Chrissy Teigen lijdt aan 'zelfhaat' terwijl fans zich afvragen waarom ze mensen trollt

Chrissy Teigen lijdt aan 'zelfhaat' terwijl fans zich afvragen waarom ze mensen trollt
Chrissy Teigen lijdt aan 'zelfhaat' terwijl fans zich afvragen waarom ze mensen trollt
Anonim

Voormalig Project Runway-ster Michael Costello ging gisteren naar Instagram en beweerde dat kookboekauteur Chrissy Teigen hem ooit op de rand van zelfmoord dreef.

In 2014 zei Costello, 38, dat Teigen, 35, hem kwelde te midden van een misverstand dat hij online racistische opmerkingen had gemaakt.

Hij ontkende de beschuldiging en probeerde het haar destijds uit te leggen, maar zegt dat ze niet naar hem luisterde.

Costello ging naar sociale media toen Teigen haar eigen pestschandaal publiekelijk aan de orde stelde en zich maandagochtend verontschuldigde in een Medium-post.

De moeder van twee gaf toe een "trol" en een "gat" te zijn, terwijl ze volhield dat ze "niet langer die persoon" was.

Costello schreef maandag: "De afgelopen 7 jaar heb ik met een diep, niet-genezen trauma geleefd."

Teigen "vormde blijkbaar haar eigen mening over mij op basis van een gephotoshopte opmerking die op internet rondzwierf en waarvan nu is bewezen dat deze onjuist is door Instagram en sindsdien is verwijderd", schreef hij.

Costello, die teksten deelde die de situatie illustreerden, zei dat het voormalige model "me vertelde dat mijn carrière voorbij was en dat al mijn deuren vanaf dat moment gesloten zullen zijn", en actie ondernam om ervoor te zorgen.

Hij zei dat zowel Teigen als haar stylist Monica Rose hun best hadden gedaan om mensen en merken te bedreigen dat als ze in welke vorm dan ook met mij geassocieerd zouden worden, ze met geen van hen zouden samenwerken.

Costello zei dat zijn pogingen om zijn zaak te bepleiten bij Teigen en Rose aan dovemansoren gericht waren.

Hij zei dat door te proberen ze "het hele verhaal te laten zien voordat ze een vals verhaal geloofden dat een voormalige ontevreden werknemer op me wierp, ze me niet de tijd van de dag gaven."

In screengrabs zei hij dat het directe berichten waren die hij met Teigen had uitgewisseld, ze schreef hem: "Racistische mensen zoals jij verdienen het om te lijden en te sterven. Je kunt net zo goed dood zijn. Je carrière is voorbij, kijk maar."

In de nasleep van de uitwisseling zei Costello dat hij "het nut van het leven niet inzag" en liet hij zelfmoordbriefjes achter voor zijn dierbaren.

Costello's bericht komt op het moment dat Teigen de afgelopen weken onder vuur ligt voor wrede berichten op Twitter gericht op Courtney Stodden, Lindsay Lohan, Quvenzhané Wallis en anderen.

In 2011 publiceerde Teigen een spervuur van tweets waarin hij de toen 16-jarige Stodden, die net was getrouwd met de 50-jarige acteur Doug Hutchison, vertelde dat hij "voor altijd moest gaan slapen".

Stodden zei dat dit slechts een deel van de foto was, en zei dat Teigen me ook privé een DM zou sturen en zou zeggen dat ik zelfmoord moest plegen.

Fans waren in de war over de reden waarom Teigens modus operandi altijd lijkt te zijn om mensen te vertellen "zichzelf te doden". Sommigen suggereerden dat het een vorm van 'zelfhaat' zou kunnen zijn.

"Het geeft 'Steek je hand op als je je ooit persoonlijk het slachtoffer hebt gevoeld van Regina George'", schreef iemand online.

"Overlevende Chrissy Teigen Lifetime special komt eraan", grapte een tweede.

"Wat is haar obsessie met mensen die zelfmoord nodig hebben? Dat zijn echt sterke woorden… dit schreeuwt zelfhaat," viel een derde in.

Aanbevolen: