Alles wat fans zich afvragen over Celine Dion's biopic 'Aline

Inhoudsopgave:

Alles wat fans zich afvragen over Celine Dion's biopic 'Aline
Alles wat fans zich afvragen over Celine Dion's biopic 'Aline
Anonim

De biopic van Celine Dion krijgt veel aandacht en zorgt ook voor veel controverse. Fans waren verheugd om te horen dat er een biopic zou komen die over haar leven vertelt en het verhaal van deze ongelooflijke muzikale sensatie naar voren brengt. Het is echter redelijk om te zeggen dat fans verwachtten dat het dezelfde richtlijnen en patronen zou volgen als de meeste andere biopics.

Deze is om de een of andere reden heel anders ontworpen. Het vertelt het verhaal van Celine's leven, maar het gaat niet echt rechtstreeks over haar. Deze specifieke biopic is ontworpen om een beetje parallel te lopen met haar leven, en zoals Smooth Radio meldt, bevat en ontwikkelt het de plotlijn rond een fictief personage.

8 Waarom is de titel veranderd?

Fans zijn verbijsterd over de naamsverandering die gepaard ging met deze specifieke biopic. Ze maakten voor het eerst kennis met het concept van deze biopic en er werd naar verwezen als The Power Of Love. Het gebruik van de directe titel van een van Celine Dion's grootste hits leek erg toepasselijk, en het resoneerde meteen met haar fans.

Net toen fans begonnen op te warmen voor die titel en opgewonden raakten over wat komen ging, werd de naam veranderd in Aline. Zo heet het fictieve personage dat Celine verbeeldt in de biopic, gespeeld door Valerie Lemercier. Deze nieuwe titel verbindt op geen enkel niveau met fans en is waarschijnlijk een wijziging vereist vanwege licentie- en rechtenkwesties.

7 Waarom vermeldt de biopic niet eens de naam van Celine?

Nog bizarder dan de naamsverandering zelf, is het feit dat er nu een hele biopic is gewijd aan het ongelooflijke leven en de tijden van Celine Dion, maar op mysterieuze wijze wordt haar naam zelfs geen enkele keer genoemd. De hele biopic begint en eindigt met Aline en vermijdt volledig het gebruik en uiten van de naam Celine in welke hoedanigheid dan ook. Als fans het levensverhaal van Celine Dion niet al een beetje kennen, zouden ze niet precies weten wat dit een biopic over haar is. Haar naam komt niet eens voor, ondanks het feit dat deze biopic over haar is gemaakt.

6 Waarom wordt haar erfgoed niet vermeld?

Celine Dion is een trotse Frans-Canadese. Ze heeft een diepgewortelde erfenis die ze met zich meedroeg en werd prominent weergegeven door haar Franstalige muziek gedurende haar hele carrière. Ze sprak vaak over haar roots, haar familie en het feit dat ze uit een heel bescheiden Frans-Canadees gezin kwam.

Haar afkomst is volledig weggelaten uit deze biopic, en er was geen enkel referentiepunt dat haar Frans-Canadese opvoeding raakte. Zelfs degenen die heel weinig over Celine Dion weten, zijn zich bewust van het feit dat een groot deel van haar identiteit draait om de Franse cultuur, en fans willen weten waarom dit volledig uit haar biopic is weggelaten.

5 Ging er iets mis achter de schermen?

De meeste biopics zijn officiële verklaringen over het leven van een ster. Ze vertellen een accuraat verhaal en zitten boordevol feitelijke informatie en duiken diep in de meest cruciale aspecten van het leven van een beroemdheid. Fans willen weten of er achter de schermen iets mis is gegaan bij het maken van deze biopic, omdat het zo losjes gebaseerd is op het leven van Celine Dion dat het vaak afwijkt van het feitelijke pad dat bedoeld is om te volgen. Raffinaderij 29 geeft aan dat deze biopic nauwelijks dient als een semi-officiële weergave van haar leven en carrière, waardoor fans zich afvragen of er iets ernstig mis is gegaan met de gemaakte afspraken voor de productie.

4 Wat is er met de verbroken verbinding?

Fans die zich wilden onderdompelen in het leven en de tijd van Celine Dion en echt alle 'gevoelens' wilden ervaren die bij haar reis horen, zullen waarschijnlijk teleurgesteld zijn. Er is zo'n verbroken verbinding tussen Aline en Celine, en fans willen weten waarom deze duidelijke scheiding tussen het personage en het onderwerp is gemaakt.

De hoop was dat er vloeiendheid en verbondenheid zou zijn tussen de persoon die de rol van Celine speelt en haar werkelijke levensverhaal. In plaats daarvan worden de nummers van Celine Dion weergegeven, maar de artiest wordt in plaats daarvan "Aline" genoemd, en fans zijn zowel verward als teleurgesteld.

3 Is dit eigenlijk een biopic?

Een van de grootste vragen die fans hebben over deze biopic, is of deze überhaupt als een biopic kan worden geclassificeerd. De producenten noemen dit zelf meer een "hommage" dan een echte biopic, en zo lijkt het te lezen en te voelen. Details zoals Celine's naam "Aline" en René Angélil genaamd Guy-Claude Kamar zijn zorgwekkend voor fans die op zoek waren naar nauwkeurigheid. Fans weten dat Celine Dion toestemming heeft gegeven voor de productie van deze biopic, maar ze weten niet zeker of het voldoet aan de criteria om er een te zijn.

2 Hoe heeft Celine Dion dit ooit goedgekeurd?

Helaas mist deze biopic het doel bij veel Celine Dion-fans die haar leven en carrière hebben gevolgd en deel hebben uitgemaakt van haar vele ups en downs. Degenen die hartstochtelijk verbonden zijn met de artiest en vele jaren hebben geïnvesteerd in het volgen en deel uitmaken van haar leven terwijl ze het online, op het podium en via haar muziek met hen deelde, kunnen de onnauwkeurigheden en problemen rond deze biopic gewoon niet geloven. In feite zijn sociale media bezaaid met mensen die willen weten hoe Celine dit ooit heeft goedgekeurd en waarom.

1 Wat is het punt hiervan?

Wat is het nut van een biopic die meer verwart dan informeert? Wat heeft het voor zin om een biopic te hebben die niet verwijst naar de naam van het onderwerp en niet hun verhaal vol waarheden verbeeldt, maar eerder een verhaal vertelt zoals een sprookje of een andere fictieroman zou doen? Fans snappen het gewoon niet, en ze zijn luidruchtig over de vraag wat het nut van deze biopic is.

Het dient het doel niet en bevredigt niet de eetlust van degenen die meer willen weten over hun favoriete ster. In plaats daarvan blijven ze achter met meer vragen dan antwoorden, en een film die niet de ware essentie van de legende weergeeft die het verbeeldt.

Aanbevolen: