Een feit over Christine Ouzounian maakt de voormalige oppas van Ben Affleck nog interessanter

Inhoudsopgave:

Een feit over Christine Ouzounian maakt de voormalige oppas van Ben Affleck nog interessanter
Een feit over Christine Ouzounian maakt de voormalige oppas van Ben Affleck nog interessanter
Anonim

Elke keer dat een beroemd persoon betrokken raakt bij een niet-beroemdheid, draaien de hoofden zich om. Maar er draaien nog meer hoofden om als die beroemde persoon getrouwd is en de niet-beroemde helft van de relatie iemand is die voor hen werkt.

Het is al eerder gebeurd, met beroemde gezichten variërend van Jude Law (en zijn oppas) tot Arnold Schwarzenegger (en zijn huishoudster), en het zal waarschijnlijk opnieuw gebeuren. Wat fans van genoemde beroemdheden nog meer geïntrigeerd heeft; wie zijn deze 'gemiddelde' mensen die hun favoriete sterren aantrekken, en wat gebeurt er als de schijnwerpers hen eindelijk verlaten?

Het blijkt dat, in ieder geval voor Ben Afflecks gerapporteerde minnares, het leven min of meer normaal wordt. Voor Christine Ouzounian heeft het lang geduurd voordat mensen hun interesse in haar verloren. Maar ze is in sommige opzichten nog steeds zichtbaar in de media, en het publiek komt steeds meer over haar te weten, inclusief een interessant feit.

Wat doet Christine Ouzounian nu?

Hoewel het schandaal met Ben Affleck destijds haar leven op zijn kop zette en haar blijkbaar als oppas deed ontslaan, ging Christine Ouzounian op zoek naar een nieuwe carrière. Haar LinkedIn-cv suggereert dat ze een 'persoonlijke assistent' was in plaats van een oppas, maar sindsdien heeft ze haar carrière behoorlijk ontwikkeld.

Hoewel haar werkgeschiedenis een termijn van een jaar als 'persoonlijke assistent' in het 'grotere gebied van New York City' omvat, ging Ouzounian daarna blijkbaar naar estate management en werd toen accountmanager voor een mobiel kleinhandelsbedrijf.

Daarna ging ze werken bij een titelverzekeringsmaatschappij, waar ze blijkbaar nog steeds werkt. Dat is echter niet het meest interessante aan de voorheen beruchte oppas.

Christine Ouzounian heeft een tweelingzus

Er werd niet veel over gezoemd toen het nieuws bekend werd over Christine's vermeende geflirt met Ben. Maar het blijkt dat ze een tweelingzus heeft die Caty Ouzounian heet. Niet alleen dat, maar haar tweelingzus zou voor een aantal van dezelfde klanten hebben gewerkt als haar broer of zus.

Sommige bronnen bevestigen dat Caty ook een oppas was zoals Christine, hoewel het niet noodzakelijkerwijs lijkt alsof de twee samenwerkten. Maar een interessant hoogtepunt in hun beide carrières? De tweeling werkte elk voor de familie van Neil Patrick Harris.

Omdat de tweeling in 2010 werd geboren, lijkt het alsof Christine op zijn minst voor de familie Harris-Burtka zou hebben moeten werken toen Harper en Gideon nog baby's waren of rond de leeftijd van drie. Tenminste, als de rest van haar LinkedIn-cv correct is (en haar andere optredens elkaar niet overlappen).

Tussen de geboorte van de tweeling en Ouzounian's plaatsing bij de Afflecks, beweerde ze ook assistent te zijn van een CEO, een conciërge en een kleuterjuf op de Bahama's. Als dat allemaal waar is, lijkt het erop dat de familie Affleck ook niet haar enige werkgever was.

Maar hoe zit het met de zus van Christine?

Wie is Caty Ouzounian?

Als fans van de Afflecks dachten dat het moeilijk was om informatie over Christine Ouzounian op te sporen, is er nog minder informatie online over haar zus. Dit is verrassend omdat veel van de vroege berichten over Christine's geruchten affaire met Ben het lek toeschrijven aan vrienden van de oppas.

Het zou logisch zijn als er sprake was van haar zus, of misschien een ondersteunende verklaring van de tweeling die bevestigde dat haar zus niet loog.

Zoals het was, was Caty Ouzounian verrassend stil over de hele zaak. Wat erop zou kunnen wijzen dat ze serieuzer was met haar oppaswerk in de wereld van beroemdheden dan haar nu in ongenade gevallen zus.

In feite is ze misschien zo serieus bezig met het beschermen van zichzelf en haar werkgevers dat ze LinkedIn heeft gedeactiveerd na de mediastorm rond Christine. In 2015 meldde People zelfs dat Christine Ouzounian haar LinkedIn-account had verwijderd; het account dat vanaf november 2021 actief was, bevatte echter dezelfde ervaring die in de publicatie werd vermeld.

Hoe dan ook, Christine heeft misschien geworsteld bij het bepalen of ze haar openbare professionele profiel wilde behouden. Haar zus lijkt haar account echter te hebben verwijderd. Of mogelijk heeft ze het op slot gedaan zodat nieuwsgierige blikken het niet kunnen vinden.

Wat doet Caty Ouzounian nu?

People beweert echter een paar jaar geleden de werkgeschiedenis van Christine's tweelingzus te hebben gezien. Op het profiel van Caty Ouzounian, merken ze op, vermeldde haar profiel dat de tweelingbroer van Christine Ouzounian een "kalme en ingetogen houding" had. Caty verklaarde ook dat ze "sociaal gepast" was en de "fijne lijntjes die betrokken zijn bij het werken in iemands huis" respecteerde.

Gezien wat fans weten over de geschiedenis van haar zus met Ben Affleck, lijkt deze regel bijna ironisch voor de andere Ouzouniaanse zus.

Er is misschien een eenvoudig antwoord; misschien wilde Caty Ouzounian afstand nemen van het drama. Of misschien was ze echt op pad na het schandaal, terwijl haar zus ondergedoken bleef om de paparazzi te ontwijken, want Caty deed absoluut niets verkeerd.

Aanbevolen: