‘Only Murders In The Building’: Selena Gomez plaatst ‘Trieste’ BTS-foto voor de voorlaatste aflevering

Inhoudsopgave:

‘Only Murders In The Building’: Selena Gomez plaatst ‘Trieste’ BTS-foto voor de voorlaatste aflevering
‘Only Murders In The Building’: Selena Gomez plaatst ‘Trieste’ BTS-foto voor de voorlaatste aflevering
Anonim

Waarschuwing: Spoiler-waarschuwing voor 'Only Murders In The Building'Selena Gomez-fans hebben genoten van het kijken naar een nieuwe kant van haar in Hulu's mysterie-komedieserie getiteld Only Murders In The Building. De zangeres liet een aantal belangrijke acteervaardigheden zien toen ze de rol speelde van Mabel Mora, een 28-jarige vrouw die in een onafgewerkt appartement in het luxueuze Arconia-gebouw woont, dat ze beweert te renoveren voor haar tante.

Nadat een van de bewoners van haar gebouw in New York City is vermoord, onderzoekt Mabel de zaak met haar buren Charles en Oliver, die net als zij echte misdaadliefhebbers zijn. Charles (gespeeld door Steve Martin) is een semi-gepensioneerde acteur uit een populaire jaren 80-show, en Oliver (Martin Short) is een voormalige Broadway-regisseur in financiële problemen. Samen beginnen het trio een podcast op te nemen terwijl ze de moord onderzoeken en proberen op te lossen.

Vooruitlopend op de voorlaatste aflevering van de show, deelde Selena Gomez een “treurige” foto achter de schermen van zichzelf, waarin ze uitte dat ze van streek was over het feit dat de serie zo snel voorbij was. De zangeres gaf haar volgers ook een grote spoiler over het lot van haar personage Mabel!

Mabel…Leeft

Gomez plaatste een foto op Instagram, waarop ze een droevige uitdrukking maakt. De zangeres droeg twee enorme winterjassen over haar outfit en lijkt in een van de appartementen in de Arconia te zijn.

Nieuwe aflevering vandaag. Triest @onlymurdershulu heeft nog maar 1 aflevering over. Ik kan niet wachten om seizoen 2 op te nemen!” de actrice schreef.

Gomez bevestigde dat haar personage seizoen 2 zou halen, wat een opluchting is voor haar fans! In de eerdere afleveringen zorgde een scène waarin de acteur knielde naast een lijk met haar kleren besmeurd met bloed ervoor dat fans radeloos waren over het lot van haar personage in de show.

Met Selena Gomez die opwinding uitdrukte bij het filmen van het tweede seizoen, kunnen fans er zeker van zijn dat Mabel Mora zal terugkeren om haar onderzoek voort te zetten en een heleboel speurwerk te doen om te ontdekken wie Tim Kono echt heeft vermoord.

Hulu brandde een tweede seizoen een dag nadat de show in première ging op de streamer, en werd de meest bekeken Hulu Original-komedie en de meest bekeken komedie in andere SVOD-titels ooit op het platform.

Naast Gomez, Short en Martin spelen ook acteurs Amy Ryan, Aaron Dominguez, Nathan Lane en Tina Fey in de serie.

Aanbevolen: