Tom Hardy geeft zijn 'pizzadieet' de schuld van zijn uiterlijk in deze DC-rol

Inhoudsopgave:

Tom Hardy geeft zijn 'pizzadieet' de schuld van zijn uiterlijk in deze DC-rol
Tom Hardy geeft zijn 'pizzadieet' de schuld van zijn uiterlijk in deze DC-rol
Anonim

De acteur betrad de entertainmentwereld als model en zou later veranderen in een grote filmster.

Zoals we in het verleden bij Tom Hardy hebben gezien, kan hij zoveel verschillende personages spelen, of het nu een schurk is in een DC-film of een meedogenloze bokser in ' krijger'.

Hij zal de eerste zijn om toe te geven dat het voorbereiden op elke rol heel anders is, en dat houdt ook in dat je er goed uitziet.

Voor een specifieke DC-film, hoewel hij er extreem opgefokt uitzag, bleek Hardy toe te geven dat hij niet in de beste vorm was. Hij kreeg een enorme maat, maar daarvoor had hij veel calorieën nodig. Het voedsel dat hij gebruikte was niet het gezondste, en eigenlijk voelde hij zich niet al te goed.

We zullen kijken naar wat hij aan het eten was voor de rol en welke iconische figuur hij speelde terwijl hij regelmatig pizza's kapotsloeg.

Tom Hardy was hands-on met het personage

Tom Hardy is niet alleen een briljante acteur, maar hij is ook creatief achter de schermen heel slim. In deze specifieke film, 'The Dark Night Rises', was Hardy in staat om een goed advies te geven aan filmmaker Christopher Nolan, met zijn eigen unieke draai aan hoe Bane's stem zou moeten zijn in de film.

Op zo'n hoog podium, in een film die miljarden waard is, vallen sommige suggesties meestal tegen, maar Hardy's visie op het personage kwam overeen met wat de filmmaker in gedachten had.

''Ik keek naar het concept van Latijn en vond een man genaamd Bartley Gorman, die een Roma-zigeuner is. De koning van de zigeuners, tussen aanhalingstekens, is een keiharde vechter en een bokser. En hij zei [met Bane-achtige stem]: 'Als ik in een ring kom met een man, en we willen je van de aardbodem vegen, en hij wil me vermoorden.’ En ik dacht: dit is geweldig. En ik liet het Chris zien. Ik zei Chris, we kunnen ofwel een soort van Darth Vader-route volgen, gewoon de stem van een schurk in neutrale toon, of we kunnen dit proberen.''

En hier heb ik aan gedacht voor het geval we de wortels en oorsprong van Bane moeten overwegen. Maar we zouden erom kunnen lachen, het kan iets zijn waar we spijt van hebben, maar het is uiteindelijk jouw keuze. Hij zegt, nee, ik denk dat we ermee akkoord gaan. En dat was dat. En we speelden ermee en maakten het een beetje vloeiender, en nu zijn mensen er dol op.''

Hoewel de stem een grote hit was, onthulde Hardy met Men's He alth dat zijn lichaam niet bepaald in ideale vorm was voor de film.

Hij gaf toe dat hij overgewicht had in de film

Het doel voor Tom was simpel, om er absoluut enorm uit te zien… om dat te doen, was schoon eten niet de manier om te gaan, dat kan resulteren in eindeloze hoeveelheden ma altijden. In plaats daarvan ging Hardy voor calorierijk voedsel op de norm, zoals pizza bijvoorbeeld. Het klaarde de klus, want hij voegde veel dikte toe aan zijn uiterlijk, hoewel hij zich niet geweldig voelde.

"Als je de foto's [van Bane] echt bestudeert, was ik eigenlijk te zwaar. Ik at veel en was niet veel zwaarder dan ik nu ben, maar ik at gewoon meer pizza. Ze schieten uit laag om je groot te laten lijken," antwoordde Hardy. "Mensen tilden de deksels van hun motor [helm] op en zeiden: 'Ik dacht altijd dat je groter was, maat'… ik was gewoon kaal, een beetje poreus en met potloodarmen."

De acteur onthulde met Men's He alth dat het qua gezondheid niet de beste aanpak was, hoewel het uiteindelijk de klus geklaard had: "Dat is de magie van verlichting en drie of vier maanden tillen en trainen en veel pizza eten. Het was niet goed voor mijn hart. Het punt was om er zo groot mogelijk uit te zien, "vervolgde hij.

Natuurlijk voelde hij zich niet geweldig, maar zijn rol bleek een van de meer onderschatte bijdragen in de geschiedenis van DC te zijn. Zonder twijfel bloeide hij op en zag de rol eruit. Bovendien had de film enorm succes aan de kassa.

De film was een enorm succes

Met Christopher Nolan voorop, heeft de film een enorm budget, geschat tussen $ 250- $ 300 miljoen. Het was het allemaal waard, want de film veranderde in weer een klassieker en bracht de massa naar de theaters met $ 1,08 miljard verdiend aan de kassa.

Het was weer een enorme bloei voor de DC-franchise, grotendeels dankzij Hardy's bijdragen als Bane.

Wie had kunnen voorspellen dat Bane's primaire bron van spiermassa niet eiwitshakes waren, maar veel pizza…

Aanbevolen: