenden uit Alexandrië verzamelde in ruil voor zijn hulp.

Of Connie er nu uit eigen beweging is of niet, de onderhandelingen tussen het Gemenebest en Alexandrië zullen mislukken. Paranoia heerst aan beide kanten, waardoor het onmogelijk is om de ander te vertrouwen. Ze kunnen waarschijnlijk vreedzaam naast elkaar bestaan. Natuurlijk zou Pamela Milton net als de gouverneur kunnen zijn in de manier waarop ze andere gemeenschappen die zich niet aan haar regels houden als een verplichting beschouwt.

Genoemde gebeurtenissen zijn relevant omdat een gevecht met het Gemenebest ideaal zou zijn om de serie af te ronden. The Walking Dead heeft iets climax nodig om een stempel op de show te drukken, waardoor een ongebreidelde strijd de perfecte clash wordt. Houd er echter rekening mee dat de laatste aflevering van TWD voorbij de Commonwe alth-oorlog kan komen en kan worden afgesloten met een op zichzelf staand verhaal dat de laatste nummers van de graphic novel weerspiegelt. Beide scenario's zijn verschillende mogelijkheden.

The Walking Dead Seizoen 11 keert terug op 20 februari 2022.

Aanbevolen: