James Corden getrolld terwijl fans zich afvragen waarom hij in de film 'Assepoester' is gecast

James Corden getrolld terwijl fans zich afvragen waarom hij in de film 'Assepoester' is gecast
James Corden getrolld terwijl fans zich afvragen waarom hij in de film 'Assepoester' is gecast
Anonim

James Corden is online getrolld nadat hij in de trailer van de nieuwe Assepoester-film verscheen.

Amazon Prime heeft vandaag hun drie minuten durende trailer onthuld waarin voormalig Fifth Harmony-zangeres Camila Cabello in haar eerste hoofdrol werd geïntroduceerd. Broadway-ster Idina Menzel zal haar slechte stiefmoeder spelen, terwijl haar feeënpeetouder wordt gespeeld door Pose-ster Billy Porter.

Corden zal een lakei/muis spelen - tot grote ergernis van commentatoren op sociale media. Het zorgde ervoor dat de Tony-winnende acteur vandaag trending werd op Twitter.

"Er moet een psychologische casestudy zijn over hoe James Corden tegenwoordig in letterlijk elke filmmusical speelt", las een duistere opmerking.

"Waarom blijven mensen James Corden in dingen steken", las een tweede duistere opmerking.

"Ik wil weten wie verantwoordelijk is voor het in dienst houden van James Corden", merkte een derde op.

"Wat voor soort chantage heeft James Corden op Hollywood dat hij steeds gecast wordt in acteerrollen", twitterde een ander.

In de afgelopen jaren speelde Corden in de kritisch gepande musical Cats met Judi Dench en Idris Elba in de hoofdrol. Hij speelde ook in de muzikale komedie The Prom met in de hoofdrollen Meryl Streep en Nicole Kidman.

Zijn portret van een homoseksuele man terwijl hij in zijn persoonlijke leven heteroseksueel was, werd als beledigend bestempeld. De 42-jarige kreeg meer kritiek toen zijn optreden hem een Golden Globe Award-nominatie opleverde voor Beste Acteur in een Musical of Comedy Film.

In mei kreeg Corden meer kritiek toen hij werd gecast als de gastheer van de langverwachte Friends-reünie.

"Het spijt me als dit geen gloednieuwe informatie is, maar WAAROM IS JAMES CORDEN IN DE VERSE HEL EEN DEEL VAN DE VRIENDENREUNIE???" een tweet gelezen, "Nogmaals vraag ik… waarom van alle hosts in de wereld.. is James Corden gastheer van de vriendenreünie? Je had letterlijk Oprah kunnen hebben," voegde een tweede eraan toe.

"Waarom James Corden, waarom moet hij overal bij betrokken zijn??" een derde stemde in.

De presentator van de Late Late Show is momenteel in Londen om de nieuwe serie Zoogdieren te filmen.

Hij werd maandag gespot terwijl hij aan het eten was met zijn familie en acteur Paul Rudd.

Hij werd gespot bij Scott's in Mayfair met zijn vrouw Julia, ook 42, en twee van hun drie kinderen, Max, 11, en Carey, zes, hoewel het paar Charlotte, drie, thuis leek te laten voor de late avondma altijd.

James werd gezien met zijn arm om d Max terwijl het paar allebei zwarte gezichtsmaskers droegen die het restaurant verlieten.

De ster van Gavin & Stacey stopte bij fans en tekende handtekeningen terwijl hij naar zijn wachtende auto ging.

Aanbevolen: